Pozdrav! Jutros sam preko LimeWire-a poćeo skidati Driver Paralell Lines. (4.36gb) Skida se užasno sporo. oko 20-30kb/s. Pokušao sam skinuti jiš pokoji program za torrent download, ai najviše sam postigao sa BitTorrent-om (50-100kb/s) Imam Flat Rate od optime i brzinu od 4mb/s. Zašto je skidanje tako sporo? Zar ču baš morat čekat 2,5 do 3 dana da se skine igrica? Molim vas pomoć!!!
Sporost skidanja preko torrenta i kako ju riješiti
- poruka: 18
- |
- čitano: 9.057
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije problem kod tebe nego ima malo seedera od kojih skidas.
Pa ja ču dobit živčani slom. Jel postoji gdje popis torrent programa i njihove karakteristike (orvenstveno brzina)? Neki Test članak recmo...
Pogledaj malo ovu temu, tu bi trebao naći neke odgovore, ali malo se informiraj o tome kako torrenti rade..
http://forum.bug.hr/forum/topic/bittorrent-brzina/946.aspx?sort=asc&view=flat
sve je to uglavno isto.
Skidanje najvise ovisi o broju seedera i brzini tvoje veze.
Imaš na torrent stranicama napisano broj seedera. Nađi neki koji ih ima barem 20. To bi trebalo biti dovoljno za neku solidnu brzinu skidanja
Hmmm...... Hvala, ali što je seeder??? Gdje tražit ut informaciju???
kad uđeš u torrent file gdje ga "download" imaš tamo te informacije npr. ----Peers 2 seeders and 7 leechers ----
Malo progooglaj. http://www.bootstrike.com/Articles/BitTorrentGuide/
Uglavnom trebas podesiti windowse da ti dopuste vise od 10 istovremenih konekcija. Mislim da mozes s programom koji se zove xp-AntiSpy.
Uzmes neki torrent client. Ja koristim microtorrent, jer je mali.
Trebas si otvoriti port na modemu za torrent i podesiti isti taj port u clientu.
Imas i na wikipediji tutorijal u vezi podesavanja Azureusa. On me naucio u biti sta je sta i kako podesiti client.
A naravno ovisi ti i o broju seedera (oni imaju skinuti cijeli file) i peera (oni koji su stadiju skidanja, nemaju 100% skinut file, tu se i ti ubrajas) i koliko oni imaju podesenu brzinu uploada.
Pozdrav! Jutros sam preko LimeWire-a poćeo skidati Driver Paralell Lines. (4.36gb) Skida se užasno sporo. oko 20-30kb/s. Pokušao sam skinuti jiš pokoji program za torrent download, ai najviše sam postigao sa BitTorrent-om (50-100kb/s) Imam Flat Rate od optime i brzinu od 4mb/s. Zašto je skidanje tako sporo? Zar ču baš morat čekat 2,5 do 3 dana da se skine igrica? Molim vas pomoć!!!
Ja doma plesem Jingu kad mi je download brzi od 100kb/s :)
Ja ti preporučam uTorrent kao program za skidanje torrenata, za veče brzine ako imaš ruter obavezno napravi portforwarding: http://portforward.com/routers.htm a mobao biš u uTorrentu povečat broj konekcija koje ostvaruje i ako imaš XP pronač TCP/IP patch, ovo zadnje ti je samo ako u uTorrenut povečaš broj konekcija i hočeš normalno surfat netom.
Alo ljudi
Ovaj topic je iz 6. mjeseca, a autor je neaktivan!
Pa sta onda. To ne znaci da se nece pojaviti netko s istim problemom.
Nisam razmaženo djete nego sam čuo da to može i brže i naravno kao i svaki normalan čovjek htio bih i ja brže....
Osim toga kad bi u t-comu i ostalim providerima razmišljali kao ti svi bi još bili na klasičnim modemima.....bez uvrede....
E ti si mali bebać za mene, ja skidam pri brzini 268kb/s
E ti si mali bebać za mene, ja skidam pri brzini 268kb/s