Dakle prvo skinite hide my ip , zatim instaliratje program te ga pokrenite, kada ga pokrenete odaberite "us ips only" opciju i stsinite hide my ip i to je to ! ali samo pazite da browres otvorite prije programa
Kako skidati sa sharecash i slicnih stranica!
- poruka: 16
- |
- čitano: 2.759
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
?
?
Nekuzim sto zelis reci?
?
Nekuzim sto zelis reci?
Ja ne kuzim sta ti zelis reci .
-.- .
Nikakav Sharecash ne postoji.
?
Nekuzim sto zelis reci?
Ja ne kuzim sta ti zelis reci .
-.- .
ja zelim reci da ako vam pokazuje da nemozete downloadat te kad probate survey a on neradi onda si stavite fake ip i voila!
Hvala mnogo, radi, napokon!
ko se bavi s sharecash zaradom ko bude sam svoje filove skidao dobit ce ban na sharecash ker sharecash ima proxy filter
ko se bavi s sharecash zaradom ko bude sam svoje filove skidao dobit ce ban na sharecash ker sharecash ima proxy filter
Niđe veze? Zašto bi ja skidao svoje file-ove :S
zasto sto ako skidas svoje filove po filu dobivas 0.40$
e kako skinuti fajl??? , otvori se neka survey lista i treba nes odabrat kaj god odaberem nigdje ankete ni nista. wtf? sta se treba registrirat? regam se opet nista!??!
Ovdje ću objasniti kako preuzeti fajl sa sharecash.org :
1. Pošto nema anketa za naše područje koristit ćemo proxy kako bismo promijenili IP adresu u američku. Dakle idemo na
www.newipnow.com
2. Zatim otvorimo novi tab i idemo na www.fakenamegenerator.com
3. Kopiramo sharecash link u newipnow.com i pritisnemo enter
4. kada se otvori novi prozor sa anketama ili survey-ima odaberemo jedan survey (ne klikati survey u kojem se trazi da nešto
downloadujemo)
5. nakon što smo kliknuli neki od ponuđenih survey-a odgovorimo na 2-3 kratka pitanja a ako nema pitanja onda nam traži email adresu
koju ćemo kopirati sa fakenamegenerator.com
6. na sljedećoj stranici potrebno je popuniti polja sa ličnim informacijama (first name,last name,zip, street address itd), te informacije
kopiramo sa fakenamegeneratora i kliknemo SUBMIT
7. i to je sve. sada je potrebno sačekati nekoliko minuta (maximalno 8) da se download otključa. najčešće će se otključati poslije 3-4
minute čekanja, ali ako se ne otključa niti nakon 8 minuta cijeli proces ponovimo. ovaj puta bi se morao otključati!
8. ako se prilikom popunjavanja ankete otvori neki novi prozor tzv.popup nemojte ga isključivati samo ignorišite.
9. i još nešto: nije neophodno biti na download stranici dok čekamo da se download otključa, dakle možemo nastaviti sa drugim
aktivnostima.
To je to, ako ima nešto nekasno pitajte!
Za početak možete downloadovati ovaj text dokument http://adf.ly/7vqZF
Jesi baš siguran da ovo radi?
Ja sam probao preko VPN-a i nije moglo. Riješim survey ali download se ne otključa. I dali ti je uvijek ista proxy adresa?
da naravno da radi , ja sam hrpu fajlova tako skinuo a tu sam postavio link pa ko želi moze odmah da se uvjeri da metode funkcionisu tako da ne trazi fajlove po netu nadam se da ne smeta.. a samo idi na www.newipnow.com i u prazno polje kopiraj link tu su adrese sve američke..i da, ovo je jedan od rijetkih proxy-ija koji podržava javascript :)