Rezolucija je postavljena na 1080p, posto je tv Full HD ali mi ima obruba sa strane...
Budem probo ovo sa overscanom kada dodem kuci...
Hvala jos jednom i živili 
Rezolucija je postavljena na 1080p, posto je tv Full HD ali mi ima obruba sa strane...
Budem probo ovo sa overscanom kada dodem kuci...
Hvala jos jednom i živili 
E, znaš šta?! Svaka ti dala, majstore!!!! Znam da je ovo bilo davno, ali meni si upravo riješio prokleti problem zbog kojeg sam već lagano izdilovio (op.prev. pop.izdio, pošandrcao, poludio, počeo osjećati duševne tegobe kombinirane sa stresom i tjeskobom). Hvala ;)
Treba mi mala pomoc
spoio sam komp preko hdmi kabela sa LCD tv i imam losu sliku i kad gledam film steka mi slika ili se zaledi sta moze biti ?
hvala
Ja imam sljedeci problem. Imam prijenosnik sa grafickom ATI Mobility Radeon HD 5650 i LCD TV LG Full HD. Kada spojiim prijenosnik i LCD TV sa HDMI kablom sve mi radi super kada sam u modu koji mi prikazuje sliku i na displeju prijenosnika i na TV-u, medjutim kada iskljucim sliku na displeju prijenosnika, a ostavim opciju da mi samu prikazuje sliku na TV-u, automatski mi se smanji rezolucija i slika mi se prikazuje samo u gornjoj lijevoj cetrvtini (otpilike) ekrana na TV-u. Kada ponovo ukljucim displej od prijenosnika slika je ponovo normalno full na oba monitora. Pregledao sam forum i guglao ali nisam uspio naci odgovr na ovaj problrm, pa vas molim za pomoć, Unaprijed hvala.