Kupiti sad komponente ili pricekati jos koji mj ?

poruka: 6
|
čitano: 803
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

u kupnji sam komponente matične i procesora i grafičke i sad me zanima da li da još pričekam koji mjesec tj eventualno 2 do nove godine ? jel treba sta izlaziti sada uskoro pa da se isplati pricekati ili ne ?  para nemam bas na pretek tj nešto oko 25 kkn  tako da nebi rekli da cekam a to sto bi trebalo doci bude hebeno skupo ... hvala punoooo

nema gaaa...
2 godine

Trebala bi izaći nova serija nVidijinih kartica iza Nove godine,ali bit će jebe*o skupe.Ali ja ti savjetujem da ipak pričekaš do Božića ili Nove godine pa si možda pikneš koje sniženje.

oko za oko,pasta za zube
4 godine

Sniženja će svakako biti oko Nove godine, isplati se pričekati Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
RE: Kupiti sad komponente ili pricekati jos koji m

jel ima netko da je kupovao prošle godine pa da zna da je bilo popusta jer ako i popusta baš i nema nekakvog na kartice  na CAHs znam da će biti nešto ali opet neznam da li je vrijedno ćekati ... ajde dajte neke inf ....

nema gaaa...
4 godine
moderator

Uvijek čekanje donese niže cijene, ali se pojave nove komponente, pa se kupac počne predomišljati da li kupiti one koje su zastarjele?

Uz to - trenutno se lako događa da pojedinih stvari danas ima, a sutra nema - razlog je što se sve manje robe drži na lageru, pa se i brže rasprodaju.

Tako da ćeš možda proći jeftinije ako čekaš, ne kupuješ posljednju generaciju i pri tome nisi izbirljiv. Ali sve to ti je neizvjesno - već tečajne razlike (rast dolara) mogu dovesti do poskupljenja.

3 godine
RE: Kupiti sad komponente ili pricekati jos koji m

a onda po tome nemam kaj više čekati jer novo nema kaj izaći u skoro vrijeme a da je jeftino tj da promijeni cijenu .. hvala

nema gaaa...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice