Već danima čitamo na forumu razne teme o prevarama na drugim oglasima tipa njuškalo i slično,kupnja preko oglasa jako je rizična pogotovo ako se radi o većoj svoti novca.Ova tema je zamišljena tako da pomažemo jedni drugima pri kupnji,naprimjer ja sam iz Slatine (kod Virovitice) i kupujem nešto u Zagrebu ili drugom gradu kupujem preko njuškala što je veliki rizik da mi vlasnik ne podvali ciglu umjesto mobitel,e sad ako bi se koji forumaš htjeo npr. otići do tog lika vidjeti šta je to u kakvom je stanju ako je sve u redu ja njemu šaljem lovu on umjesto mene kupuje taj predmet i šalje ga meni poštom naravno uz određenu proviziju jer "nema đabe ni kod stare babe ". Nadam se da sam bio jasan kako sam zamislio ovu temu ako kome nije jasno objasniću još detaljnije
Znam da se nikome neda šetati tražiti di je taj lik ,ali eto tako bi barem 50% manje bilo prevara.
Naravno to nemogu raditi forumaši koji su tu par dana ja predlažem baram 3 mjeseca staža na forumu
evo ja sam iz Slatine ako kome treba šta od Slatine od Virovitice tu sam javi te se,
učlanite se ako ima tko zainteresiran nek upiše u kojem gradu može pomoći.
Popis forumaša spremnih pomoći po gradovima/selima:
Buzet
Bjelovar
Crikvenica
Dubrovnik
Čakovec
Čazma
Karlovac
Kaštela
Kloštar Ivanić
Koprivnica
Krapinske toplice
Križevci
Krk
Kustošija
Ludbreg
Makarska
Metković
Našice
Nova Gradiška
Novi Vinodolski
Orahovica
Osijek
Pazin
Rab
Rijeka
Sesvete
Sinj
Sisak
Slatina
Slavonski Brod
Solin
Split
Varaždin
Vinkovci
Virovitica
Zabok
Zagreb
Zaprešić
Zadar
Županja

Win Osama in hide and seek
:
, malo šale, ali ozbiljan sam dečak, i neću dozvoliti da netko zarađuje na tuđoj nesreći, neznanju, ili naprosto, da bude prevaren.