Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG foruma izdvojena tema zaključana tema

poruka: 302
|
čitano: 28.594
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG foruma

Vidim da ovo polako ide...

Zamolio bih sve zainteresirane da mi se jave na PM:

• neka navedu email koji koriste
  • odakle su
  • imaju li prostora za skladištenje
  • imaju li što za donirati

Planiram napraviti popis svih zainteresiranih a zatim i neku sitnu stranicu na kojoj ćemo se okupljati.

Prvi korak je ipak da se svi skupimo. Pa ajde ljudi javite se pa ćemo se već nekako dogovorit.

P.S. Ne želim glumiti glavnog, nego jednostavno želim da se ovo pokrene.

1 0
5 godina
RE: Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG forum
vrucajanjetina kaže...

Evo volio bih se angažirat pa probat potaknut ovu akciju da bude nešto.

Ako vam odgovara, krećem sutra s izradom portala pa bi u roku 3-4 tjedna trebao biti gotov. Znači nešto gdje bi se moglo reći tko što nudi i sl.

Nisam pročito sve stranice, pa ako ste se dogovorili, tko je zadužen za skladištenje skupljene robe, kako određujete komu ide što?

pozdrav

pa...sve što smo se uspjeli dogovoriti jest da se ništa (JOŠ) nismo uspjeli dogovoriti...

momci i cure, samo podsjećam naa: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=288208300810&ref=ts

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
3 godine

Sta ima na toj grupi? Nesto vezano uz ovu inicijativu za pomoc?

Pitam jer nit koristim nit zelim koristiti FB

4 godine

Evo ja se mogu pohvaliti i baš mi je drago što sam, poklonio računalo jednoj takvoj obitelji, sad nije bitno kakvo je, ali uglavnom je dualac, ddr2 je RAM, samo toj obitelji što sam poklonio treba grafička, tako da ako netko ima, a ne treba mu neka se javi.

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
4 godine
neaktivan

Znaći  ja sad mogu nastavit radit na web stranici.

0 0
4 godine
vedrann kaže...

Znaći  ja sad mogu nastavit radit na web stranici.

Nisam bio u toku, kojoj web-stranici?

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
4 godine
neaktivan

Ovdje sam poćeo radit web stranicu i forum. Sad ću je prebacit na plaćeni web hosting i nastaviti raditi ako vi nemate ništa protiv.

0 0
4 godine
vedrann kaže...

Ovdje sam poćeo radit web stranicu i forum. Sad ću je prebacit na plaćeni web hosting i nastaviti raditi ako vi nemate ništa protiv.

Pa možeš, ali ako će nas biti više, ja opet napominjem, treba mi graf. kartica, da upotpunim konfiguraciju, a ne da stoji integrirana.

3 godine
4ucker kaže...
vedrann kaže...

Pa možeš, ali ako će nas biti više, ja opet napominjem, treba mi graf. kartica, da upotpunim konfiguraciju, a ne da stoji integrirana.

ja imam samo neko AGP smece ako ti ikako moze pomoc (dobra je ona bila, ali 64MB)

4 godine
Mitsuoka kaže...
4ucker kaže...
vedrann kaže...

ja imam samo neko AGP smece ako ti ikako moze pomoc (dobra je ona bila, ali 64MB)

Velikodušno, ali meni treba neka PCI Express, ne mora biti uber jaka..

3 godine

Pozdrav, imam i ja Cd rom, pa ak ti treba dajem ti. Naime ja sam iz Bjelovara, Pa ako ti treba možeš odgovoriti.

Nenad
3 godine

Haj forumaši i forumašice. Ako imate viška jednu ili dvije processor za matičnu socket AM2 i memoriju od 512mb do 2 gige ddr2 800mhz da mi poklanjate ako ih imate jer sam dobio od frenda novu matičnu ploču ASROCK AM2NF3-VSTAS pa je meni potrebna samo procesor i ddr2memoriju i imam nekih viška komponenta koje mogu dati. Ako imate i možete odgovoriti na privat ili mogu vam javit na vaš privat poruke. Unajprijed hvala.

Nenad
3 godine

Pozdrav, ja sam nezaposlen i nagluh osoba, iz Bjelovara sam. Slobodno vrijeme radim na sklapanju računala od kojim slažem najviše od socket 370, 478, itd Rado skupljam sve Pc dijelovi i komponenta i vršim sva testiranja ispravnost kod matićne ploče, hard diskovi, grafulje, procesori , memorije cd rom cd pržilice itd...a i popravljam matičnu i osposobljavam računala sa područja Bjelovara pa ako netkog ko živi u Bjelovaru i okolica da ako ima viška računala pa da ako netrebaju možete slobodno dati meni i dajem tko ih treba.  Odgovor možete slat na privat ili mogu vam javiti na vaš privat poruke. Srdačan vam pozdrav. Nello

Nenad
4 godine
Nello kaže...

Pozdrav, ja sam nezaposlen i nagluh osoba, iz Bjelovara sam. Slobodno vrijeme radim na sklapanju računala od kojim slažem najviše od socket 370, 478, itd Rado skupljam sve Pc dijelovi i komponenta i vršim sva testiranja ispravnost kod matićne ploče, hard diskovi, grafulje, procesori , memorije cd rom cd pržilice itd...a i popravljam matičnu i osposobljavam računala sa područja Bjelovara pa ako netkog ko živi u Bjelovaru i okolica da ako ima viška računala pa da ako netrebaju možete slobodno dati meni i dajem tko ih treba.  Odgovor možete slat na privat ili mogu vam javiti na vaš privat poruke. Srdačan vam pozdrav. Nello

Aj' ti budi ljubazan pa nemoj pisati 20 postova zaredom! Postoji magična tipka "EDIT"!

3 godine

Haj, 4ucker, sorry, nisam namjerno ali nigdje nevidim "EDIT", a i novi sam ovdje tek ovog mjeseca kad sam sklapao vezu za internet pa tek privikavam. Još jednom sorry.

Nenad
3 godine
protjeran
Nello kaže...

Haj, 4ucker, sorry, nisam namjerno ali nigdje nevidim "EDIT", a i novi sam ovdje tek ovog mjeseca kad sam sklapao vezu za internet pa tek privikavam. Još jednom sorry.

novi a 7 miseci si prijavljen

i desno u svome postu imaš dugme uredi

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
P4k1 kaže...
Nello kaže...

novi a 7 miseci si prijavljen

i desno u svome postu imaš dugme uredi

EDIT, uredi, isti vrag :P

3 godine

Sorry jesam prijavljen od prije 7 mjeseci a nisam baš imao stalnu vezu jer sam imao obićni tel.modem pa je spor i čekao da sklapam za pristup interneta i sad nemam brige.

Nenad
3 godine
neaktivan

Ja imam 256 DDR,GeForce neki model od 32 MB,i jos 3 kompa koja su stara ali mogu posluziti svrsi,imam jedan HDD od 20GB^^,2 ili 3 misa,3 tipkovnice,2 monitora i jos puno toga ali neda mi se nabrajati!

Jazavac
4 godine
neaktivan

Smislite web adresu za stranicu da mogu poćet radit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 20:35 (vedrann).

2 0
3 godine
neaktivan

Di je onaj lik koji zeli da mu se naplacuje,lik je puko totalno -.^

Jazavac
3 godine

Haj! Sad kad je proljeće došlo i uskoro će u gradovima i selima biti u akciji al uskoro skupljanja starog željeza i eletronike. Ovih dana imao što vidjet, kao prvo ljudi donose starog kompa na OTPAD i završi u kontenjeru kojom piše ekološki elektronski kontenjer iz Koprivnice a i dosta ljudi neće dat poklon već završi u kontenjer a i ujedno kad čovjek idu na otpad i kada mu treba računalo izvade iz kontenjer i pita koju cijenu prodaju i traže 100kn a ovaj ljutit odustao i otišao, mislim da nije uredu kad puno traže novce a mogli su da mu daju za 10-20 tak kuna da odnose kući pa nek sam slože.  Ja samj jednog prije 2-3g kad sam dovezao staro željezo i ugledao jednog kantu od računala a ja uzeo i platio 50kuna i kad sam doma odnio i pogledao i imao sreću matićna je intel dekstop board d845grg, processor intel 2,4ghz s478, grafičku 128mb ati radeon i hdd4,3gb, pc kutija i napajanje a ja probao i radi sve ok samo što je bila mali kapacitet diska i ja stavio od 80gb i instaliaro win xp pro sp3 i trajao do ožujka ove godine, Crkla matična i hdd 80gbm, bilo mi je žalosno frend mi je dao kao novu ASROCK  AM2NF3-VSTA a i stime što nemam procesor i ddr2 memoriju za njega. Pa ako netko ima zahvalio bi na poklonu ili ako mu nešto  treba ako nešto imam da mu dam kao znak zahvalnost.Cool.

Nenad
3 godine

trebao bih jedan hard, agp grafu i SD-ram il koji ddr 1 evo maticne:

http://www.motherboards.org/images/mobot/motherboards/thumbs/1735.jpg

pokusavam slozit frendu pc al nemam grafe hard i ram svaka pomoc dobrodosla i cd rom ako ima ako ne imam usb..

4 godine
Trebam za jednu obitelj potpunu konfiguraciju. Ja kod sebe imam samo napajanje MS 400W, ali bez ventilatora. Potreban im je i monitor i sva periferija.
Ja sam u Starigrad Paklenici, ali sam u Zadru pon. - pet.
Ta obitelj je u Bosni, ali neznam koja je točna adresa.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
4 godine
BUMP!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
5 godina

Ovak moja skola je sad presla na nove kompove prije kojih godinu dana. E sad stari kompovi su ispravni i svi rade. mislim da se radilo o nekim p3, 128 mb rama , mislim da su za surfanje i ucenje jos ok. Ima ih oko 10 komada, niko ih ne koristi, u cosku u informatici su. Pa ako bi mogao neki clan Bug redakcije ili neki odrasli forumas nazvati moju skolu pa pitati dali oceju donirati. Trenutno necu napisati skole da ne bi bilo nekih sranja . Ako bude zainteresiranih nek mi jave na pp.

EDIT: zaboravio sam reci i da ima oko 20 crt-ova. Isto stoje i nikomu ne koriste.

rapidshare premium and warez-bb user
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:08 (Lord_Marko).
5 godina

Evo ja sam pitao da se kompovi mogu pokloniti i skola se odlucila da bi bilo ok. E sad bi trebalo nekaj organizirat. Mislio sam da se mozda i redakcija ukljuci u ova pa da mi iz skole dofuramo kompove do redakcije pa ih oni uskladiste na privremeno vrijeme. Mislim da je steta da se kompovi odfuraju do el. otpada. Zato bih molio da mi se neko javi da maogu izvjestit skolu da ih ne baca. AJMO BUG POMOGNIMO DJECI U NEVOLJI!!!!!!!!!!!!!!!

4 godine
A u kojem mjestu je ta škola?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
5 godina

Zagorje, Zlatar. Nije problem donjet kompove do Zagreba, nekako cemo organizirati prijevoz.

3 godine

Bok! Slažem se s tobom, bilo bi šteta da se baca u el.kontenjer iako sam ja svašta vidio što se baca i jer i tamo kupujem i čudo koji ima oko 95% ispravni stvari a i jednog sam poklonio i sretni su bili i par mjeseci sam  kontaktirao sa čovjekom i pitao za komp i vel radi sve ko novo i bez greške i ja reko ak nebu dobro ja ču popravit i velik ok!  iako se ja bavim razne popravke na računalu.  Bilo bi korisno da se organizira  razne popravke  i slaganje gotovog kompa i da može krenuti u akciji darivanje siromašnoj djeci. Cool I djeci će bit  pun osmjeha i sretni. Samo nastavite. Sve za pet!

Nenad
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice