Zvučna kartica i slušalice

poruka: 9
|
čitano: 2.682
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Ovako razmišljam o kupnji zvučne kartice i slušalica pa me zanimaju vaša iskustva i preporuke.

Zvučna kartica Creative Labs X-Fi Extreme Gamer Retail  http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4129

Creative Labs Fatal1ty gaming headset, slušalice s mikrofonom  http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5901

Što se tiče cijene da ne prelazi 900kn.

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
3 godine
protjeran
RE: Zvučna kartica i slušalice

Bok. Ja ti imam Creative Xtreme Music koja je jača od gamer kartice i dobro služi za sve: od muzike na WMP do igranja. Isto imam te sluške Fatal1ty koje nosim kad noću igram ili brat koji sluša muziku na 100%... :D Oko kartice se ne dvoumim, uzeo sam isto u ADM-u pred godinu i pol dana bez zamjerke služi svakodnevno se troši. Slušalice su okvirno dobre iako ne i kvalitetne kao Sennheiser pa ako si neki audio fil ih ne preporučam. Meni za Youtube i gaming su sasvim solidne

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
3 godine
stoncin3 kaže...

Bok. Ja ti imam Creative Xtreme Music koja je jača od gamer kartice i dobro služi za sve: od muzike na WMP do igranja. Isto imam te sluške Fatal1ty koje nosim kad noću igram ili brat koji sluša muziku na 100%... :D Oko kartice se ne dvoumim, uzeo sam isto u ADM-u pred godinu i pol dana bez zamjerke služi svakodnevno se troši. Slušalice su okvirno dobre iako ne i kvalitetne kao Sennheiser pa ako si neki audio fil ih ne preporučam. Meni za Youtube i gaming su sasvim solidne

Da sigurno ak oces kvalitetu zvuka idi na Sennheiser sluske, pravo stoncin veli ;))

otpor je uzaludan!
2 godine
neaktivan

ako uzimaš do 900 kn uzmi svakako SteelSeries Siberia ili 5Hv2

3 godine
neaktivan

Šta kažete na ovu Zvučna kartica Creative Labs X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty PRO,24bi http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3826 jel se isplati dati toliko novaca pošto bi to koristio prvenstveno za igre.

3 godine
protjeran

Da se mene pita ja bih išao na Xtreme Audio jer je ionako dobra kartica koja je najeftiniji model u Xtr seriji... Jedino ako nemaš neki surround 5.1 ili 7.1 u sobi pa ono zvučnike da boli glava onda idi na skuplje varijante

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
3 godine
neaktivan

Sad sam totalno zbunjen pošto ne znam više što bih uzeo pa mi vi preporučite koja je zvučna i sluške najbolje sve zajedno da bude do 800-900kn pošto bi to prvenstveno koristio u igrama.

4 godine

Da ti dodatno zakompliciram :)

Uzeo sam prije tjedan dana Creative HS-1200 wireless headset. Za 630 kuna dobiješ solidne slušalice, koje su uz to bežične, što ih čini znatno praktičinijima od svih ostalih, a kako su USB ne treba ti zvučna kartica.

Kad kažem solidne to znači da nisu vrhunske (ja sam od onih opterećenih Hi-Fijem), ali za igranje, skype i slušanje glazbe potpuno zadovoljavajuće. Baterija traje oko 8 sati, a mogu se koristiti i dok se pune, samo onda više nisu bežične. Namigiva

2 godine
neaktivan

kako se provjeri koja mi je zvučna kartiaca (win xp)??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice