Mamurluk-Morning after
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.006
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan najcrnja kava uvijek dobro dođe........
Studenac, Radenska, Sarajevski kiseljak. Bilo što od toga, dobro je za podrigivanje i utaživanje žeđi.
ma ok je sad nepijem...Ali treba razmišljati unaprijed
Nikako. J3bes pijanstvo ako te sutradan glava ne boli.
Voda, voda i još malo vode. Masna hrana također pomaže. I nemoj se sramiti pošteno ispišati, makar to bilo i više puta.
A najbolji lijek je apstinencija... Ili bar umjerenost... Ja kad pijem, znam kad dosegnem granicu između pripitosti i pijanstva pa malo smirim doživljaj.
Ujutro svejedno glava boli i ako sam bio samo pripit, ali ništa što Caffetin ne može riješiti, s tim da je ta glavobolja puno blaža od one kad se napiješ ko stoka.
Jutro poslije, obično nedjelja ujutro, odeš s ekipom do najbližeg kafića, piješ kavu i pokušavate se sjetiti noći prije ( ili barem djelova noći prije ) , kava je u cijeloj priči ključna. 
Jutro poslije, obično nedjelja ujutro, odeš s ekipom do najbližeg kafića, piješ kavu i pokušavate se sjetiti noći prije ( ili barem djelova noći prije ) , kava je u cijeloj priči ključna. 
Ili kak si doso doma uopce...
I jos bolje kad se sjetis da ti je trebalo 45minuta da se popnes na brijeg do doma a zivis na broju 6 (trust me) xD
Inace slazem se, voda i kava...
poslije k plus piva samo ti bog može pomoći
Nemoj piti taj srot. Pogotovo izbjegavaj lose vino. To je smrt...