Noćne more

poruka: 87
|
čitano: 4.232
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Noćne more

Želio bih da svi koji su ikad (a mislim da je to većina) sanjali nešto strašno i ružno i urezalo im se u pamćenje, pokušaju na ovoj stranici opisati što su sanjali, i da li im se to nešto "strašno i ružno" u realnosti i ostvarilo.

Evo moj san:

sanjam rodnu kuću, gledam  iz daljine i ono...potonula cesta, kopaju strojevi...vidim slojeve zemlje, asfalta, cijevi,žice...Pod mojom kućom(koja se nekim ćudom nije urušila) izvor vode i svjetlo. Ali čudan izvor, jer nije voda,nego mokrača...

I sad...realnost.Nedjelja je...jutro...raspoložen, pijem kavu..zvoni telefon...I kao u filmu, brat javlja: mama je umrla...........

Da, prošlo je godinu dana, ali san se ne zaboravlja.

Vaša iskustva?

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0
4 godine
Noćne more

Kao što naslov  kaže, ponavljam post od "davnina", pa ako ima tko zainteresiran i voli recimo, horore, nek uđe i u ovu temu...

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0
3 godine
protjeran
Noćne more

Evo jedne moje "noćne more"

Sanjao sam da stojim sam na napuštenom gradilištu u nekakvom afričkom gradiću sve je oko mene mrak ali čujem u pozadini kopanje bagera i krikove leševa koji služe kao žice od telekomunikacijske mreže.I u snu mogu micati tijelom i svjestan sam sna i tako ja hodam tim gradilištem i odjedanput se stvorim u mračnoj sobici ko poput neke ludnice.Polako koračam niz hodnike i ulazim u jedan sobičak gdje leži medicinska sestra koja je prikovana za krevet i govori mi pomozi mi pomozi mi!!Zatim u sobu dolazi jedan čovjek maskiran u Fantoma iz Opere koji u ruci drži skalpel te prilazi medicinskoj sestri a ona doziva u pomoć.I sad si ja mislim šta ću napraviti i fino ja reko ovom fantomu:Rista,daj ti meni taj skalpel a ti odi po motorku.Dođe on s motornom pilom i poput dva najbolja prijatelja raskomadamo sestru i popišmo 2 gutljaja rakije i onda sam se probudio.

Wanna Date my Avatar?
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 17:36 (zgsolja).

16 0
5 godina
protjeran
RE: Noćne more
zgsolja kaže...

Evo jedne moje "noćne more"

Sanjao sam da stojim sam na napuštenom gradilištu u nekakvom afričkom gradiću sve je oko mene mrak ali čujem u pozadini kopanje bagera i krikove leševa koji služe kao žice od telekomunikacijske mreže.I u snu mogu micati tijelom i svjestan sam sna i tako ja hodam tim gradilištem i odjedanput se stvorim u mračnoj sobici ko poput neke ludnice.Polako koračam niz hodnike i ulazim u jedan sobičak gdje leži medicinska sestra koja je prikovana za krevet i govori mi pomozi mi pomozi mi!!Zatim u sobu dolazi jedan čovjek maskiran u Fantoma iz Opere koji u ruci drži skalpel te prilazi medicinskoj sestri a ona doziva u pomoć.I sad si ja mislim šta ću napraviti i fino ja reko ovom fantomu:Rista,daj ti meni taj skalpel a ti odi po motorku.Dođe on s motornom pilom i poput dva najbolja prijatelja raskomadamo sestru i popišmo 2 gutljaja rakije i onda sam se probudio.

Opet si gledao SAW?

Šala mala,ja sam sanjao da su me neki likovi oteli ispred škole,tukli su me i tako te stvari,pa da me oslobodio neki uljar kojeg ja poznajem....

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
3 godine
protjeran
lzgr kaže...
zgsolja kaže...

Šala mala,ja sam sanjao da su me neki likovi oteli ispred škole,tukli su me i tako te stvari,pa da me oslobodio neki uljar kojeg ja poznajem....

Vidiš da čovjek zna dobro podmazat situaciju xD

Wanna Date my Avatar?
2 godine
Noćne more

Sanjao sam da se budim ujutru, uzimam pahuljice, a u hladnjaku nema mlijeka {#}

I sto je najgore, ostvarilo se {#}

The ONE and ONLY!
2 godine
protjeran
Noćne more

Ja sam nedavno sanjao da sam ispod učionice tehničkog upao u neki crni kompleks u kojem su bili imigranti iz raznih zemalja a njih je tu dovela zamjenica direktorice škole,ja sam tu upao kroz šaht u učionici ali sam krenuo da izađem uz neke stepenice i odjednom se na vrhu pojavio neki ludak sa plaštom zamaskiran u zeleno i onda je on mene ganjao 500M bio je blizu da me uhvati ali ali strah me je ubrzao...i onda sam ja sjeo u neki auto i unutra je bio Niko Belić i odvezao me je...

um caruje dok snaga ne popizdi
2 godine
protjeran
Noćne more

Sanjao sam da me ganjaju 3 pekinezera,druge noći sanjao sam rotvajlere,a treće sam ih ja ubio svih 6ero

a najgora noćna mora je smrt moje djevojke onako idem iz rata,i nosim je mrtvu,tada sam zaplakao u snu

Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 17:48 (Maly Zeleny).
3 godine
protjeran
Noćne more

Ja sam sanjao jabuku kako se vrti u zraku u potpunoj tami... ali jabuka nije bila tamna, samo sve oko nje. jako me je bilo strah.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
2 godine
protjeran
Noćne more

Jednom sam sanjao kako idem u neko selo a tamo žene majketi napadaju mene škarama,no sve sam ih poubijo

Ekrem Jervić
3 godine
protjeran
Noćne more

Obicno sanjam da me dinosauri ganjaju, a ja trcim i trcim i trcim i trcim...

Ako se sjetim necega napisati cu.

2 godine
protjeran
Mentalist kaže...

Obicno sanjam da me dinosauri ganjaju, a ja trcim i trcim i trcim i trcim...

Ako se sjetim necega napisati cu.

Jbmt sve,koja si ti legenda {#}

um caruje dok snaga ne popizdi
3 godine
Noćne more

Ja sam sanjao da me nešto liže

I see dead people
4 godine
Hambrle kaže...

Ja sam sanjao da me nešto liže

ma, ti si van kategorije

OT: ja sam sanjao da su me objesili, i da mi je lice skroz pocrvenilo i da nisam mogao disati ali nikako nisam umirao

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine
Noćne more

Sanjao sam nekoliko tjedana svaku drugu noć da sam otvorio slavinu i nisam ju mogao zatvoriti te sam se utopio. I ne, ne šalim se.

:D
4 godine
Proz0r kaže...

Sanjao sam nekoliko tjedana svaku drugu noć da sam otvorio slavinu i nisam ju mogao zatvoriti te sam se utopio. I ne, ne šalim se.

Pa nitko se ovdje ne šali

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine

Nisam ni rekao da se svi ostali šale, nego da se ja ne šalim budući da san zvuči banalno i blesavo.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 18:12 (Proz0r).
3 godine
Noćne more

Ja sam sanjao kako sam se probudio, a pokraj mene neka ženska. Nešto mi govori i samo se naguzi, a dalje znate... Iako nije noćna mora, ali je vrlo zanimljiv san  {#}.

2 godine
nj0fra kaže...

Ja sam sanjao kako sam se probudio, a pokraj mene neka ženska. Nešto mi govori i samo se naguzi, a dalje znate... Iako nije noćna mora, ali je vrlo zanimljiv san {#}.

Ma to i jos treba samo da se ostvari {#} Ja jednom sanjo nakon gledanja kruga da me ona baba nazvala i rekla pogodite sto - "Smrt tvoja desit ce se za sedam dana" {#} -.-

Ja bio klinjo i umislio da mi dosla rec prek sna pa sljedecih sedam dana sam bjezo od dnevne  ... I odtad imam neku "fobiju monitora i televizora" 

Uzas

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
5 godina
Noćne more

Meni je najgori san bio kad sam sanjal da pišam na WC-u.

...i pišal sam, za stvarno, ali ne u WC {#}.

Sljedeći cijeli dan se madrac sušio vani. Sva sreća pa je ljeto bilo...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

14 0
4 godine
protjeran
Noćne more

uff ja imam svakakve 

sanjao sam da sam frendicu iz osnovne davio na nekoj livadi po noci i skoro ju ubio,al nekako sam znao da to nisam bio ja...onda kasnije sam se ispricavao nesto,ali onda ta frendica je zapravo bila susjeda i 

onda sam nekako saznao da me je kontrolirao neki voodoo crnac...

niti ja se ne salim : ) 

4 godine
Noćne more
Osobni najgori san ikada:

Hodam ulicom(lagano, setam), pada kisa
odjedamput se poskliznem, padnem i klizem po ledima 50 metara, dolazim do ruba ulice i padam u duboku provaliju usred grada, padam oko 10 sekundi i raspadnem se ko palacinka...

Mrzim takve snove koji nemaju veze s vezom
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
4 godine
protjeran
Noćne more

moj niti jedan nema veze sa vezom 

stalno mi se mijenjaju ljudi  npr. bezveze ide ulicom sa frendom i u sekundi taj frend postane netko drugi i meni nista cudno kao da je jos uvijek ista osoba 

3 godine
protjeran
Noćne more

a jel imate shebane snove! ja obično sanjam neke utopijske p!zdarije, tipa livade, cvijeće, ljeto...

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
2 godine
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

moj niti jedan nema veze sa vezom 

stalno mi se mijenjaju ljudi  npr. bezveze ide ulicom sa frendom i u sekundi taj frend postane netko drugi i meni nista cudno kao da je jos uvijek ista osoba 

Ja kad okrenem leđa frendu on jednostavno nestane...{#}

Ekrem Jervić
4 godine
protjeran
trackmanijak kaže...

a jel imate shebane snove! ja obično sanjam neke utopijske p!zdarije, tipa livade, cvijeće, ljeto...

heh mene jedino strah na onim snovima gdje padam..ostalo podnosim skroz dobro i nezelim se probudit da vidim rjesenje sna (ako i bude) tak je na onom rjesenje bio taj voodoo crnac hehe

2 godine
Noćne more

Ja volim da padam, kazu da rastes {#}

U zadnje vrijeme imam puno nocnih mora s avionima,  mozda cu biti pilot i skrivit kakvu nesrecu.

The ONE and ONLY!
2 godine
Noćne more

ja sam imo nocnu moru da sam si s motorkom  iso ubit susjeda iz zapenm za kamen i motorka mi odsjece glavu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:04 (mad9dog).

0 0
3 godine
Noćne more

Vjerojatno je dosta vas doživilo košmare kada znate da sanjate a nemožete otvoriti ni usta ni oči ni probuditi se uopće. Stvarno užasno i onda se najednom nekako trznete i probudite se i budete zahvalni kako ste se probudili uopće. Užas

0 0
4 godine
Noćne more

I ja sam sanjao kako mi je jedan kolega spasio život. Zmija me ugrizla za onu stvar a on mi isisao otrov.

10 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice