Backup igre

poruka: 10
|
čitano: 1.118
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Backup igre

ajde recimo da sam dobio original igru,i sad ja želim napraviti kopiju iste da je imam uvijek u računalu pa jednom ako bude potrebno i snimim na dvd.

kako da to uradim na najbolji ili najlakši način?

i također imam neki cd iz novina "riječnik stranih riječi" koji bi stavio na računalo da se mogu služiti s tim,ali isto se ne da kopirati.

pa opet isto pitanje jel?

2 godine
neaktivan
RE: Backup igre
shimano kaže...

ajde recimo da sam dobio original igru,i sad ja želim napraviti kopiju iste da je imam uvijek u računalu pa jednom ako bude potrebno i snimim na dvd.

kako da to uradim na najbolji ili najlakši način?

i također imam neki cd iz novina "riječnik stranih riječi" koji bi stavio na računalo da se mogu služiti s tim,ali isto se ne da kopirati.

pa opet isto pitanje jel?

Zašto mi tvoje pitanje vuče na kopiranje orginala,tj.pravljenje pirata???

Ikominator
2 godine
Backup igre

bezveze!

pa imam igru koju hoču u računalu i da je sačuvam od propasti,a onaj program mi je iz dnevnih novina koje sam naravno kupio pa...

ne vidim problem?

2 godine
neaktivan

Ajd dobro!

Probaj sa Magic ISO marker!

Ikominator
3 godine
shimano kaže...

u tom slučaju najbolje je napravit iso slike tih dvd-a

to može gotovo svaki alat za prženje medija. samo nađi opciju make iso image file, ili nešto slično...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
2 godine
Backup igre

ma sve je to ok sad.

s power iso s napravio iso i mount i sve s igrom štima,ali onaj program iz jutarnjeg mi govori da trebam ključ,a ključ nisu stavili iako je to sad moj program zbog kojeg sam i kupio novine.kako da im sad mamu i da to napravim?

2 godine
Backup igre

netko zna?

3 godine
shimano kaže...

ma sve je to ok sad.

s power iso s napravio iso i mount i sve s igrom štima,ali onaj program iz jutarnjeg mi govori da trebam ključ,a ključ nisu stavili iako je to sad moj program zbog kojeg sam i kupio novine.kako da im sad mamu i da to napravim?

-pitaj ZAMP (i jutarnji..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
2 godine
Backup igre

koga?

2 godine
Backup igre

znači ništa onda od toga,neriješivo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: