ima li itko ovaj software ??
tkma nek kaže mienje i iskustv
da li pomaže puno
ima li itko ovaj software ??
tkma nek kaže mienje i iskustv
da li pomaže puno
imam ja game booster i na visti zatvori dosta toga,par fps-a vise dobijes.
Meni je ubrzo mozillu
zna mi oslobodit i do 300 mb rama,i vise bodova se skupi na bencmarku a i u igrama je od velike koristi pogotovo kod slabijih konfiguracija.
pa zar nije bolje sam optimizirati pc?
nemojte zaboraviti da najviše usporava antivirus,ne svaki jasno
postoje i av rješenja za gamere
Čuj uvijek ljudima ostanu razni procesi u pozadini koji im netrebaju dok igraju, ali ih inače koriste. Zato je program dobar jer će on sve to pogasiti kad igramo, a kad završimo as igrom, ugasimo program i svi servisi se pale nazad kako je bilo. Uglavnom to je odlično onima koji imaju slabije kompove i manje memorije. Ja sa svojih 6GB rama ne osjetim problem ni kad mi 2 igre upaljene istovremeno heh
normalno kad imaš 6gb ram
ja ga imam --strasan program a jako praktican...igras kliknes game mode,zavrsis normal mode i cao...
meni puuno bolje idu igre njim :D
Ne pomaže baš na najslabijim konfa.
Recimo na Pentium-u 4, 512 mb, gf 2 mx 400, oslobodi 46 mb-a, zj. oko 2-3 fps-a, dok na Core 2 Quad-u, 9800GT, 2gb ram, oslobodi preko 400 mb, što rezučtira sa oko 5-10fps-a.
a jel tko probao amd fusion
http://game.amd.com/us-en/drivers_fusion.aspx?p=1
meni je bolji od game boostera,samo stavite na expert mode i onda ce ugasiti max broj nepotrebnih aplikacija i ukljuciti amd overdrive onima koji imaju amd procesore i graficke,onima koji nemaju naravno nece
odlican program
a jel moguce to i game booster zajedno xD
ozb bi li imalo vise efekta ili rade skoro identicnu stvar ?
a jel moguce to i game booster zajedno xD
ozb bi li imalo vise efekta ili rade skoro identicnu stvar ?
Mislim da ne bi bilo učinka, te rade na istom principu, zatvori sve što ti radi u pozadini.