Pozdrav svima!
Kako mi se bliži rođendan, počeo sam razmišljati o nabavku novog monitora. Naime, sada imam dva 17" monitora (1280x1024), s time što ovaj drugi sve manje koristim... Inače sam ga koristio da mogu na prvom surfati, a na drugom da se mogu dopisivati sa prijateljima preko MSN-a...
Odkako sam dobio novo računalo (a samim time i ultimativni igraći stroj) sve rijeđe koristim taj drugi monitor, te mi ponekad i smeta, pa sam se odlučio na kupnju novog monitora koji mora biti widescreen.
Za oko su mi pala ova dva: Samsung SyncMaster P2070 i Samsung SyncMaster 2233BW. Ne znam koji je bolji i koji bi mi više odgovarao. 2233BW ima veću rezoluciju, ali manji odaziv od P2070. Nadalje, imam grafičku karticu XFX HD 4890 (piše u Moj PC) koja navodno podržava rezoluciju do 1920x1080 kolika je i rezolucija 2233BW-a, pa me zanima bih li ja i dalje mogao igre vertiti na max postvkama?
Igre koje igram su najčešće simulacije vožnje (NFS, GRID, DiRT), ali volim i nešto tipa Spore, Simsi ili SimCity, a ne volim FPS-ove...
Osim toga, P2070 ima DC 50.000:1 dok 2233BW DC 15.00:1. Što je to i što je bolje?
Iskreno, ja bih uzeo P2070 jer je manji, pa sam 100% siguran da ću i dalje sve vrtiti max, ai bojim se da bi 2233BW mogao biti preveliki... I P2070 mi je lijepši...
Ako imate kakve informacije, molim vas da mi kažete ili ako imate kakva iskustva...
Unaprijed hvala!!!