Kako skidati sa sharecash i slicnih stranica!

poruka: 16
|
čitano: 2.759
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Dakle prvo skinite hide my ip , zatim instaliratje program te ga pokrenite, kada ga pokrenete odaberite "us ips only" opciju i stsinite hide my ip i to je to ! ali samo pazite da browres otvorite prije programa

She loves me not, she loves me still, but she'll never love again,She lay beside me, but she'll be there when I'm gone....Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone..
2 godine

?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
2 godine
RE: Kako skidati sa sharecash i slicnih stranica!
xXxBIMBOxXx kaže...

?

Nekuzim sto zelis reci?

She loves me not, she loves me still, but she'll never love again,She lay beside me, but she'll be there when I'm gone....Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone..
2 godine
Luxy2501 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

?

Nekuzim sto zelis reci?

Ja ne kuzim sta ti zelis reci .

-.- .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
3 godine
protjeran

Nikakav Sharecash ne postoji.

2 godine
xXxBIMBOxXx kaže...
Luxy2501 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

?

Nekuzim sto zelis reci?

Ja ne kuzim sta ti zelis reci .

-.- .

ja zelim reci da ako vam pokazuje da nemozete downloadat te kad probate survey a on neradi onda si stavite fake ip i voila!

2 godine

Hvala mnogo, radi, napokon!

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
20 mjeseci
neaktivan

ko se bavi s sharecash zaradom ko bude sam svoje filove skidao dobit ce ban na sharecash ker sharecash ima proxy filter

Be Gamer
2 godine
damircazin kaže...

ko se bavi s sharecash zaradom ko bude sam svoje filove skidao dobit ce ban na sharecash ker sharecash ima proxy filter

Niđe veze? Zašto bi ja skidao svoje file-ove :S

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
20 mjeseci
neaktivan

zasto sto ako skidas svoje filove po filu dobivas 0.40$

Be Gamer
3 godine

e kako skinuti fajl??? , otvori se neka survey lista i treba nes odabrat kaj god odaberem nigdje ankete ni nista. wtf? sta se treba registrirat? regam se opet nista!??!

http://adf.ly/SPAX
3 tjedna

Ovdje ću objasniti kako preuzeti fajl sa sharecash.org :

1. Pošto nema anketa za naše područje koristit ćemo proxy kako bismo promijenili IP adresu u američku. Dakle idemo na

www.newipnow.com

2. Zatim otvorimo novi tab i idemo na www.fakenamegenerator.com

3. Kopiramo sharecash link u newipnow.com i pritisnemo enter

4. kada se otvori novi prozor sa anketama ili survey-ima odaberemo jedan survey (ne klikati survey u kojem se trazi da nešto

downloadujemo)

5. nakon što smo kliknuli neki od ponuđenih survey-a odgovorimo na 2-3 kratka pitanja a ako nema pitanja onda nam traži email adresu

koju ćemo kopirati sa fakenamegenerator.com

6. na sljedećoj stranici potrebno je popuniti polja sa ličnim informacijama (first name,last name,zip, street address itd), te informacije

kopiramo sa fakenamegeneratora i kliknemo SUBMIT

7. i to je sve. sada je potrebno sačekati nekoliko minuta (maximalno 8) da se download otključa. najčešće će se otključati poslije 3-4

minute čekanja, ali ako se ne otključa niti nakon 8 minuta cijeli proces ponovimo. ovaj puta bi se morao otključati!

8. ako se prilikom popunjavanja ankete otvori neki novi prozor tzv.popup nemojte ga isključivati samo ignorišite.

9. i još nešto: nije neophodno biti na download stranici dok čekamo da se download otključa, dakle možemo nastaviti sa drugim

aktivnostima.

To je to, ako ima nešto nekasno pitajte!

Za početak možete downloadovati ovaj text dokument http://adf.ly/7vqZF

3 godine

Jesi baš siguran da ovo radi? 

Ja sam probao preko VPN-a i nije moglo. Riješim survey ali download se ne otključa. I dali ti je uvijek ista proxy adresa?

2 godine
Re: Kako skidati sa sharecash i slicnih stranica!
x-d3ton4t1on-x kaže...

>mfw

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
3 tjedna

da naravno da radi , ja sam hrpu fajlova tako skinuo a tu sam postavio link pa ko želi moze odmah da se uvjeri da metode funkcionisu tako da ne trazi fajlove po netu nadam se da ne smeta.. a samo idi na www.newipnow.com i u prazno polje kopiraj link tu su adrese sve američke..i da, ovo je jedan od rijetkih proxy-ija koji podržava javascript :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 3:28 (x-d3ton4t1on-x).
3 godine

Ajde ti onda budi dobar pa skini jedan moj fajl kad ja skidam tvoj. Kod mene neće. Dali je problem možda na mom sharecashu neznam...

LINK reci dali si uspio - možeš na PM

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice