Ja obavezno idem na finale ako baghdatis prode (mozda razbija rekete opet hihi )
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 5.212
- |
- čitano: 585.761
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon normalna aplikacija za pračenje teletekst rezultata na mobitelu. Nažalost samo za Android.
https://market.android.com/details?i...ft.LiveMatches
Ima na linku i video za pogledat kako radi...
nadam se da će pomoć još nekom
Napokon normalna aplikacija za pračenje teletekst rezultata na mobitelu. Nažalost samo za Android.
Not found.
Daj naziv appa.
1x2 Txt, free na Marketu i zgodna aplikacija.
da sam za svaku utakmicu Chelsea stavio da Torres ne daje gol,već bi bio toliko bogat da bi mogao kupiti Chelsea od Abramovića :D
da sam za svaku utakmicu Chelsea stavio da Torres ne daje gol,već bi bio toliko bogat da bi mogao kupiti Chelsea od Abramovića :D
Hahah bas sam to sinoc negdje procitao xD
1x2 Txt, free na Marketu i zgodna aplikacija.
ima na marketu isto hrt teletext, ja je već dugo koristim i dobra je
govno ćelavo ———— › Howard Webb
Porto mi vodi u 88 minuti 2:0 , opet se Atletico ceka samo ovaj put za manji dobitak :/ e fakat sry ekipa ali nemam srece kad stavljam listice , imao sam i blog prije , pa mi nije išlo , svaka čast ekipi kojoj to uspjeva , ipak imaju ogroman teret na leđima, jer kad fulaju nisu zeznuli sebe vec i puno drugih ., ja cu stavit ak cu imat dojavu ili neki teški zicer , nemojte se ljutit , hvala
evo ipak 1 tip XD / Atl.madrid : Valencija (1x)
PROLAZ !!! , šteta da nisam čisti x odigro , baš je smrdilo na to
De Voest R.-Brown D. 2 @ 1,90 1-2 
Rufin G.-Jaziri M. 2 @ 2,10 0-2 
te jedan dubl
Teixeira M.-Bossel A. 1 2-0 
Sijsling I.-Rousset E. 1 2-0 
@ 1,63
edit
Rochette L.-Patience O. 2 @ 2,00 2-0
kreten na kvadrat imo je kasni break za set i zgubil ga je
edit
Goerges J.-Peer Sh. 2 @ 2,70 2-0
vrhunski tenis top 50 igracice jedva gejma dva uzela
Jouan R.-Gensse A. 2 @ 1,90 1-2 
edit
Begemann A.-Salamanca C. 2 @ 2,40 2-1 
Eysseric J.-Reix C. 2 @ 1,85 1-2 
Not found.
Daj naziv appa.
Nažalost ne znam zašto je okidalo link... https://market.android.com/details?id=com.salonasoft.LiveMatches
Šta mislite hoće li proći oba daju gol i 3+ Barcelona-Valencia?
| 3 | Da |
|---|---|
| 4 | Ne |
Šta mislite hoće li proći oba daju gol i 3+ Barcelona-Valencia?
Hoce li peglica uspjet doc na sljeme ili ce doci na pola pa upast skilznut u prvi jarak ili ce lavina snijega prec preko peglice?

možete neki listić za 5kn za neki dobitak oko 80kn? subota i/ili nedjelja
nisam se već dugo kladio pa evo da počnem, trebam nešto para za novi miš.
možete neki listić za 5kn za neki dobitak oko 80kn? subota i/ili nedjelja
nisam se već dugo kladio pa evo da počnem, trebam nešto para za novi miš.
Ne.
Sad sam stavil 200 kn na stranu i pocel igrat ove po 5 kn za veselje loto listice XD , bez stresa , na brzinu svaki dan kak bude bude :/
Možda bi se dalo isprobat još sutra Hrvatska -Rusija x (6 kof) u nekoj kombinaciji , kj mislite ?
Evo sve sam fulo , ndam se da sad ne zelite više moje tipove , sry :)
Phau B.-Sijsling I. 2 @ 2,50 0-2 
Jaziri M.-Gensse A. 2 @ 2,30 2-0
neznam kaj se francuzu dogodilo mozda neka ozljeda imo je 5-2 prvi set i presto igrat posle je osvojio jedan ili dva gejma
Mattek San.B.-Vinci R. 1 @ 1,85 1-2
matek je stvarno luda nakon 6-1 dobivenog seta i okrenutog momenta zgubi ovdje di brani polufinale
Pironkova T.-Zakopalova K. 2 @ 2,30 0-2 
Gicquel M.-Brown D. 1 @ 1,75 2-0 
Istanbul BB-Karabükspor x @ 3,20 2-2 
Sivasspor-Besiktas 2 @ 2,60 1-1
a joj smetja jedna 0-1 do 85 jos prvotno htio odigrati x posto besiktas dugo nema x ali reko sebi nece oba dva x turci danas a i besiktas nema pobjedu 3 kola i eto ga x 5 minuta prije kraja
edit
Kudla D.-Seifert S. 2 @ 2,40 0-2 
Levine Jes.-Ball C. 1 @ 1,55 2-1 
Boston Celtics-L.A.Lakers 2 @ 2,20 82-82
bivoli cijelu zadnju cetvrtinu vodili dali 3 poena za 80-79 i odmah dobili 3 poena za 82-80 i na kraju 82 82 ovi dinosauri su gotovi ko i spursi i finix
Denver(h-5,5)-GolState 2 @ 1,85 101-109 
Phoenix-Houston Rockets 1 @ 1,75 89-96
fukin 13-22 zadnja cetvrtina 13 koseva dali u cetvrtini arghhh
NYIsland-Montreal Canad. 2 @ 2,40 2-4 
Philadel-Toronto ML 1 @ 1,90 4-3 
Ottawa-Nashville Predat. 1 @ 2,35 4-3 
Minnesota-Vancouver Canuc. 2 @ 2,20 2-5 
Jucer sam stavio ,Milan spušio , Hrvatska isto , nije išlo , a i realno teško je bilo za ocekivat da prođe , EBEL ... mogo bi bit više x-eva
Danas prošo jedan za srednjim ulogom , lazio preokrene s igracem manje 2 gola zaostatka XD , šteta da nisam popratio na live-u
Melb.Victory-C.C.Mariners 1 @ 2,70 2-1 
Hsieh Su-Wei-Mirza S. 2 @ 1,85 2-0
bitchslap nema tu pomoci namjesten mec mirza 5-3 prvi set totalna dominacija do 5-7 otvaranje drugog sa brejkom i opet 50 neforsiranih ,cijeli tjedan ta pataja namjesteni mecevi
Kirilenko M.-Tanasugarn T. 2 @ 2,20
dubl
Zvonareva V.-Cirstea S. 1 zvona predala 
Hantuchova D.-King V. 1 2-0 
@ 1,90
edit eto osim mirze i zvona pocela namjesta 6-2 1-0 totalna dominacija do toga da je brejk iza u trecem set a veliki favorit ova pataja je bas kriminal
Bautista A.R.-Brands D. 2 @ 1,90
Petzschner P.-Monaco J. 1 @ 3,20 0-3
ovi mi nisu jasni protiv argentine doma na zemlji a imaju servere i dobre volej igrace grr. ipak monaco je igro do kraja vila mar na drugom kraju svijeta nebu svijez
dubl
Wawrinka S.-Fish M. 1
Mayer F.-Nalbandian D. 2
@ 2,31
edit
eto zvona predala nije se vise htjela blamirati da izgubi sa 6-2 1-0 protiv lose ciristea , vjerovatno se organizator kladil kod bet at home di je predaja poraz he he he
hm petzner ocajan nije ni jedan set uspio drzat korak sa umornim monacom neznam kaj njemcima doslo prvo zemlja pa ona jos i petzner koji inace igra parove odlicno a stebe koji moze nesto na zemlji cubi
Koji je koef. na "ne"? =P
Zicer dana je definitvno utakmica : Twente - Heracles tip 1. Pa ako ko ima neke veće novce može stavit.Twente igra u odličnoj formi i još je kod kuće,u zadnje 2 utakmice utrpali su 9 golova.Sretno!
EDIT:zaboravio sam napisat Wolfsburg - Freiburg tip 1. Sveukupna kvota 2,5.Za veći ulog solidno.
E.Cottbus-Alem.Aachen 1 @ 2,25 
FSVFrankf-Ingolstadt 04 2 @ 2,70 
Trabzonspor-Gaziantepspor x @ 3,50 
ViennCap-EC VSV Villach 1 @ 2,10 
Olimpija-Alba Volán Sz. 2 @ 2,70 
Salzburg-KAC Klagenfurt 1 @ 1,85 
Hokki-LeKi Lempäälä 1 @ 1,85 
Gicquel M.-Donskoy E. 1 @ 1,50 
Serra F.-Jaziri M. 2 @ 2,10 
Southend-Rotherham x @ 3,20 
Barthel M.-Wickmayer Y. 2 @ 2,10 
Zicer dana je definitvno utakmica : Twente - Heracles tip 1. Pa ako ko ima neke veće novce može stavit.Twente igra u odličnoj formi i još je kod kuće,u zadnje 2 utakmice utrpali su 9 golova.Sretno!
EDIT:zaboravio sam napisat Wolfsburg - Freiburg tip 1. Sveukupna kvota 2,5.Za veći ulog solidno.
Jao što te poslušah...........
@Aa-d00d koef. na NE na tom "paru" ne postoji :D
Jao što sam sebe poslušah!!!!!!!!!!
Jao što sam sebe poslušah!!!!!!!!!!
Gledao sam tekmu Freiburg uzivo, mogu reci da je bilo napeto iako je Wolfsburg bio bolji...
Ma gledao sam i ja,odlična utakmica,nego mi Twente nije jasan nikako.Igraju odlično i onda "paf" protiv Heraclesa.
Da si pogledao raspored za idući tjedan - igraju euroligu u četvrtak u Bukureštu. Oprez ovog vikenda! Favoriti koji igraju europske utakmice idućeg tjedna, sve će frcati kontre.
Koliko znam igrala je puna postava.
ima li ista za danas i sutra