Samsung P2370

poruka: 18
|
čitano: 2.699
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Samsung P2370

Fakat neznam koji monitor bi si uzeo, pa mi je ovaj samsung-ov monitor zapeo za oko http://www.svijet-medija.hr/samsung_p2370,19519,154.aspx

Htio bih cuti i vasa misljenja, monitor bi mi sluzio za normalni rad na racunalu surfanje netom, slusanje muzike, gledanje filmova, znaci monitor do max. 2000 kn, mozete mi i vi preporuciti neki monitor ako mislite da ima boljih za te novce, svaki komentar dobrodosao!

Unaprijed hvala, pozzz

martin
3 godine
Samsung P2370

Ja imam taj monitor, i zadovoljan sam sa njme, malo me samo iritira jako izbijanje pozadinskoga osvjetljenja sa gornje strane, ali sve je uglavnom dobro, ali ipak mislim da se danas može uzeti nešto bolje za te pare.

Javim ti sutra kada pogledam što se nudi.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
Samsung P2370

Ok, hvala ti!

martin
4 godine
RE: Samsung P2370
ivan262 kaže...

Ja imam taj monitor, i zadovoljan sam sa njme, malo me samo iritira jako izbijanje pozadinskoga osvjetljenja sa gornje strane, ali sve je uglavnom dobro, ali ipak mislim da se danas može uzeti nešto bolje za te pare.

Javim ti sutra kada pogledam što se nudi.

I kada će doći to sutra?

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
2 godine
Samsung P2370

Hahahahah, i ja isto to "sutra" cekam vec duze vrijeme, a valda je covjek zaboravio!Smijeh

martin
4 godine

A jesi li ti već kupio monitor ili i dalje čekaš čovjeka?

2 godine

Ma nisam si jos kupio monitor, ma nije mi tak ni hića neka, neg sam se htijel informirat o tom monitoru, jel ga planiram kupit uskoro, heheheh!

martin
4 godine

Ja ga mislim kupiti sada za Božić!

2 godine
Samsung P2370

Mislim da neces pogrijesit ak ga uzmes, sam onda javi ak ga uzmes da ja znam jel bus zadovoljan il kaj vec...

martin
4 godine

Pa naravno! Možda napravim i unboxing!

2 godine
Samsung P2370

Hehheheheh, samo naprijed, pozzz

martin
4 godine
Samsung P2370

Kupih danas monitor! Nešto nevjerovatno! Tako je prekrasan, tako je velik!

2 godine
protjeran
Samsung P2370

daj malo prvih dojmova malo opisa, video unboxa

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 18:04 (P4k1).
4 godine

Pa, nisam snimao video, nego sam slikao slike!

Bude...

Ah ovako. Ako se igrate na računalu, na nekim igrama ćete morati nešto smanjiti (neke texture) ali ništa strašno. Monitor je jako velik (barem s mojeg stajališta, ja sam dosada imao 17"). Jako je lijep i pametan. Nudi automatsku korekciju boja - izgleda fenomenalno! - i još neke stvarčice. Zbilja, boje su jako žive i pravilne.

Možda ćete se namučiti sa slaganjem samog monitora, tj. guranjem staklenog vrata u monitor - vrlo teško i mukotrpno.

Ne znam što da više kažem. Jednostavno perfektno - i u dizajnu i po kvaliteti.

2 godine
Samsung P2370

Da da monitor je cista perfekcija, daj mi sam reci kakve kablove si dobio s njim? i daj par slikica stavi!Smijeh

martin
4 godine
Recenzija monitora Samsung SyncMaster P2370

Evo, odlučio sam napisati recenziju o svom novom monitoru - Samsung SyncMaster-u P2370.

Proizvod dolazi u kartonskoj kutiji koja teži otprilike 6 kg i ovih je dimenzija: širina: 68,6 cm; visina: 43,1 cm; dubina: 10,4 cm. Kutija je sva oslikana slikama i specifikacijama proizvoda, s time da je jedna strana u boji, a druga nije - prilikom otvaranja kutije, otvorite na obojanoj strani jer ćete u protivnom (kao ja), otvarati naopačke. Kutija ima i plastičnu ručku na vrhu koja vrlo dobro služi svrsi.

U kutiji dobivate stiropor u kojem su umetnute stvari ovim redoslijedom (s lijeva na desno, odozgora prema dolje): 

1. Normalan strujni kabel koji prenosi visoko naponsku struju
  2. Stakleni vrat
  3. Strujni adapter koji pretvara visoko naponsku struju u nisko naponsku i kabel kojim se ta struja prenosi do monitora
  4. Glossy postolje
  5. Upute, jamstvo, driveri, krpica za čišćenje i slično
  6. DVI to DVI kabel
  7. VGA to DVI kabel
Zatim maknete prvi dio stiropora i dolazite do drugog na kojem leži sam monitor u nekakvoj presvlaci. Kada ga izvučete iz toga dobivate sam monitor koji na sebi ima dvije naljepnice (Windows 7 naljepnica i Samsungova reklamna naljepnica) - njih možete skinuti bez problema.
Sada treba složiti sam monitor, stakleni vrat i glossy postolje u jednu cjelinu. Na uputama piše da prvo stakleni vrat prišerafite za postolje, pa zatim gurnete u monitor, ali to baš neće ići tako. Gurnuti vrat u monitor je jako teško i za to će vam biti potrebna velika sila (bez brige ništa neće puknuti). Kada uspijete vrat ugurati skroz u monitor onda prišerafite to sve za postolje, jer je vrlo nespretno gurati vrat u monitor s velikim postoljem. Bilo bi poželjno da to radite na stolu i da ne monitor u stiroporu.
Nakon što ste to uspijeli, podignite monitor i ako ništa ne puca onda ste uspjeli! Sada vam jedino preostaje spojiti monitor u struju i spojiti ga s računalom putem priloženih kablova. Na stražnjem djelu monitora su samo dva ulaza - napajanje i DVI. Inače, cijela stražnja strana monitora i obrub s prednje strane oko ekrana je glossy što znači da na njemu ostaju otisci prstiju - tu na scenu stupa krpica za čišćenje koja svoji posao obavlja odlično.
Monitor ima 6 touch "tipki" koje su osjetljive na dodir, odnosno na toplinu, što u praksi znači da će puno bolje hvatati ako dotičete jagodicom i cijelom površinom prsta nego samo s njegovim vrhom. Upute koje dolaze na CD-u su šašave i iz njih ništa pametno nećete shvatiti (makar su i na hrvatskom), pa malo prčkajte i nakon 5 minuta ćete sve znati. Kada ste u izborniku, on vam pokazuje što koja tipka radi u kojem trenutku, pa ćete vrlo jednostavno sve podesiti. Svakako bih preporučio da "Respond Time" postavite na "Fastes" i "MagicColor" na "Full" - onda je sve bajno. Boje, osvjetljenje i slično si postavite u skladu sa svojim željama i potrebama. Uz monitor, kako sam već rekao, dolaze i driveri, slobodno ih instalirajte, ali će sve u najboljem redu raditi i bez njih. Svakako podesite rezoluciju na Full HD (1900 x 1080), a osvježavanje na 60 Hz. I u svakoj igri ćete morati rezoluciju postavljati ispočetka, jer one ne "kuže" novi monitor i njegovu rezoluciju.
Moram vas upozoriti da ako ste do sada na običnom 17" monitoru sve igre igrali na high, sada ćete morati smanjiti neke stavke, a pogotovo u FPSovima (pucačine i slično).
Inače, monitor je odličan za igranje i normalne aktivnosti i velikoj većini će biti odličan, ali za profesionalce nisam siguran - oni ipak znaju što im točno treba, pa sigurno ne čitaju ovakve šašave recenzije. Monitor se u svakom pogledu isplati i zasjat će na vašem stolu - kako dizajnom tako i kvalitetom!

2 godine
protjeran
Samsung P2370

kakvo je pozadinsko osvjetljenje, mnogi kažu da ima izrazito probijanje

I would love to change the world, but they won't give me the source code
4 godine

Ne bih znao što znači "izrazito probijanje", ali na mojim postavkama je sve u redu. Možda je malčice presvijetlo, ali to se vjerovatno da regulirati u postavkama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice