Može preporuka za svjetiljku (za kampiranje , lov.. na primjer) do oko 100 kn ebay 15-20 $ , vidio sam u toj cijeni 1600/1800 Lm, pa koja bi bila best buy po vama , i poželjno je da ste isprobali istu , hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može preporuka za svjetiljku (za kampiranje , lov.. na primjer) do oko 100 kn ebay 15-20 $ , vidio sam u toj cijeni 1600/1800 Lm, pa koja bi bila best buy po vama , i poželjno je da ste isprobali istu , hvala
Ako mislis na rucne svjetiljke, imam ovakvu i zadovoljan sam kako svjetli. Ima i lecu koja se moze fokusirati i svjetli na oko 200m.
Kvaliteta izrade je vrlo dobra, bila bi odlicna da ne zeza opruga za baterije, jer ponekad nece svjetliti pa je treba malo protresti.
Ima tri moda kako svjetli: punom snagom, pola snage, te bljesce.
Izgleda OK , al ja sam planirao uzet nešto jace , jer vidim da se za svega par dolara više može dobit svjetiljke od +1000Lm. Evo ova mi se sviđa , od istog prodavaca od kojeg si i ti kupio.
http://www.ebay.com/itm/271032184911?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_4576wt_1186
Ovo kupujem , dal ima netko možda iskustva sa njom, eventualno neke zamjerke / po meni je best buy .
za kampiranje trazi naglavne petzl svjetiljke. imam jednu i to cudo svijetli, ali svijetli!
Zgodna je to stvar al trebala bi mi baš rucna svjetiljka ; evo još jedne koja izgleda opako , ali piše da daje 1300 Lm za razliku od ove koja daje 1600 , ( imaju istu CREE XM-L T6 LED žarulju , pa mislim da ne bi trebalo bit vece razlike ) . Na ebay-u sam imao vecinom dobra iskustva , tako da se nadam da ce tako biti i ovaj put .
http://www.ebay.com/itm/270928403409?_trksid=p5197.c0.m619#ht_4680wt_1186 - dal ima netko možda ovu i kako ste zadovoljni ?
cree t6 po proizvodacu daje malo manje od 1000 i to je realno. iman jednu od 1600 i 1000, ista jacina (snop je drugaciji, al dobro)
uglavnom trazi t6 s baterijama 18650 i punjacem. ako punjac nema eu uticnicu, nabavi i adapter (1usd)
ima razlicitih oblika, s memorijom i bez, laksih i tezih itd
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.