Mac mini

poruka: 44
|
čitano: 5.060
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Mac mini

Znate, malo sam gledao cijene Mac-ova po zemljama članicama Europske Unije i došao da zaključka - u svakoj državi gdje je valuta Euro cijena svakog Mac-a je ista.

U Švicarskoj je cijena daleko jeftinija nego u EU, a u Norveškoj su cijene iste kao i u HR (možda je razlika u kojih par kuna).

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine
RE: Mac mini
Alex55 kaže...

Znate, malo sam gledao cijene Mac-ova po zemljama članicama Europske Unije i došao da zaključka - u svakoj državi gdje je valuta Euro cijena svakog Mac-a je ista.

U Švicarskoj je cijena daleko jeftinija nego u EU, a u Norveškoj su cijene iste kao i u HR (možda je razlika u kojih par kuna).

Pogledaj cijene u Švedskoj, cuo sam da su tamo cijene skoro pa kao u Americi

Every time two people have sex, an angel gets a boner
4 godine

Update-aju Store, pa ne mogu pogledati cijene...

3 godine
Mac mini

imam 2.pitanja u vezi Mac minia

1.Posto je na ovdje na Balkanu skup moga bih naruciti iz Kanade,da li postoje kakvi adapteri ono za struju ili sta vec i ovdje u regionu i koliko kosta odprilike?

2.Posto bi mi taj Mini koristio u 95% za kancelarijske radove(za apoteku) hoce li mi predstavljat problem instalacije XPa? I ako se moze inst XP moze li da se on automatski boota kada se pali Mini da se nebira koji ce se sitem bootat.

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
4 godine
neaktivan
Mac mini
radi i na našoj i na USA/canada struji (pretpostavljam da je ista u USA i can) pogledaj na el requirements na apple.com/macmini

xp nije problem instalirati. možeš stavit da ti se boota u xp.
A.
4 godine

Možeš u Hrvatskoj kupiti adaptere (od Apple-a).

Pošto bi ti mislio na njemu vrtiti XP, možda ti se više isplati neki wanna-be-Mac mini PC. Ima sada zgodnih rješenja od HP-a i Acer-a.

3 godine
Mac mini

ma nako mislio sam nekih 2-3 semice nako radi znatizelje da isporbam OS X,pa onda XP i na posao

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
4 godine
neaktivan
Nyxem kaže...

ma nako mislio sam nekih 2-3 semice nako radi znatizelje da isporbam OS X,pa onda XP i na posao

ako misliš zbog razlike i struji, ne treba ti adapter.

inače napraviš dual boot pa imaš i win i OSX i bootaš se što ti treba. Ili možeš instalirati parallels5 i onda instalirati XP da ti se vrti unutar prozora, sve radi bez greške i možeš vrtiti sisteme kako ti paše i fajle među njima.

A.
4 godine
Mislim da mu se ta ideja neće dopasti pošto ti programi koštaju!
4 godine
neaktivan
Mac mini
parallels su oko 200-250 kn original. Boot Camp se isporucuje sa sistemom i omogućuje instalaciju windowsa u bilo kojem trenutku uz OSX i onda
najnormalnije samo biras u koji OS se bootas.
A.
4 godine
artfull kaže...
parallels su oko 200-250 kn original. Boot Camp se isporucuje sa sistemom i omogućuje instalaciju windowsa u bilo kojem trenutku uz OSX i onda
najnormalnije samo biras u koji OS se bootas.

Vidiš... Ja sam mislio da su Parallels puno skuplji...

14 mjeseci
Mac mini

moze mi netko dat stranicu aplle od švedske (mislim na cijene jer nisam mogao nac) vidio sam da je netko gore napisao da je jeftino skoro kao u americi pa posto mi otac ide gore svako ljeto pitat cu ga da mi kupi ako je nesto jeftinije nego tu..

pOtPiS
14 mjeseci
Mac mini

evo uspio sam pronac cijenu najjeftinijeg mini maca je 5500 kruna a to je oko 5000kn sve isto kao i tu..

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 20:36 (marino15).
4 mjeseca
neaktivan
Mac mini

Ja imam Mac mini iz 2010, danas sam upgredao memoriju na maximalnih 8 giga i savjet ne ici po memoriju u Apple ducan jer ce vas oderati, kad sam iso mjenjat memoriju unutra je bila samsung 2x po 1 gigu ja  sam za nekih 350 kn u HG spotu kupio 2 x 4 giga kingston memorije i sam promjenio , proc je dual core 2.26 hard nije prevelik a ako ce mi treba externi imam 160 gb. Veceras sam kupio Mac OS x Lion i radi ko vekerica, brz ko zec ventilator mi se lagano skroz cuje na nekih 1500, 1600 rpm . Ja sam mjenjo laptop za ovaj mac i nije mi zao niti trunke, definitivno bi ga prporucio da si ga ljudi kupe jer ama bas nikakvih problema nemam sa njim.

http://www.forum-drugaciji.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:11 (tiksa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice