Već se leće počinju mutit, znači da bi i ja mogao u krpe brzo...
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.354
- |
- čitano: 2.587.101
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idem i ja. Adios muchachos !
Već se leće počinju mutit, znači da bi i ja mogao u krpe brzo...
Me too my friend, me too.. 
Off I go to bed! See ya tommorow in the Pub, Non-sleepers 
Adios muchachos !
Adios i od mene!!! Do sutra 
Laku noć 

Dobra večer ljudi. Što ima?
Dobra večer ljudi. Što ima?
instalirao Metro2033 i sad bi mogao bacit malo, ali tu sa ženskon prican na fejsu pa cekan da ode lec a onda let's rock 
vecer! evo sam da se javim na kratko... sta ima u bircu..??
Nemam pojma. Dođem doma s faksa, pojedem, pogledam što ima novog (vijesti s raznih portala), pogledam seriju... ma uvijek se negdje izgubi vrijeme
Veče..polako se počinje neš radit pa neću dugo..valja malo nekad i odmorit tj. da se naspavam ko čojk 
GLupi hrvatski i matura ;(
Jep, tebi je namijenjeno.
Nema se para, recesija, još rame kupujem.
nisam ti prije mogao odgovoriti, zadnjih sat vremena sam BF BC2 derao i uživao.
lol
lol
Tebi LOL a ja umirem doma neću zaspat još kojih 1h sigurno
ako ti je neka utjeha ni ja ne spavam ;)
lol
sta drugo nego opet LOL
samo bez straha, valjda si procitao koju
OPEN
pitanje: kakve pretvarače (konvertore) da nabavim za ventilatore za kućište? 3 pin ili 4 pin → molex?
večer spammer$ 
OPEN
pitanje: kakve pretvarače (konvertore) da nabavim za ventilatore za kućište? 3 pin ili 4 pin → molex?
LOL
pa onakve kakve ventove imas
OPEN
Ak ti ventovi imaju 4 zice, a nemaju :) onda ne vidim sta ce ti 4 pina...
Dobra večer spammeri!
Evo danas sam pisao probnu državnu maturu - esej iz hrvackog. Bilo je više tema ali odabrao sam esej na temu "Računalne igrice" (iako me ovo "igrice" tijekom pisanja eseja stalno bockalo u oči
). Napisao sam da se igranje nasilnih igara neće učiniti od tebe ubojicu i da to sve zavisi od pojedinca do pojedinca i njegovog psihičkog stanja.
Valjda ću dobiti peticu. 
Dobra večer spammeri!
Evo danas sam pisao probnu državnu maturu - esej iz hrvackog. Bilo je više tema ali odabrao sam esej na temu "Računalne igrice" (iako me ovo "igrice" tijekom pisanja eseja stalno bockalo u oči
). Napisao sam da se igranje nasilnih igara neće učiniti od tebe ubojicu i da to sve zavisi od pojedinca do pojedinca i njegovog psihičkog stanja.
Valjda ću dobiti peticu. 
I ja isto,ali ja tu temu nisam ni vidio,čim je pisalo otac goriot to sam uzeo
Dobra večer spammeri!
Valjda ću dobiti peticu. 
Ja sam mislio da će biti samo o lektirama.
Zadovoljan sam, to mene čeka dogodine, o sličnim temama bi se dobro raspisao.
Dobra večer spammeri!
Valjda ću dobiti peticu. 
Držim ti fige... I ja bih o tome pisao, raski se nebi dalo toliko čitat koliko bi ja napiso ×D
Ljudi jedan moj prijatelj ima 17 i pol godina,a još nije izvadio osobnu,kakva je kazna za to?
dajte jel zna netko neki tracker kao partis? Odstranjen sam sa portala a naviše sam seedo...
Koliko ja znam nije nikakva NO bilo bi dobro da je izvadii što prije jer s 18 godina JE MORA imati