Evo potaknut ovih dana na razmisljanje zbog izmjenicne grmljavine u razlicitim periodima vremena, postao sam nesiguran i u nedoumici -.-''
Npr. jucer sam isao vani, sve 5 vrijeme .. i najednom pocne vani grmit .. ostavio kod kuce torrent na lapu upaljen , naravno zajedno s lapom ukljucenim i ustekanim na kabel, ne bateriju .. kako bih mogao znat da ce bit tako vrijeme pa da sam ugasio lap ? Nikako 
Hvala bogu, nije se desilo najgore iako sam se oznojio kad je pocelo udarat pravo uff 
I zbog toga vas pitam, u takvom slucaju da grom ( nedao Bog ) udari u blizinu moje kuce il u moju kucu, i tako mi izmedu ostalog izgori laptop koji mi je pod garancijom .. Dali to garancija pokriva il se mogu lijepo hebat? Il postoji kakav drugi nacin da iznudim lovu za novi laptop od proizvodaca / dobavljaca / drzave da mi vrati lovu zbog stete ucinjene nevremenom ?
Eto ak mi neko zna odgovorit, cisto da se znam ravnat i poduzet neke vise mjere opreza jer nisam u mogucnosti kupovat laptope ko mjenjat carape !