Usb ne zeli prikazati do kraja podatke

poruka: 9
|
čitano: 428
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Usb

usb mi ne zeli prikazati cd key. znaci ovak imam cd key 1234-5678-qwer-xxxx-- mi ne zeli prikazati nego mi je samo prazan prostor koji mogu kopirati odnosno oznaciti i zaljepiti na neko drugo mjesto.. daj molim vas jel mi mozete pomocii :(( hitno mi treba

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 18:30 (danfa123).
2 godine
protjeran

radi se o org cd keyu pa mi je hitnoooo!!!

xDDD
2 godine

WTF?

kako misliš da ti USB ne može prikazati CD key?

Volim jabuke :)
2 godine
neaktivan
RE: Usb ne zeli prikazati do kraja podatke
power_user kaže...

WTF?

kako misliš da ti USB ne može prikazati CD key?

Mislim da on govori da mu je ORG CD KEY u text documentu

2 godine
protjeran
RE: Usb
danfa123 kaže...
 1234-5678-qwer-xxxx-- mi ne zeli prikazati nego mi je samo prazan prostor koji mogu kopirati odnosno oznaciti i zaljepiti na neko drugo mjesto.. daj molim vas jel mi mozete pomocii :(( hitno mi treba

vidis ovo zatamljeno to mi je jos 4 slova broja cd keya al mi ne zeli prikazati

mogu to oznaciti kopirati premjestiti al nemogu vidjeti :((

xDDD
2 godine
neaktivan
danfa123 kaže...
danfa123 kaže...
 1234-5678-qwer-xxxx-- mi ne zeli prikazati nego mi je samo prazan prostor koji mogu kopirati odnosno oznaciti i zaljepiti na neko drugo mjesto.. daj molim vas jel mi mozete pomocii :(( hitno mi treba

Jesi probo font promijenit?

Ako si taj key kopirao od negdje moguce je dao si krivo kopiro.

3 godine

ja nist ne kuzim, daj neku sliku ili kaj, na usb imas spremljeni cd-key u notepadu i nece ti prikazati 4 zadnje znamenke, tj zatamnjene su?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
23 mjeseca
danfa123 kaže...
danfa123 kaže...

kada ti se pojavio taj problem?? jesi li prije mogao pročitati taj cd key...ako ne onda te neko za*jebo (ako si kupio) jer je to tekstualni zapis.

''Znam da ništa ne znam.''
2 godine
protjeran

ljudi netreba nasao key u starom windowsu nisam formatirao disk kad sam inst win novi xDDD

xDDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice