CPU hladnjaci P&O izdvojena tema

poruka: 1.311
|
čitano: 79.892
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice
2 godine
CPU hladnjaci P&O

Evo, Scythe danas predstavio još jedan hladnjak koji cijenom može zadovoljit dosta korisnika. Riječ je o nasljedniku Kama Cross hladnjaka neobične X strukture koja kombinira velik broj aluminijskih listova i ukupno četiri 8 mm bakrenih toplovodnih cijevi koje prenose toplinu sa bakrene jezgre. Zahvaljujući takvom obliku, Scythe tvrdi da je znatno olakšana montaža, a povećana je i kompatibilnost sa visokim hladnjacima memorijskih modula, PWM-a ili pak northbridgea. Novom Slip Stream 140 mm ventilatoru matična ploča automatski regulira brzinu vrtnje između 500 i 1,300 rpm (46 to 119 m3/h), a X konfiguracija hladnjaka omogućuje hlađenje i okolnih komponenti (memorijskih modula, PWM-a itd.). Kompatibilan je sa postojećim Intel socket 478, LGA775, LGA1156 i LGA1366 procesorima, kao i sa AMD socket 754, 939, AM2, AM2+, AM3 i 940 procesorima, a zahvaljujući korištenju MSMC-a (Multiplatform Socket Mounting Clips) moguće ga je montirati u svim smjerovima. Maloprodajna cijena mu u Europi iznosi 29,50 €. Više na http://www.scythe-eu.com/produkte/cpu-kuehler/grand-kama-cross.html

3 godine
protjeran
RE: CPU hladnjaci P&O

Gdje se može kupiti/naručiti ako netko zna u Slavnoskom Brodu ovaj Coolermaster Hyper 212??

3 godine
Robi959 kaže...

Gdje se može kupiti/naručiti ako netko zna u Slavnoskom Brodu ovaj Coolermaster Hyper 212??

Technomax samo...

everybody lies
3 godine
protjeran

Ne vidim da ga ima Technomax u Slavonskom Brodu!??

2 godine
Robi959 kaže...

jeli on bolji od Zalmana CNPS10X Quiet??? i jeli tiši???

3 godine
Mitsuoka kaže...
Robi959 kaže...

Tiši je Zalman od 212 i bolje hladi.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 19:36 (Razer_Copperhead).
2 godine
Razer_Copperhead kaže...
Mitsuoka kaže...
Robi959 kaže...

Tiši je 212, a Zalman bolje hladi.

A kolika je razlika u hladenju/ decibelima???

2 godine

a jeste se našli uspoređivat, sigurno je zalman bolji kad je 200kn skuplji...

Duh Sveti....
2 godine
Ačx kaže...

a jeste se našli uspoređivat, sigurno je zalman bolji kad je 200kn skuplji...

to ti nije obavezno -.-' cesto se i samo ima naplacuje

2 godine
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

e jel ima neke veze grafička s tim hladnjakoim

sale786
2 godine

to ti nije obavezno -.-' cesto se i samo ime naplacuje

mislim da kod zalmana to nije slučaj,kvalitetni su ali po meni coolermaster radi puno bolje hladnjake tako da je vjerojatno zalman za nijansu bolji!

Duh Sveti....
3 godine
Mitsuoka kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Mitsuoka kaže...
Robi959 kaže...

Tiši je 212, a Zalman bolje hladi.

A kolika je razlika u hladenju/ decibelima???

Razlika po nekim testovima je do 4°C za Zalmana u loadu, a dok su u idleu podjednaki. Također ispada da je Zalman tiši za oko 3-4 dB.

Razer_Copperhead
3 godine
protjeran
CPU hladnjaci P&O

ma ovaj če ohladit sve što postoji od cpu a

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2480

I Jadantisi
3 godine
giga kaže...

Izgleda predobro, gdje to ima kod nas?Belji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine
protjeran
CPU hladnjaci P&O

nisam siguran ali priko nabava net ili ako imaš nekog u dojč da se to naručit tu kod mene u zadru nema firma koja radi s tom markom ali u zagrebu siguro ima

I Jadantisi
3 godine
giga kaže...

ti hladnjaci koji imaju cijevi direkt na proc su najbolji ali ih je i vrlo rijetko ali su i skupi ...

nema gaaa...
2 godine
CPU hladnjaci P&O

Ima ga na ebayu za cca 350-400 kn...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 20:03 (stipica_zd).
3 godine
Comfort kaže...
giga kaže...

ti hladnjaci koji imaju cijevi direkt na proc su najbolji ali ih je i vrlo rijetko ali su i skupi ...

haha

To je novija tehnologija, meni osobno ništa neznači samo malo brže/bolje odvodi toplinu s procesora na cooler,ali čuj trebaš ti odvest toplinu sa hladnjaka to je najveći problem.

Nisu baš rijetki, sve češće dolaze takvi cooleri i budu ove potpuno zamijenili za koju god.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
3 godine
protjeran
CPU hladnjaci P&O
Cooler master hyper tx 3 - mislim kupiti ovaj
Hladnjak! Što mislite o njemu(kako hladi)? Nemojte druge preporučivati jer ovaj mislim uzeti!!
2 godine
Robi959 kaže...
Cooler master hyper tx 3 - mislim kupiti ovaj
Hladnjak! Što mislite o njemu(kako hladi)? Nemojte druge preporučivati jer ovaj mislim uzeti!!

Procitaj ovdje i pogledaj

..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
3 godine
mene zanima kako se (i može li se) na mugena 2 staviti dva 12 cm venta s gornje i lijeve strane (kad je montiran) i može li stati u kućiše debljine 19 cm? Hvala
3 godine
pod009 kaže...
mene zanima kako se (i može li se) na mugena 2 staviti dva 12 cm venta s gornje i lijeve strane (kad je montiran) i može li stati u kućiše debljine 19 cm? Hvala

Ja sam ga bio stavio uz pomoć plastičnih vezica koje sam pričvrstio na dio toplovodne cijevi koja izlazi na vrh hlladnjaka i jednu sam uhvatio na žicu što drži Mugenov hladnjak. Temperature su bile oko 1-2 stupnja niže.

Razer_Copperhead
3 godine
hvala,al ništa od mugena,prevelik je,može neko preporučit cooler za phehoma B50 @ 3.65 ghz 1.4v?
Do 300 kn i da je visine do 14 cm i da ne blokira slotove za RAM (4 komada,atx matična) i pasivce na matičnoj (asus m4a785td-v)?
Može odgovor od nekoga?
3 godine
pod009 kaže...
hvala,al ništa od mugena,prevelik je,može neko preporučit cooler za phehoma B50 @ 3.65 ghz 1.4v?
Do 300 kn i da je visine do 14 cm i da ne blokira slotove za RAM (4 komada,atx matična) i pasivce na matičnoj (asus m4a785td-v)?
Može odgovor od nekoga?

Dobar ti je Hyper TX3 ili još bolji Hyper 212 Plus ako ti može doći.

Razer_Copperhead
3 godine
tx3 je preslab,a 212 previsok
Mislio sam scythe zipang,al mislim da će on blokirat ram
Može li se zipang montirati na sve strane?
2 godine
pod009 kaže...

Čisto sumnjam.

Ja bi ipak uzeo Hyper 212.

3 godine
što ne? To će bit postavke za bench,a inače 3 ghz,1.25v
Izgleda da mi je hyper 212 najbolji izbor:dobar,uzak (vent ću montirat s druge strane),jeftin i ne blokira ram
2 godine
CPU hladnjaci P&O

Kolika je stock frekvencija? Moguće da ćeš ga clockati tako, ali nisam baš siguran.

3 godine
uzet ću Phenoma 2 550 c3 (nije BE)
Probat ću ukrcat hypera
3 godine

ništa, previsok je,treba mi jedan do 14 cm visine,a da nije preširok
Samo recite,do 300 kn
Koji je nabolji: scythe ninja mini,arctic freezer extreme ili Scythe Grand kama cross?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 0:36 (pod009).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice