Duhan

poruka: 15
|
čitano: 868
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Duhan

Pozdrav ekipa zanima me dal netko ili da li zna nekog da prodaje duhan. Pa onda puknite cijenu i kolicinu

17 mjeseci
Duhan

Koliko ja znam duhan možeš kupiti na kiosku, moj frend je radio u ZG-u na kiosku i imao je za prodati duhan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:10 (Liverpool1892).
4 mjeseca
Re: Duhan

Točno , imaš na svakom kiosku te u trgovinama . 

Oko nekih 30kn , nije više , ako se dobro sjecam ..

4 godine
Duhan

da nije možda mislio duhan za sadnju? :D

autore, preciziraj {#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
3 godine
Duhan

pa da preciziram jer ovo ide na krivu stranu skroz :p 
duhan od ljudi koje sade ili ti ga prodaju na  crno. ovi na kioscima previse pare mala kolicina. znam isto par ljudi na placevima ali cijena isto prevelika + sto muljaju za kilazu. ali mozda kod vas drugacije ili znate druge ljude.

12 mjeseci
Duhan

Ja platim za pola kile 60kn,za cijeli mjesec meni i starom je dosta 1kg. Kad nema duhana kod ovog našeg "dilera" onda odem u Srbiju i kupim duhan za 60kn/kg ali taj duhan je malo previše čudnog okusa i smrdi. Ako živiš u blizini Osijeka odi na pijacu,tamo ćeš naći duhan za po 40kn/0.5kg . Taj duhan iz Osijeka je malo suh ali i to se da popravit.

Kurve,janjetina i Vuco.
3 godine
Duhan

samo pitanje, jel tocno pola kile ili ? tako su nama na hrelicu rekli pola kile a kad vidi vraga kod mjerenja....350g sa tim da kutija nosi 100g...i na kraju dobis 250g od 500....heh

2 godine
Duhan

kod mene u Slavonije je 80 kuna 1 kg ako trebaš........{#}

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
3 godine
denix kaže...

da nije možda mislio duhan za sadnju? :D

autore, preciziraj {#}

Mene zanima da li je uopće legalno SADITI duhan, odnosno mogu li imati 5-6 sadnica kod sebe?

Ali svejedno, gdje nabaviti sjeme {#}

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
3 godine
Duhan

jok, zabranjeno je.i za prodaju i za osobno koristenje ( znaci jedino na crno ali ako uhvate velike kazne , sta vec) postoji zakon . samo mi se sad ne da trazit tocno, ali ako treba budem potrazio i  puknem ga tu.

canabis daj mi reci to ti prodajes ili od nekog nabavljas ?  

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 0:08 (cropunk).
3 godine
cropunk kaže...

Sade deda i baba iza kuće..

12 mjeseci
cropunk kaže...

samo pitanje, jel tocno pola kile ili ? tako su nama na hrelicu rekli pola kile a kad vidi vraga kod mjerenja....350g sa tim da kutija nosi 100g...i na kraju dobis 250g od 500....heh

Duhan dobiješ u vrećici,a i tamo je vaga pa slobodno možeš izmjerit.

Kurve,janjetina i Vuco.
2 godine
cropunk kaže...

pa moglo bi se reći da prodajem ujedno činim uslugu frendu koji to reže a i ja dobijem koju kilu gratis

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
3 godine
Duhan

daj mi reci koliko dode postarina za zagreb ako znas ?

2 godine
cropunk kaže...

daj mi reci koliko dode postarina za zagreb ako znas ?

cjena paketa od 2 do 5 kg iznosi 20 kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice