Kako spojiti jpeg i gif a da gif ostane pokretan?

poruka: 4
|
čitano: 884
|
moderatori: F1-IVO, naxeem, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan

Već par dana se patim s raznim programima i nikako mi ne uspjeva. Naime imam .jpeg fotografiju na koju bih htio ubaciti animirani .gif koji bi i trebao ostati animiran. Gif koji imam se sastoji od 4 sličice koje se konstantno izmjenjuju ( ako to nešto znači ).

Dakle koliko sam skužio, .jpeg moram konvertirati u gif  ( to bi bilo kao background ) međutim kad na taj .gif background zalijepim animirani .gif, nikako da dobijem zalijepljeni gif koji se i dalje pokreće.

Konkretno, radi se o fotografiji osobe, na koju bih u kut htio staviti svijeću koja gori.

Koja aplikacija i kako? Možda postoji i neko elegantnije rješenje od gifa, pa si u ti prijedlozi dobrodošli!

Sa videom bi to napravio relativno jednostavno kao PIP ( sliku u slici ) ali video mi ne paše nikako.

Unaprijed zahvaljujem svima na pomoći.

Napominjem da sam početnik i molim modove ako slična tema postoji da mi ne zamjere.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 9:36 (interruptor).
2 godine
Re: Kako spojiti jpeg i gif a da gif ostane pokret
probaj neki program koji se bas bavi gifovima, npr ulead gif studio ili slicno. otvori gif file i na svaku slicicu zalipi sliku te osobe.
nisan dugo koristio taj program, ali mislim da moze i obrnuto, da otvoris jpeg pa gif na to i program sam kopira prvi slajd toliko puta koliko ih gif ima
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
5 godina

možeš se probati igriati i u photoshopu.

napraviš tih 4 (ili koliko trebaš) frejmova a svi imaju taj jpg kao pozadinu, samo na svakom imaš dio animacije.

4 godine
Re: Kako spojiti jpeg i gif a da gif ostane pokret
sasa kaže...

možeš se probati igriati i u photoshopu.

napraviš tih 4 (ili koliko trebaš) frejmova a svi imaju taj jpg kao pozadinu, samo na svakom imaš dio animacije.

Prije bi rekao Image Ready

hobi:moj-android.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice