Ventilatori za PC

poruka: 11
|
čitano: 4.329
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Ventici

Zanima me koji su najbolji ventici za kuciste (usis i ispuh) cijene i velicine nisu bitne?

2 godine
Ventici

Thermaltake,Chieftec,Zalman....

oko za oko,pasta za zube
2 godine
Ventici

ovi su vrlo popularni u zadnje vrijeme...

jel ti mislis tocno na neki model ventilatora ili na marke ventilatora koje su cijenjene?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 22:18 (stipica_zd).
2 godine
protjeran
RE: Ventici

Mislim na tocno odreden model!!!!!!!!!Ne na marke...

4 godine
flynex kaže...

Zanima me koji su najbolji ventici za kuciste (usis i ispuh) cijene i velicine nisu bitne?

Kao neki najoptimalniji je sigurno onaj od 12 cm do 1200-1500 okretaja zbog manje buke za ispusni ili usisni vent. Dobri su Scythe ,Arctic Cooling, Glacialtech, Sharkon tj oni se mogu kupit kod nas bez problema recimo ovih par dole iz Linksa su odlican izbor sigurno dobar protok zraka i nisu bucni!Cool

2 godine
protjeran
rambox kaže...
flynex kaže...

Kao neki najoptimalniji je sigurno onaj od 12 cm do 1200-1500 okretaja zbog manje buke za ispusni ili usisni vent. Dobri su Scythe ,Arctic Cooling, Glacialtech, Sharkon tj oni se mogu kupit kod nas bez problema recimo ovih par dole iz Linksa su odlican izbor sigurno dobar protok zraka i nisu bucni!Cool

hvala,nije bitna buka (potenciometar)...

4 godine
flynex kaže...
rambox kaže...
flynex kaže...

hvala,nije bitna buka (potenciometar)...

Da normalno tak se rjesi taj problem buke ak je ima no ovi skuplji su tihi i bez toga jer se vrte na Fluid Dynamyc Bearing lezajevima, ja imam recimo dva od 12 cm jedan naprjed i odozada a spojeni su prek Fanmate i vrte se na 950 okretaja svaki. Taj Fanmate se spoji na utor na maticnoj i onda u njega ustekate ventove jer ak imate u kucistu vec ugrađene ventove tj dva onda su oni spojeni zajedno na jedan kabel pa se oba dva ustekaju prek tog kabela na Fanmate i eto podesis brzinu bez problema za one koji ne znaju kak se to radi!Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 22:43 (rambox).
2 godine
Ventilatori za PC
Koji bi mi potenciometar preporučili? I gdje ga kupiti? Ako je moguće neki od stotinjak kuna? Ako uopće vrijedi išta takav neki za te novce?
2 godine
RE: Ventilatori za PC
Andro66 kaže...
Koji bi mi potenciometar preporučili? I gdje ga kupiti? Ako je moguće neki od stotinjak kuna? Ako uopće vrijedi išta takav neki za te novce?

vidi ovoga....

2 godine
protjeran
Ventilatori za PC

Ovaj je best!

http://www.links.hr/index.php?naziv=Potenciometar+za+ventilator+SCYTHE+KAZE+MASTER+5.25%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=05091212&id_artikl=050.912.073

2 godine
RE: Ventilatori za PC
flynex kaže...

Ovaj je best!

http://www.links.hr/index.php?naziv=Potenciometar+za+ventilator+SCYTHE+KAZE+MASTER+5.25%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=05091212&id_artikl=050.912.073

Taj sam i uzeo na kraju.. Nisam se uspio zadržat u zadanim cjenovnim gabaritima..:)

Hvala na savjetima!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice