Pozdrav ekipa zanima me dal netko ili da li zna nekog da prodaje duhan. Pa onda puknite cijenu i kolicinu
Duhan
- poruka: 15
- |
- čitano: 868
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko ja znam duhan možeš kupiti na kiosku, moj frend je radio u ZG-u na kiosku i imao je za prodati duhan.
Točno , imaš na svakom kiosku te u trgovinama .
Oko nekih 30kn , nije više , ako se dobro sjecam ..
da nije možda mislio duhan za sadnju? :D
autore, preciziraj 
pa da preciziram jer ovo ide na krivu stranu skroz :p
duhan od ljudi koje sade ili ti ga prodaju na crno. ovi na kioscima previse pare mala kolicina. znam isto par ljudi na placevima ali cijena isto prevelika + sto muljaju za kilazu. ali mozda kod vas drugacije ili znate druge ljude.
Ja platim za pola kile 60kn,za cijeli mjesec meni i starom je dosta 1kg. Kad nema duhana kod ovog našeg "dilera" onda odem u Srbiju i kupim duhan za 60kn/kg ali taj duhan je malo previše čudnog okusa i smrdi. Ako živiš u blizini Osijeka odi na pijacu,tamo ćeš naći duhan za po 40kn/0.5kg . Taj duhan iz Osijeka je malo suh ali i to se da popravit.
samo pitanje, jel tocno pola kile ili ? tako su nama na hrelicu rekli pola kile a kad vidi vraga kod mjerenja....350g sa tim da kutija nosi 100g...i na kraju dobis 250g od 500....heh
kod mene u Slavonije je 80 kuna 1 kg ako trebaš........
da nije možda mislio duhan za sadnju? :D
autore, preciziraj 
Mene zanima da li je uopće legalno SADITI duhan, odnosno mogu li imati 5-6 sadnica kod sebe?
Ali svejedno, gdje nabaviti sjeme 
jok, zabranjeno je.i za prodaju i za osobno koristenje ( znaci jedino na crno ali ako uhvate velike kazne , sta vec) postoji zakon . samo mi se sad ne da trazit tocno, ali ako treba budem potrazio i puknem ga tu.
canabis daj mi reci to ti prodajes ili od nekog nabavljas ?
samo pitanje, jel tocno pola kile ili ? tako su nama na hrelicu rekli pola kile a kad vidi vraga kod mjerenja....350g sa tim da kutija nosi 100g...i na kraju dobis 250g od 500....heh
Duhan dobiješ u vrećici,a i tamo je vaga pa slobodno možeš izmjerit.
canabis daj mi reci to ti prodajes ili od nekog nabavljas ?
pa moglo bi se reći da prodajem ujedno činim uslugu frendu koji to reže a i ja dobijem koju kilu gratis
daj mi reci koliko dode postarina za zagreb ako znas ?
daj mi reci koliko dode postarina za zagreb ako znas ?
cjena paketa od 2 do 5 kg iznosi 20 kn