Potpisujem sve sto je "fade" napisao iznad gore...
Koliko god se trudio, Photoshop i kompletni Adobe paket jednostavno mi je neopisivo drazi na Macu :) Svaki put kad otvorim Illustrator na PCu glava me zaboli...
Potpisujem sve sto je "fade" napisao iznad gore...
Koliko god se trudio, Photoshop i kompletni Adobe paket jednostavno mi je neopisivo drazi na Macu :) Svaki put kad otvorim Illustrator na PCu glava me zaboli...
Ovako jucer sam dobio MacBook Pro i zanima me kako da se spojim na internet preko VPN-a gledao sam nesto po youtube-u i nisam uspio nariktat molio bi detanjnija uputstva ako moze 
Evo sada sam se uspio spojit ali je problem sta nemogu na internet nista nemogu radit vezano za internet kod da nisam spojen u cemu je problem?
Ljudi pomagajte, imam Toshibu p100-437 i pretpostavljam da bi Mac os x 10.6 trebo normalno radit, ali kako? Problem bi bila jedino intelova wifi kartica, ali nju sam zamjenio s brodacomovom i ok radi pod winsima, a za mac ima kext :D ... e sad pomoć kako to instalirat na taj laptop da radi ispravno? Skino sam iatkos s3 v2 pokrene normalno instalaciju, no kad sve podesim i instaliram uvijek dobijem panic screen.
A iatkos l2 nema šanse da instaliram nikako ne mogu pokrenit instalaciju.
Nemoj iatkos, stavi iPC.
Samo je on Leopard 10.5.8
Radi doslovno na svemu što ima intel procesor (normalno ne pentium)
Nemoj iatkos, stavi iPC.
Samo je on Leopard 10.5.8
Radi doslovno na svemu što ima intel procesor (normalno ne pentium)
Da al na 10.5. ne rade neke stvari pa mi to problem, a laptop je dost dobar pa bi mogo malo i koristit za neke stvari, sam zašto ne radi to. Jooj ima linetko neke upute što treba za taj proc i čipset da bi proradilo normalno
Ma bit češ pravi sretnika ako ti bude sve radilo
Meni podržava grafiku, zvučnu, puna rezolucija a nisam mogo ni jedan hebeni film pogledati u njemu, a da ne govorim o nekakvi photoshop i sl
Nema tu kruha, rijetki su sretnici kojima će raditi sve kako treba
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Nemoj niakve kextove stavljati tokom instalacije.
Samo ono najosnovnije što treba da se pokrene, kasnije skineš kext pa instaliraš
VoodooHDA je univerzalni audio kext ,probaj.
Ako ne radi ,potraži ,možda ima i specifičan za tvoj audio chip. KLIK
Updatati češ OS X.
Kao da instaliraš update na Windwsu..
Čekaj, to instaliravaš na laptop ?
Možeš navesti specifikacije ?
Vidim gore da si napisao da ti se Iatkos L2 ni ne boota, možeš li opisati točno ?
Imaš li spržen taj iAtkos L2 na DVD negdje još ?
Vjerovatno ti je stalo na PCI Configuration Begin te zato nije moglo proći dalje.
To riješiš tako da bootaš sa -v npci=0x3000
Svaki put ako ti se nemože bootati OS X koristi -v boot komandu da vidiš di je zapelo.
A što se tiče battery kexta, nemoj ga instaliravati još, to bi trebao preko Fake SMC-a dodati plugin.
Hm.. S time se nisam susretao niti na jednoj instalaciji :/
Jesi li podesio malo bios postavke kako treba ?