Imam Pc kojeg nikako ne mogu normalno ugasiti.Nakon sto pritisnem Shut Down,racunalo se ne gasi.Mislimda je mozda do napajanja ili maticne ploce
Racunalo se nakon "Shut Downa" ne gasi
- poruka: 19
- |
- čitano: 3.342
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Pc kojeg nikako ne mogu normalno ugasiti.Nakon sto pritisnem Shut Down,racunalo se ne gasi.Mislimda je mozda do napajanja ili maticne ploce
A na tipku se gasi ili?
Ne,opet se isto desava,nije mi jasan problem,ne znam je li do hardwera il softvera
Ne,opet se isto desava,nije mi jasan problem,ne znam je li do hardwera il softvera
Možda se neka žica olabavila sa front panela,nezz sorry
front panel-mozes li mi reci sto je to,pa da provjerim
Drži tipku shut down 5 sekundi. Jesi nabavljao ikakavog novog hardware-a u zadnje vrijeme?! Miš, volan ili slično?!
Imam slični problem: imam windows 7 na laptopu i kada stisnem start isključi računalo i onda mi piše da se gasi ...shutting down ili kako več i neće se ugasiti... može se gasiti 15min ali se naće ugasiti...
molim pomoć! hvala
Možda neki program ili driver ometa ili usporava gašenje računala. Da bi to provjerio, klikni na Start -> Control Panel -> gore desno u tražilicu upiši Performance Information and Tools i klikni na isto. Zatim s lijeve strane klikni na Advanced Tools, zatim na greške koje su ispisane i popravi ih.
kako da nađem tu grešku???
nema nikvih problema prilikom shutt down-a... možda zato što ga ručno isključim (držim 5 sec na tipku za ukjlučenje pc-a) pa se onda ništa ne zabilježi, ili? Jer jedino tako onda mogu ugasiti laptop. Jer mi se ne želi ugasiti
ako je laptop hp onemoguci "HP AutoUpdate Software" (ukoliko postoji)
Pogledaj u Event Vieweru ima li kakvih errora: Start -> Run -> upiši "eventvwr". Prvo pogledaj ima li Critical događaja. Ako ima, napiši njegov Source i Event ID.
Ako nema, klikni na Windows Logs (s lijeve strane). Iz svake kategorije napiši Source i Event ID errora (samo prva tri errora iz svake kategorije).
Men je to bilo zbog softa. Backup-o sam i sve ok bilo.
imam slican proble sa win xp,jucer sam reinstaloro komp i od tad se nezeli ugasiti normalnim putem,kad idem na shutdown on se restarta i sve sto sam probo neradi?
...kod mene se dogodilo (par puta u zadnjih par dana) da se računalo ne gasi nego kao da ide u hibernaciju (na front panelu gore lampice)
...nakon ponovnog paljenja računala normalno se ugasi
...nakon što se to dogodi promjenjene su mi i postavke BIOSa (postavljene su osnovne postavke BIOSa, a ne moje)
...nikakav novi hardver i softver nije u zadnje vrijeme mijenjan/instaliran, sve ostalo inače radi najnormalnije