Danas gotovo svaka kladionica ima igru BINGO, zanima me znali netko koji oni softver koriste za to BINGO?
Imali gdje da se skine, te nekako skonta način rada i eto novca.
Danas gotovo svaka kladionica ima igru BINGO, zanima me znali netko koji oni softver koriste za to BINGO?
Imali gdje da se skine, te nekako skonta način rada i eto novca.
e da je tako lako 
e da je tako lako 
Samo da imam softver koji koriste, mislim da bi bilo...
Misliš algoritam po kojem se brojevi izvlače? A probaj, vjerojatno se radi o 256-bitnoj AES enkripciji... Ili možeš tražiti uzorke u izvučenim brojevima na što je više moguće proteklih kola.
Misliš algoritam po kojem se brojevi izvlače? A probaj, vjerojatno se radi o 256-bitnoj AES enkripciji... Ili možeš tražiti uzorke u izvučenim brojevima na što je više moguće proteklih kola.
Stvar bi bila puno lakša kada bi imao softver koji koriste, ili kada bih barem znao odakle su nabavili taj softver od koje firme i td..
Mislim da je ovako napamet gotovo pa nemoguće!!
Stvar bi bila puno lakša kada bi imao softver koji koriste, ili kada bih barem znao odakle su nabavili taj softver od koje firme i td..
Mislim da je ovako napamet gotovo pa nemoguće!!
To je vrlo vjerojatno skupi softver pisan po narudžbi tako da i kad bi znao o kojoj se firmi radi, oni bi bili nekakvim ugovorom vezani da ne smiju odavati takve informacije glede osobitosti koda ili čega već.
Taj program mora imat svoje ime, sigurno ga nude i neke web stranice po nekoj cijeni e sad meni treba samo ime softvera.
Čini mi se da većina kladionica koristi iste softvere ali nisam siguran.
Nisam siguran o kojem se software-u konkretno radi no mislim da sve i da dodjes do navedenoga ne bi mogao napraviti nista jer kombinacije brojeva ili algoritam po kojemu se dobivaju doticne nije sigurno spremljen u textualni file. Ukratko, mani se corava posla!
Nisam siguran o kojem se software-u konkretno radi no mislim da sve i da dodjes do navedenoga ne bi mogao napraviti nista jer kombinacije brojeva ili algoritam po kojemu se dobivaju doticne nije sigurno spremljen u textualni file. Ukratko, mani se corava posla!
Nitko i nepiše da je spremljen u file.txt
To šta bi ja sa programom to je komplexna stvar za objašnjavanje.
Samo je bitan softver, mislim da sam našao jedan način kako ću doći do njega....