sutra idem! hvala!
Ja za svoj lovu skupljam
, i nisam baš nešto blizu.
sutra idem! hvala!
Ja za svoj lovu skupljam
, i nisam baš nešto blizu.
Odlična cijena za SSD :) Samo bih napomenuo onima koji pate na performanse da je u ovom SSDu riječ o asinkronom flashu: "The Agility 3 is a damn fast drive, but once you actually start storing data it slows at a much faster rate than the Vertex 3. We think this is a result of the async flash, but will have to wait for more async equipped drives like the Corsair Force 3 to know for sure. It's very possible that the performance profile could be a result of the programming or firmware, but an Agility 3 programmed with the same firmware as our sample isn't much faster than a Vertex 2 when 50% full."
Nand Flash Faces Off - Synchronous vs. Asynchronous
Ispričavam se za offtopic...
COOLERMASTER HAF 922 - 770 KN
COOLERMASTER HAF 932 Advanced - 967 KN
Ima i ostalih Coolermaster kučišta na po nižim cijenama da sad sve ne linkam !
Neponovljiva ponuda i fenomen kartica za sve vlasnike P4 i AMD64 AGP strojeva, drž ne daj. Savršeno ukratko, od cijene, do hlađenja. Performanse - top za AGP.
EDIT: Kartica je jučer bila 200kn, samo malo upozorenje..
Xigmatek Gaia - 165 kn!!
EDIT:Sad je 179 kn :(
glavno da su narucili nove zalihe :))
Xigmatek Gaia - 165 kn!!
EDIT:Sad je 179 kn :(
I ovako je super ponuda 
Samo reci da si iz Đurđevca pa da vidiš kako će se lik smuvati, ili još bolje iz sela pokraj. 
To je muljaža 100%.
znalci di ima kakva kvalitetna tipkovnica za kupiti
uvjeti su ful jeftina
osvjetljena
mehanicka
ful jeftina
i netreba imat one super multimediske tipke jer ih i onak nikad ne koristim
molim vas za neku preporuku
Logitech G500 - 350 KN !
uvjeti su ful jeftina
osvjetljena
mehanicka
ful jeftina
i netreba imat one super multimediske tipke jer ih i onak nikad ne koristim
molim vas za neku preporuku
ono što ti tražiš je poprilično skupo - ispod 1000kn nemas.
uvjeti su ful jeftina
osvjetljena
mehanicka
Steelseries 6gv2 ti je najjeftinija mehanicka tipkovnica ali nema osvijetljenje. Imas ju ovdje , ovdje , ovdje ... Ako hoces mehanicku s osvijetljenjem morat ces dati 1000kn za Razer BlackWidow Ultimate !
uvjeti su ful jeftina
osvjetljena
mehanicka
Steelseries 6gv2 ti je najjeftinija mehanicka tipkovnica ali nema osvijetljenje. Imas ju ovdje , ovdje , ovdje ... Ako hoces mehanicku s osvijetljenjem morat ces dati 1000kn za Razer BlackWidow Ultimate !
totoalni kaos
idem da se objesim med šunke
Asus A53SV
i52500k gt540..
mislim da nema ovakve cijene ni u americi..
Asus A53SV
i52500k gt540..
Vec sam ga narucio :).
Asus A53SV
i52500k gt540..
kaj nije onaj zakon da moraju prodat po cijeni koja je bila u checkout-u? :D dobit free lap
kod nas ne
kod nas ne
OPĆE ODREDBE O PRODAJI NA MALO
Uvjeti prodaje proizvoda i pružanja usluga
Članak 12.
(3) Trgovac se mora pridržavati istaknute maloprodajne cijene i uvjeta prodaje.
U ADM-u se ne može preko weba naručiti nešto ukupne vrijednosti računa manje 150kn. Zar ne znači to da ako ja sad naručim laptop po cijeni od 0 kn i npr Logitech Attack 3 po cijeni od 180 kn, uračunajmo i dostavu 50 kn, dobijem na mail račun sa iznosom od 230 kn, njima moja uplata sjedne prije promjene cijene onda po zakonu oni meni to moraju uvažiti jer je u to vrijeme kada sam naručio bio iznos od 0 kn! Valjda nisam previše zakomplicirao!
kod nas ne
OPĆE ODREDBE O PRODAJI NA MALO
Uvjeti prodaje proizvoda i pružanja usluga
Članak 12.
(3) Trgovac se mora pridržavati istaknute maloprodajne cijene i uvjeta prodaje.
U ADM-u se ne može preko weba naručiti nešto ukupne vrijednosti računa manje 150kn. Zar ne znači to da ako ja sad naručim laptop po cijeni od 0 kn i npr Logitech Attack 3 po cijeni od 180 kn, uračunajmo i dostavu 50 kn, dobijem na mail račun sa iznosom od 230 kn, njima moja uplata sjedne prije promjene cijene onda po zakonu oni meni to moraju uvažiti jer je u to vrijeme kada sam naručio bio iznos od 0 kn! Valjda nisam previše zakomplicirao!
To bi bilo super da je tako :)
To bi bilo super da je tako :)
Sve se razmišljam da li da uzmem ili ne! Mogu im odmah uplatiti jer imam zabin mbanking... Ali sve sumnjam da će ispast tako kako ja mislim i želim... 
Ma nemoze to tako kod nas. Kupci su na zadnjem mjestu.
Ja dobio ponudu od Protisa za onu j*benu plocu za 750kn, platio, a oni stavili novu cijenu od 1300kn.
Mozes se slikat. 
Dobijes novce nazad i to je to.
U biti si u minusu 2kn koliko mazne banka za transakciju 
Ja dobio ponudu od Protisa za onu j*benu plocu za 750kn, platio, a oni stavili novu cijenu od 1300kn.
Mozes se slikat. 
Tako sam i mislio, zapravo po zakonu bi morali isporučiti, ali kao što kažeš "kod nas smo"! ADM je fer trgovina, ali čisto sumnjam da bi dozvolili tako nešto! Da dođe nas 15 i to naruči tako... Jok...
Mozes se slikat. 
Tako sam i mislio, zapravo po zakonu bi morali isporučiti, ali kao što kažeš "kod nas smo"! ADM je fer trgovina, ali čisto sumnjam da bi dozvolili tako nešto! Da dođe nas 15 i to naruči tako... Jok...
Kupuj, pa poslije na udrugu za zaštitu potrošača. Gledaj na to kao na kladionicu, koeficijent vise od 30...tko ne riskira, ne profitira.
Evo promijenili su cijenu; 4768kn! Nije loša cijena za tako dobar lap! Ma nebi niskim da se natežem jer zadovoljan sam s ovim što imam pa mi nije ni potrebno! Možda neki drugi puta!
Malo off topic, ali kako dokazati koja je strana u pravu ako govorimo o tom zakonu?
Pola minute posla. Uzmem ss i pošaljem njima (recimo da vrijedi taj zakon), tvrdim da mi moraju napltiti po navedenoj cijeni od 200 i toliko kn. U privitku šaljem screenshot profila na www.bug.hr.
Možda je jutro pa ne nalazim neko normalno rješenje za tvrtku kako bi dokazala da nisu snizili cijenu, ima tko kakvu ideju?