kako misliš "lako se riješi"? :D ne isplati mu se ja mislim riskirati ako bi mogao imati problema radi toga...
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 911
- |
- čitano: 132.197
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
kako misliš "lako se riješi"? :D ne isplati mu se ja mislim riskirati ako bi mogao imati problema radi toga...
Kad kažem lako se riješi mislim na to da ih se pošalje kvragu i zaprijeti prijavom.
Ako ih to ne zanima onda ga uzmeš natrag, formatiraš disk i daš im ga ponovno, pa da vidim kako bi mi ga odbili.
odgovor je jednostavan. Konfu ne slažu oni već dobavljači po njihovim informacijama. Ali ako fali jedna komponenta onda je oni moraju složiti i platiti radnika. :-)
htjeo bi nadodati samo, za sve one koji kupuju pouzećem i plaćanje/neplaćanje dostave...na dan 2.12.2011 sam ih kontaktirao i dobio odgovor jel me zanima skora kupnja kod njih, evo odgovora:
Poštovani,
za kupnju pouzećem dovoljno je registrirati se na web shopu, ubaciti
proizvode u košaricu, na blagajni odaberete plaćanje pouzećem, a ukoliko Vam
narudžba prelazi 2000kn tada je dostava besplatna.
toliko od mene, vidim da se dosta pisalo oko cijene dostave..
duuuuuuuuuuuugo vremena je >2000kn džabe dostava 
Evo pitanje, prije nekih 7 mj. sam kupio tamo laptop i sve je proslo super, ali mislim da mi je kamera crkla, a ja nemam jamstveni list, nisam ga ni dobio s laptopom. Sad me zanima dali bi samo račun i printana potvrda kupnje bila dosta da se ostvari garancija? Inače radi se o Asusu K52JU, kamera nikak da proradi, probal sam sa svim mogucim driverima koje ima na stranici i uopce ništ, tak da mislim da mi je sumnja opravdana...
oće kakve akcije za Božić?
oće kakve akcije za Božić?
Bilo bi dobro.
Ovaj...Skupilo se nesto para po ljeti,a posto nemam nikakvih zelja kupujem starcima laptop(Preko 6 godina stari Fujitsu je odradio svoje
-razbijena tipkovnica i raspadnuto kuciste to dokazuju.)
I tako,narucio sam laptop,stavio sam nacin placanja pouzecem,pa eto sada ne shvacam kako im to placam.Placam im kad dodje postar kod kuce ili im moram prije uplatit nekako?
Ovaj...Skupilo se nesto para po ljeti,a posto nemam nikakvih zelja kupujem starcima laptop(Preko 6 godina stari Fujitsu je odradio svoje
-razbijena tipkovnica i raspadnuto kuciste to dokazuju.)
I tako,narucio sam laptop,stavio sam nacin placanja pouzecem,pa eto sada ne shvacam kako im to placam.Placam im kad dodje postar kod kuce ili im moram prije uplatit nekako?
Plačaš overseas-u ili HP-express-u.
Evo pitanje, prije nekih 7 mj. sam kupio tamo laptop i sve je proslo super, ali mislim da mi je kamera crkla, a ja nemam jamstveni list, nisam ga ni dobio s laptopom. Sad me zanima dali bi samo račun i printana potvrda kupnje bila dosta da se ostvari garancija? Inače radi se o Asusu K52JU, kamera nikak da proradi, probal sam sa svim mogucim driverima koje ima na stranici i uopce ništ, tak da mislim da mi je sumnja opravdana...
ništa, a?
može mi neko samo kratko reči dali je adm trgovina di mogu doći unutra i odamh kupiti komponente ili moram nekoliko dana prije naručiti pa onda mi to dostave/ili ja odem sam po to.
može mi neko samo kratko reči dali je adm trgovina di mogu doći unutra i odamh kupiti komponente ili moram nekoliko dana prije naručiti pa onda mi to dostave/ili ja odem sam po to.
možeš ući i kupiti u njihovom dućanu.ali najbolje nazovi prije da provjeriš imaju li sve. kad sam ja komp radio sve su imali na lageru.
Namjeravam kupiti napajanje u njih danas i sad me zanima hoće li mi brže doći pouzecem ili ako im uplatim na racun.(iz Splita sam)
Znam da nebi trebalo biti velike razlike,ali mozda se oni drugacije odnose prema kupcima koji im odma daju novac na racun nego onima koji mogu odbiti predignit paket..
ma kad nešto ide ide mu i cjena gore, jesi provjerio kakvo je stanje kod dr. trgovaca dali su dizali cijene. hehe to ko kad hoćeš pred božić kupiti pošten bor cijene paprene, heh ali na badnjak predvečer puh jeftilen samo da se riješe.
možeš ući i kupiti u njihovom dućanu.ali najbolje nazovi prije da provjeriš imaju li sve. kad sam ja komp radio sve su imali na lageru.
Koja je njihova glavna trgovina u koju se može doć kupit unutra ne putem interneta? Molim vas recite jel namjeravam kupit dobar komp kod njih..
Koja je njihova glavna trgovina u koju se može doć kupit unutra ne putem interneta? Molim vas recite jel namjeravam kupit dobar komp kod njih..
oni nisu onda za tebe, bolje odi do HGSpota ... kad vidis kakva im je trgovina ,,, nece ti biti dobro par dana, ako se na izgled trgovine palis ,,,(mislim na ADM, inace sve ostalo +5 od mene)
oni nisu onda za tebe, bolje odi do HGSpota ... kad vidis kakva im je trgovina ,,, nece ti biti dobro par dana, ako se na izgled trgovine palis ,,,(mislim na ADM, inace sve ostalo +5 od mene)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_69&products_id=10153
Meni je ovo cist dovoljno..ne palim se na izgled i to nego bi rađe odmah preuzeo komp jer nisam nikad kupovao internetom niti necu jer mi se ne cini pouzdanim..ja to moram doc tam vidjet tak da 
/facepalm
nikad ne kupovati slozene konfiguracije, mozes za te novce kupiti dosta bolju konfu ako sam uzimas dio po dio...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_69&products_id=10153
Meni je ovo cist dovoljno..ne palim se na izgled i to nego bi rađe odmah preuzeo komp jer nisam nikad kupovao internetom niti necu jer mi se ne cini pouzdanim..ja to moram doc tam vidjet tak da 
reci tu na forumu:http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx?jumpto=2583659&sort=asc&view=flat&page=741
sa koliko love raspolažeš, što bi bla bla bla, traži preporuke. nazoveš ADM i oni ti je slože besplatno,te kad je gotova ako hoćeš odeš do njih i pokupiš komp.
i defninitivno ne ići na gotove konfiguracije!
Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?
Mene kod ADM-a najviše smeta kronični nedostatak parkirnih mjesta. Nikad se nemreš sparkat blizu dućana, a i ta ulica je slijepa pa moraš na rikija izlazit na cestu. Nogostup kod ulaza u dućan je visok do bola i nema šanse da se autom popenjem tamo. Jedino di se može sparkat je ulica iznad, na parkingu koji se plaća. Nakon parkinga bi mogli malo poraditi na ophođenju s kupcima.
Ja se u toj ulici uvijek uspijem sparkat, samo je problem okrennut se jer je dosta uska.
cijena postarine ako kupujem iznad 1000 kn?
cijena postarine ako kupujem iznad 1000 kn?
Mislim da je 35, nisam siguran.
Iznad 2000 je free.
Lijepi pozdrav
Prije godinu dana sam uzeo konfiguraciju u ADM-u i neki dan sam primjetio da mi hard disk sporo radi kad zapisuje i traži po pločama. skeniranjem sam utvrdio da mi izbacuje 11 bad sectora. zanima me da li netko zna koliko ADM daje garanciju na Samsung f3 1 tb hard disk i kakva je procedura sa zamjenom, da li mi daju odmah novi disk ili moram čekat neko vrijeme.
Disk je uzet 12.03.2011 godine.
pozdrav
Lijepi pozdrav
Prije godinu dana sam uzeo konfiguraciju u ADM-u i neki dan sam primjetio da mi hard disk sporo radi kad zapisuje i traži po pločama. skeniranjem sam utvrdio da mi izbacuje 11 bad sectora. zanima me da li netko zna koliko ADM daje garanciju na Samsung f3 1 tb hard disk i kakva je procedura sa zamjenom, da li mi daju odmah novi disk ili moram čekat neko vrijeme.
Disk je uzet 12.03.2011 godine.
pozdrav
Mislim kako je garancija na f3 dvije godine, trebalo bi ti pisati na računu.
Što se zamjene tiče oni ga trebaju testirati i ako je u bedu odmah moraš dobiti novi, to ne treba dugo trajati mislim vremenski.