Zanima me koji su najbolji ventici za kuciste (usis i ispuh) cijene i velicine nisu bitne?
Ventilatori za PC
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.329
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Thermaltake,Chieftec,Zalman....
ovi su vrlo popularni u zadnje vrijeme...
jel ti mislis tocno na neki model ventilatora ili na marke ventilatora koje su cijenjene?
Mislim na tocno odreden model!!!!!!!!!Ne na marke...
Zanima me koji su najbolji ventici za kuciste (usis i ispuh) cijene i velicine nisu bitne?
Kao neki najoptimalniji je sigurno onaj od 12 cm do 1200-1500 okretaja zbog manje buke za ispusni ili usisni vent. Dobri su Scythe ,Arctic Cooling, Glacialtech, Sharkon tj oni se mogu kupit kod nas bez problema recimo ovih par dole iz Linksa su odlican izbor sigurno dobar protok zraka i nisu bucni!
Kao neki najoptimalniji je sigurno onaj od 12 cm do 1200-1500 okretaja zbog manje buke za ispusni ili usisni vent. Dobri su Scythe ,Arctic Cooling, Glacialtech, Sharkon tj oni se mogu kupit kod nas bez problema recimo ovih par dole iz Linksa su odlican izbor sigurno dobar protok zraka i nisu bucni!
hvala,nije bitna buka (potenciometar)...
hvala,nije bitna buka (potenciometar)...
Da normalno tak se rjesi taj problem buke ak je ima no ovi skuplji su tihi i bez toga jer se vrte na Fluid Dynamyc Bearing lezajevima, ja imam recimo dva od 12 cm jedan naprjed i odozada a spojeni su prek Fanmate i vrte se na 950 okretaja svaki. Taj Fanmate se spoji na utor na maticnoj i onda u njega ustekate ventove jer ak imate u kucistu vec ugrađene ventove tj dva onda su oni spojeni zajedno na jedan kabel pa se oba dva ustekaju prek tog kabela na Fanmate i eto podesis brzinu bez problema za one koji ne znaju kak se to radi!
vidi ovoga....
Ovaj je best!
http://www.links.hr/index.php?naziv=Potenciometar+za+ventilator+SCYTHE+KAZE+MASTER+5.25%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=05091212&id_artikl=050.912.073
Ovaj je best!
http://www.links.hr/index.php?naziv=Potenciometar+za+ventilator+SCYTHE+KAZE+MASTER+5.25%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=05091212&id_artikl=050.912.073
Taj sam i uzeo na kraju.. Nisam se uspio zadržat u zadanim cjenovnim gabaritima..:)
Hvala na savjetima!!