Da se nadovežem na temu...
jučer sam poslao grafičku karticu u ADM na reklamaciju, k njima dolazi u pon do 10h. Jel ima tko kakvih iskustava u kojem periodu mogu očekivati grafičku karticu natrag? Hvala!
Da se nadovežem na temu...
jučer sam poslao grafičku karticu u ADM na reklamaciju, k njima dolazi u pon do 10h. Jel ima tko kakvih iskustava u kojem periodu mogu očekivati grafičku karticu natrag? Hvala!
evo da se i ja nadovezem na ovu temu...
uglavnom zanimaju me vasa iskustva...
kupio sam komp u adm prije nekih 8 mjeseci i prije nekih par dana poceo se gasit..
da skratim sad pricu, odma sam ga drugi dan odfuro kod njih u servis da bi mi oni danas rekli da mi se graficka pokvarila zato jer je bila puna prasine i da ju radi toga ventilator nije mogao normalno hladiti...
i sad mi prodaju sprehu da to mozda nece moci proci na garanciju???
kazu mi da sam ja morao pazit na prasinu, da sam im mogao dofurat komp nakon pola godine da mi ga oni ociste od prasine i takve neke sprehe...
kazu mi da ne prebacujem krivnju na njih, da sam ja u principu kriv..
mislim komp nije otvaran, ima naljepnice iza fino naljepljene, nije ga grom pogodio, nisam overklokirao, nista...
jel oni meni mogu ponistit garanciju radi tog razloga, makar mi graficka ima garanciju 24 mjeseca???
Hah, koje gluposti. Reci da ces im poslat inspekciju i tak to i da te ne zahebavaju i čisto sumnjam da bi se u 8 mjeseci nakupilo toliko prasine da grafa rikne .
Glupost, poslušaj kolegu iznad, reci da češ poslat inspekciju zvati glavnog šefa i tako