Pošto sam korisnik maxtv-a nešto manje od dvije godine, čitavši ovomjesečni broj Buga zainteresirala me tema o tome da će se Euro 2008 prenositi u HD-u na MAXTV-u.
Ispitujući sve detalje u svezi ovoga revni Bugovi autori su doznali da će oni koji imaju set-top-box Scientiific Atlanta moći primati HD signal bez problema. Slučajno ili namjerno su ignorirali činjenicu da je T-com do prije nekog vremena dijelio Motorola set-top-box. Ne budi lijen, nazvao sam T-com službu za korisnike pitajući da li će korisnici koji imaju Motorole moći primati HD signal. Odgovor je, naravno, NE! "Ali vi će onda sigurno zamijenit zastarjeli set-top-box, novijim" - kažem. " Naravno da nećemo, ako želite novi uređaj morate ga kupiti(1600kn)"- odgovara agent pozivnog centra. Pitam ga je li to nagrada korisnicima koji su među prvima kupili uslglu MaxTv-a, to što imaju zastarjele uređaje kojima ne mogu pratit ono što drugi za istu cijenu mogu?! Kaže on da mi nitko nije tjerao da tada uzimam MAxtv????!!
Napokon, pitanje; je li on to mene zaje****, ili moram otić u t-centar nagurat uređaj nekome u nos i reć da želim da mi isporuče ono što plaćam ili nešto treće....?

Jos ako vam je ostalo hrane nakon 1. maja, pocastite ga i sa dobrim obrokom, nema veze sto se ohladilo.