Sporost skidanja preko torrenta i kako ju riješiti

poruka: 18
|
čitano: 9.057
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan

Pozdrav! Jutros sam preko LimeWire-a poćeo skidati Driver Paralell Lines. (4.36gb) Skida se užasno sporo. oko 20-30kb/s. Pokušao sam skinuti jiš pokoji program za torrent download, ai najviše sam postigao sa BitTorrent-om (50-100kb/s) Imam Flat Rate od optime i brzinu od 4mb/s. Zašto je skidanje tako sporo? Zar ču baš morat čekat 2,5 do 3 dana da se skine igrica? Molim vas pomoć!!!

4 godine
neaktivan
RE: Sporost skidanja preko torrenta i kako ju rije

Nije problem kod tebe nego ima malo seedera od kojih skidas.

4 godine
neaktivan

Pa ja ču dobit živčani slom. Jel postoji gdje popis torrent programa i njihove karakteristike (orvenstveno brzina)? Neki Test članak recmo...

3 godine
neaktivan

Pogledaj malo ovu temu, tu bi trebao naći neke odgovore, ali malo se informiraj o tome kako torrenti rade..

http://forum.bug.hr/forum/topic/bittorrent-brzina/946.aspx?sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 22:51 (Sale_BJ).
4 godine
neaktivan

sve je to uglavno isto.

Skidanje najvise ovisi o broju seedera i brzini tvoje veze.

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
4 godine

Imaš na torrent stranicama napisano broj seedera. Nađi neki koji ih ima barem 20. To bi trebalo biti dovoljno za neku solidnu brzinu skidanja

4 godine
neaktivan

Hmmm...... Hvala, ali što je seeder??? Gdje tražit ut informaciju???

4 godine
neaktivan

kad uđeš u torrent file gdje ga "download" imaš tamo te informacije  npr. ----Peers  2 seeders  and 7 leechers ----

4 godine

Malo progooglaj. http://www.bootstrike.com/Articles/BitTorrentGuide/

Uglavnom trebas podesiti windowse da ti dopuste vise od 10 istovremenih konekcija. Mislim da mozes s programom koji se zove xp-AntiSpy.

Uzmes neki torrent client. Ja koristim microtorrent, jer je mali.

Trebas si otvoriti port na modemu za torrent i podesiti isti taj port u clientu.

Imas i na wikipediji tutorijal u vezi podesavanja Azureusa. On me naucio u biti sta je sta i kako podesiti client.

A naravno ovisi ti i o broju seedera (oni imaju skinuti cijeli file) i peera (oni koji su stadiju skidanja, nemaju 100% skinut file, tu se i ti ubrajas) i koliko oni imaju podesenu brzinu uploada.

3 godine
neaktivan
mojeracunalo.webs.com kaže...

Pozdrav! Jutros sam preko LimeWire-a poćeo skidati Driver Paralell Lines. (4.36gb) Skida se užasno sporo. oko 20-30kb/s. Pokušao sam skinuti jiš pokoji program za torrent download, ai najviše sam postigao sa BitTorrent-om (50-100kb/s) Imam Flat Rate od optime i brzinu od 4mb/s. Zašto je skidanje tako sporo? Zar ču baš morat čekat 2,5 do 3 dana da se skine igrica? Molim vas pomoć!!!

vidi se da si tek poceo s torrentima i slicnim stvarima. Potrazi malo po Internetu o ovoj problematici (brzina skidanja i o cemu ovisi, peerovi, seeding, itd.) - stvar je vrlo jednostavna, a i ekipa na forumu je vec napisala dovoljno.

I, to moram reci, zvucis kao razmazeno deriste - "zar cu bas morat cekat 3 dana da se skine igrica"....  sto fali downloadu od 100kb/s?  Zar moras imati, kako kazes, "igricu", unutar sat vremena od kad ti se prohtije?

Ako bas nisi zadovoljan, i tako ti se zuri, ima brzi nacin: kupi igru - imas je u roku sat vremena ako si u Zg; toliko brzo ju neces skinuti niti sa 8MB/s sto neces dobiti u tako skoro vrijeme ;), pa dok jos nadjes patch, itd...

4 godine

Ja doma plesem Jingu kad mi je download brzi od 100kb/s :)

3 godine
neaktivan

Ja ti preporučam uTorrent kao program za skidanje torrenata, za veče brzine ako imaš ruter obavezno napravi portforwarding: http://portforward.com/routers.htm a mobao biš u uTorrentu povečat broj konekcija koje ostvaruje i ako imaš XP pronač TCP/IP patch, ovo zadnje ti je samo ako u uTorrenut povečaš broj konekcija i hočeš normalno surfat netom.

4 godine

VODIČ ZA TORRENT   -prvo pročitaj ovo

pa onda, ako ti nešto nije jasno, pitaj

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
4 godine

Alo ljudi

Ovaj topic je iz 6. mjeseca, a autor je neaktivan!

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
4 godine

Pa sta onda. To ne znaci da se nece pojaviti netko s istim problemom.

4 godine
neaktivan

Nisam razmaženo djete nego sam čuo da to može i brže i naravno kao i svaki normalan čovjek htio bih i ja brže....

Osim toga kad bi u t-comu i ostalim providerima razmišljali kao ti svi bi još bili na klasičnim modemima.....bez uvrede....

3 godine
neaktivan

E ti si mali bebać za mene, ja skidam pri brzini  268kb/s

3 godine
neaktivan
pero035 kaže...

E ti si mali bebać za mene, ja skidam pri brzini  268kb/s

A ja 500kbps pa što onda. Možeš probat podesiti port na ovoj stranici, i naravno paziti na omjer S/L. Na privatnim trackerima takvi problemi ne postoje.
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice