Skype na fiksnom telefonu

poruka: 5
|
čitano: 2.449
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Skype na fiksnom telefonu

Pozdrav,

 

pokušavam naći konkretan odgovor, ali ne uspijevam i sve su teme stare 5+ godina...

 

Da li postoji neki adapter koji si se spojio na fiksni telefon tako da se uz "obične" pozive mogu primati i skype pozivi. Druga opcija bi bio telefon koji podržava skype i obične pozive.. Ako netko ima iskustva...

 

Našao sam ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/skype-bilo-kojeg-fiksnog-telefona/114695.aspx

 

Ali izgleda da taj uređaj više nije dostupan iz nekog razloga...

 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Skype na fiksnom telefonu
MatkoBB kaže...

Druga opcija bi bio telefon koji podržava skype i obične pozive.. Ako netko ima iskustva...

Nije bas da koristim, ali mozda postoji nesto poput RTX DUALphone 4088?

Tu je jos Connect opcija za poslovne korisnike koja, naravno, nije besplatna.

15 godina
offline
Re: Skype na fiksnom telefonu

postojao je .. podržavo je npr v.3.8.. (s novijima nije radio dail..) ali od kad je MS preuzeo, tko zna. Posljednjih godinu više ništa starog ne radi.

adapter je recimo spliter tel-rj11 + usb.. tako da se ne gubi normalna funkcija postojećeg telefona + možeš telefon korsititi kao slušalicu (jako zgodno-praktično) dok naravno ako si na PCju može mic.. PC je dio tog, da bi radio, mora biti gore i skype, install drivera za povezivanje najvjerojatnije ne supprota w8-10 (problem na 7 ali radi).. jer sve to je iz doba XPa.

Nije rješenje ni XP (ni u VMu) jer MS je ugasio sve, pa i skype.. tak da.. ako ne postoje novije verzije (soft) nema velike šanse, ali treba probati/googlati..

 

jednostavno danas skype nije zanimljiv koliko je bio prije recimo 5g. telefonija je pojeftinila (mobilna drastično), drugi softići itd.. tako da se proizvodnja takvih 'kutijica' ne isplati, odnosno, premala potražnja i par godina od kupnje MSa zapravo smrt svemu starijem (ukinuta kompatibilnost, do prije godinu su radile sve ver. 3-4-5.. sa 6 kreće forsiranje, sa 7 je gotovo).

 

vjerojatno te zanima neki naziv-brand? .. to su 'generičke' stvari, kao skype telefon/adapter, nevažnih marki ili pod nekim trgovačkim lancem kao lidl, .. plastičoba za šaku kuna/9,99€, ali radilo je OK. - npr ovo .. dalje googlaj što pordžava (ver.skypea je važna odnosno installer mora podržavati OS da bi spojio uređaj i skype. tad npr na telefonu digneš slušalicu i odgovorio si na poziv..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
offline
European plug so it was useless to me
Mozda i dalje postane dostupan spomenuti model jer se neki Amerikanci nisu bas snasli pri koristenju

 

 

ScarlettRoseon kaže...

Did not have a US plug. It had a European plug so it was useless to me. Had to return it, which cost me $25 to do so. Check out the plug on the base before buying if you live in the United States.

 

 

islamail kaže...

The input Power on the European plug is 100 ~ 240 V. I do not recall seeing a plug adapter in the box, but one can be easily purchased separately.

 

12 godina
neaktivan
offline
Re: Skype na fiksnom telefonu
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice