Može se uzeti Galaxy Mini uz produženje ugovora, ali samo ako se produžuje online!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može se uzeti Galaxy Mini uz produženje ugovora, ali samo ako se produžuje online!
Kako to? Pricamo o Max ADSLu ? Ja sam zvao sluzbu neki dan i rekli da ta akcija vise ne vrijedi ....
Neznam stvarno za to kak se radi, a volio bih ubrat Galaxy Mini ako ima neki nacin ! :)
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp čini se da je ponovo mini na poklon
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp čini se da je ponovo mini na poklon
To je navodno greška na stranici.
To je navodno greška na stranici.
nije
potvrdjeno na tcom facebook stranici,samo navodno moras online ispuniti ili preko njih na facebooku
jedino navodno da je to onaj mini sa 600mhz a ne kao ovi što su se prije dijelili na 830mhz
Da, vrijedi samo za online prijave
Ne mogu ih nac na FBu, moze link ?
Samo im se javim u box da bih produzio ugovor za ADSL, rec ime i prezime te o kojem je broju rijec i da bih uzeo Mini ?
Samo što više ne možeš produžiti ugovor za Galaxy Mini...
Na stranici kaže da je moguće. Izgleda da ću morat do T-centra
Piše "Produljite ugovor". Naravno, ako si prethodno registriran na https://moj.hrvatskitelekom.hr/
Tko je dobio taj samsung galaxy mini jel to ovaj lijevi ili desni http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=3883
Stara generacija, naravno, onaj lijevi.
A taj stara generacija je na 600 mhz proc a ljudi kažu da su ih dobivali sa 800 mhz ?
Ja sam max-tv triput uzimao na ''probni rok''
Krivo.
Točno: I druga verzija, s istim procesorom, samo clockanim na 832MHz. Dakle dobijete isti mob s overclockanim procesorom stare generacije (ARM v6).
Nije sve u megahercima, npr. proc na Exploreru koji je novije generacija (v7) s clockom na 600MHz, radi puno bolje od ovoga.
Ja sam max-tv triput uzimao na ''probni rok''
I ja sam dva puta lol al sad ga imam za stalno jer mi je uzasno losa kvaliteta slike inace, pa tu kod mene dosta njih tako radi....
evo narucio u subotu kao postojeci korisnik adsl i produzio preko weba ugovor i danas stigao weeee
sad idem slat mejl da ga otkljucam zz
evo narucio u subotu kao postojeci korisnik adsl i produzio preko weba ugovor i danas stigao weeee
I na koliko Mhz radi?
I na koliko Mhz radi?
Ja sam dobio tamo sredinom treceg onog Plus sa 832 mhz, no nula je za igrice jer ima neku sjeba*u broadcom grafu na kojoj fruit ninja, angry birds i ostale igre trzaju.
ja dobio k..... nemozes ti sa švabama, vise od mjesec dana im nije dosta da posalju glupi mob, cijena je vec pala za 20 % sad me zanima samo tko ce mi nadoknaditi gubitak
ja dobio k..... nemozes ti sa švabama, vise od mjesec dana im nije dosta da posalju glupi mob, cijena je vec pala za 20 % sad me zanima samo tko ce mi nadoknaditi gubitak
Ja znam tko ti nece nadoknaditi gubitak
ja znam da sam sad poslao mail da prekidamo suradnju :)
I na koliko Mhz radi?
Ja sam dobio tamo sredinom treceg onog Plus sa 832 mhz, no nula je za igrice jer ima neku sjeba*u broadcom grafu na kojoj fruit ninja, angry birds i ostale igre trzaju.
Opet pričate nebuloze. Ne postoji Galaxy Mini Plus, već Mini (S5570) i Mini 2(S6500). A T-mobile daje S5570.
Taj takt procesora (overclock s 600MHz na 832MHz) vam ništa neće donijeti osim manjeg trajanja baterije. Dokaz tome je i štekanje fruit ninje, angry birdsa i sl. A za to nije razlog Adreno 200, jer je isti takav i u HTC Desire-u pa bez problema vrti te igre.
Ako se radi o hardware-u Galaxy Y modela unutar ovog uređaja (CPU ARM11 832 MHz processor ARMv6, GPU Broadcom BCM2763 128MB), onda je to ista stvar, mislim da spomenute igrice štekaju zbog procesora.
I na koliko Mhz radi?
Opet pričate nebuloze. Ne postoji Galaxy Mini Plus, već Mini (S5570) i Mini 2(S6500). A T-mobile daje S5570.
Taj takt procesora (overclock s 600MHz na 832MHz) vam ništa neće donijeti osim manjeg trajanja baterije. Dokaz tome je i štekanje fruit ninje, angry birdsa i sl. A za to nije razlog Adreno 200, jer je isti takav i u HTC Desire-u pa bez problema vrti te igre.
Ako se radi o hardware-u Galaxy Y modela unutar ovog uređaja (CPU ARM11 832 MHz processor ARMv6, GPU Broadcom BCM2763 128MB), onda je to ista stvar, mislim da spomenute igrice štekaju zbog procesora.
A da?
Ajde se malo informiraj prije pisanja nebuloza kako sam kazes.
A da?
Ajde se malo informiraj prije pisanja nebuloza kako sam kazes.
I što sam netočno napisao, osim da ne postoji Mini Plus (iako stvarno ne postoji već se radi o Pop Plus modelu)? Koliko se da vidjeti, to je potpuno isti uređaj kao Galaxy Mini s taktom procesora dignutim s 600MHz na 830MHz. Niti jedna druga specifikacija nije promjenjena, i taj uređaj T-mobile također naziva Galaxy Mini, a ne Pop Plus. Isti uređaj na Samsungovoj stranici zovu Galaxy Pop.
Kao što se vidi, ovaj dio sa broadcom grafom sam tebi povjerovao, i to je također krivo. Evo koji sve uređaji koriste Adreno 200, pa se uvjeri da je procesor razlog štekanja.