Pad sistema (WIndows XP)

poruka: 6
|
čitano: 2.329
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Pad sistema (WIndows XP)

Znali tko kako bi mogo da sacuvam(spasim) dokumente sa hard diska......meni je otiso(pao) sistem na tom hard disku i mene zanima kako da sacuvam dokumente,slike i ostalo sto mi  je ostalo na disku.....kad upalim komp samo bude crn ekran i neka slova.............nosio sam frendu da prikopca moj disk u komp ali i njemu izbaci samo crn ekran sa slovvima......hvala svima ako pokusaju da pomognu

3 godine
Pad sistema (WIndows XP)

Trinity Rescue Kit

bootabilni cd koji služi baš kad se sruši win, a treba spasit podatke

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
3 godine
RE: Pad sistema (WIndows XP)
jurluk kaže...

Trinity Rescue Kit

bootabilni cd koji služi baš kad se sruši win, a treba spasit podatke

ok...ak ti nije mrsko objasnit...ocul moc na DVD sprzit

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 0:27 (dogman).
3 godine
dogman kaže...

Znali tko kako bi mogo da sacuvam(spasim) dokumente sa hard diska......meni je otiso(pao) sistem na tom hard disku i mene zanima kako da sacuvam dokumente,slike i ostalo sto mi  je ostalo na disku.....kad upalim komp samo bude crn ekran i neka slova.............nosio sam frendu da prikopca moj disk u komp ali i njemu izbaci samo crn ekran sa slovvima......hvala svima ako pokusaju da pomognu

pa spoji ga kod njeg, u biosu napravi da prvo boota njegovog i onda instaliraj ovi program

easus, te s njime kopiraj svoju particiju na prijeteljev hard instaliraj sebi ponovo wins i samo

kopiraj sa prijateljevog harda na svoj

Najbolji osjećaj je upala mišića........
3 godine
dogman kaže...

ok...ak ti nije mrsko objasnit...ocul moc na DVD sprzit

ne vidim zašto se ne bi moglo...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
3 godine

hvala momci....skonto sam...evo link za ostale...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 1:04 (dogman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice