Donosim vam par slika svog modding projekta-Reapera. Cijeli project log možete pogledati ovdje: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=225271
Nadam se da su slike zadovoljavajuće kvalitete i da vam se mod sviđa.
Donosim vam par slika svog modding projekta-Reapera. Cijeli project log možete pogledati ovdje: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=225271
Nadam se da su slike zadovoljavajuće kvalitete i da vam se mod sviđa.
Na tebe sam čekao :)
Na tebe sam čekao :)
Eh,nije mi se dalo seliti sve slike sa bit-techa ovdje i raditi cijelo project log ponovo. Ali su tu nove slike. ;)
Majstore,Svaka Čast
! Prekrasan je u svakom pogledu 
Majstore,Svaka Čast
! Prekrasan je u svakom pogledu 
Hvala,hvala. 
Kao što sam i naveo prije,taj svemir izgleda prehebeno
.
Misliš to prodavat ko šta je timmy svog pa radit nešto novo il?
Predobar je mod, meni najljepši trenutno na forumu.
Misliš to prodavat ko šta je timmy svog pa radit nešto novo il?
Novi projekt ću raditi (u izradi) bez obzira prodao ovaj ili ne.
Ako se nađe kupac spreman izdvojiti svotu koju tražim,nije mi problem prodati Reapera. 
Drago mi da ti se sviđa mod.
Naravno. Moddam po kućama. 
Takodjer pohvale za mod, fino i uredno. Samo da je fotic dostojniji za poslikat takvo sto, bilo bi za cistu peticu :)
Kaj se samih komponenti tice, ovaj cpu cooler je nekako ko bogec naspram ostalih igraca.
Naravno. Moddam po kućama. 
Nabavi si i kapu i radno odjelo, neki mali kombi i udri 
Jbg,fotić mi nije primaran, želim neki dsrl, ali nemam para za to pa slikam mobom.
Trebao je biti Prolimatech Megahalems Black + 2 * 14 cm LED crveni Prolimatech ventovi koje su mi obećali,ali živim u prčiji od države te mi nisu mogli poslati-nemaju Hrvatsku u kompu. Hyper je kupljen doslovno dan prije nego li sam završio mod-nisam mogao više čekati.
Jbg,fotić mi nije primaran, želim neki dsrl, ali nemam para za to pa slikam mobom.
Trebao je biti Prolimatech Megahalems Black + 2 * 14 cm LED crveni Prolimatech ventovi koje su mi obećali,ali živim u prčiji od države te mi nisu mogli poslati-nemaju Hrvatsku u kompu. Hyper je kupljen doslovno dan prije nego li sam završio mod-nisam mogao više čekati.
Iako sam ja siguran da bi se u taj mod možda bolje uklopio jedan V8 od spomenute firme.
Ps pranja stigao moj pacijent
Nisi jedini !
Skidam kapu za ulozeni trud!
Sve mi se sviđa osim sleevova... po meni bi bolje (urednije) rješenje bilo da je grupni sleeve, al dobro sad 
Lijepo odrađeno, jednio mi se ne sviđa crvena boja, ali to je do mene
.
Hvala dečki,cijenim vaše mišljenje.
Slike baš nisu najbolje,crvena je dosta tamnija nego na slikama. 
Hvala dečki,cijenim vaše mišljenje.
Slike baš nisu najbolje,crvena je dosta tamnija nego na slikama. 
Ma najbolje da nas pošalješ u niku stvar
Glavno da si ti zadovoljan svojim radom. A i Suzuki crvena (ili je bila Honda?!) mi se sviđa, previše je bijelo crnih kombinacija, možda da u budućnosti bude koji zeleni mod?
Slikavaš sa EVO-m ili? Pokušaj malo auto level/contrast/tone u PS-u, to će sredit slike malo 
Ma najbolje da nas pošalješ u niku stvar
Glavno da si ti zadovoljan svojim radom. A i Suzuki crvena (ili je bila Honda?!) mi se sviđa, previše je bijelo crnih kombinacija, možda da u budućnosti bude koji zeleni mod?
Slikavaš sa EVO-m ili? Pokušaj malo auto level/contrast/tone u PS-u, to će sredit slike malo 
Suzuki je,Honda je malo svijetlija. XD
Bit će sad jedan mod u stilu čistog metala,bez boje sa nekim zelenim elemntima-možda ti se bude svidio. Ugl,bit će mi demo kejs za vodene blokove koje radim.
Da,ove su slike slikane sa EVO-m,čudan je senzor,nekad ima previše svjetla a nekad premalo,igrado sam se malo sa ISO postavkama i najbolje mi je ispala slika na kojoj se vide prednji ventovi-boje su najsličnije toj slici.
Bit će sad jedan mod u stilu čistog metala,bez boje sa nekim zelenim elemntima-možda ti se bude svidio. Ugl,bit će mi demo kejs za vodene blokove koje radim.
Sviđa mi se kako zvuči, ako hoćeš, moj Fractal Design R3 ti može poslužit, platim troškove rada na njemu 
Sviđa mi se kako zvuči, ako hoćeš, moj Fractal Design R3 ti može poslužit, platim troškove rada na njemu 
Sad će ti on objasniti da on ne radi "po kučama" 
Pa šaljem ga, ipak smo malo predaleko.
Meni nije problem moddati po narudžbi-dogovorimo se ze neku temu (ili mi se daju odriješene ruke), dogovori se buđet (sa +- vrijednostima
),dopremi se kejs i krenem čim uhvatim vremena. 
Dakle htio bih pohvaliti kao prvo ovaj "kejs" jer je faktat odlican i ulozeno je puno truda,svaka cast! :)
Ah sad imam pitanje posto vidim da modas za pare :D Zanima me dali bi imao vremena i volje da meni na stranici od kucista napravis ovog reapera sta je bila tema tvog "kejsa" onako ja ti dopremim stranicu mog kucista a ti izrezes nekako tog reapera,zanima me dali je to izvedivo i dali imas vremena i volje za to? I kolika bi bila cijena? :)
Dakle htio bih pohvaliti kao prvo ovaj "kejs" jer je faktat odlican i ulozeno je puno truda,svaka cast! :)
Ah sad imam pitanje posto vidim da modas za pare :D Zanima me dali bi imao vremena i volje da meni na stranici od kucista napravis ovog reapera sta je bila tema tvog "kejsa" onako ja ti dopremim stranicu mog kucista a ti izrezes nekako tog reapera,zanima me dali je to izvedivo i dali imas vremena i volje za to? I kolika bi bila cijena? :)
Hvala ti,drago mi je da ti se sviđa.
No Reaper je samo moj. ;)
Mogu ti napraviti bilo što drugo-plexi može biti i u boji.
Kako se ono kaze... Skidam kapu 
Kako se ono kaze... Skidam kapu 
Zahvaljujem. 
Doduše,ovo je već malo star mod.