Predstavite svoj rad - glazba, poezija, slika itd.

poruka: 7
|
čitano: 1.192
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Ajmo ekipa da vas vidimo. Ima li ovdje itko da se bavi glazbom, slikarstvom, poezijom, fotografijom itd.? Da vidimo što se sve kuha kod nas lokalnih BUG-ovaca.

Evo ja bih za početak predstavio svoj bend STRATOS. Sviramo neku vrstu pop/rock/metalaSmijeh, al mi volimo reći da sviramo rock. Ima 3 live videa na Youtube pa evo tko želi neka pogleda. Tekstove možete naći klikom na "more info" kod opisa videa.

SHADOWS -

NOTHING AT ALL -

DEAD END -

Sve pjesme sam napisao ja (tekst, glazba, aranžman) uz malu pomoć benda oko završnih detalja. Trenutno pripremamo par pjesama za snimanje u studiju. Inače ja sam onaj skroz nalijevo koji lupa po gitariBelji se (Geek rock hehe). Snimke su malo loše jer mi je gitara bila u ku*cu, a snimano s običnim digitalnim fotoaparatom stavljenim na video. Pa eto slobodno komentirajte. Svaka kritika je dobrodošla.

Ajd da vidimo ostale. Stavljajte štogod vaše autorsko. Da vidimo što sve izlazi iz vaših/naših zdravih/relativno zdravih/bolesnih umova.Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 3:21 (scorpion667).
4 godine
protjeran

Pozdrav i pohvale autoru teme za rad.

Eto bavim se muzikom već dugi niz godina pa trkeljamo za svoju dušu.

Sve radimo sami od audia do videa.

Tu možete pogledat o čem se radi. http://www.myspace.com/soundimpuls

Lomim Vas ko bass.  

Do slušanja.

4 godine
neaktivan

Ma kako da ne! Sad ce te vi meni uvaljivati neke vase demo-e i pokusaje probijanja na estradu na bug-ovom forumu. Ne hvala dosta mi je tih sranj... na Hrt-u, RTL-u, Novi, Red Carpetu, Garazi, Excluzivu itd... Necete mi uvaliti nikakvi youtube uradak osim ako niste imali odnosaje sa nekom poznatom osobom tipa Severina pa da i to vidim!

4 godine
RE: Predstavite svoj rad - glazba, poezija, slika
dovla kaže...

Pozdrav i pohvale autoru teme za rad.

Eto bavim se muzikom već dugi niz godina pa trkeljamo za svoju dušu.

Sve radimo sami od audia do videa.

Tu možete pogledat o čem se radi.  http://www.myspace.com/soundimpuls

Lomim Vas ko bass.  

Do slušanja.

Pohvala i vama za vaš rad. "Battle Rap" mi je nekako najbolje sjeo.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
4 godine
RE: Predstavite svoj rad - glazba, poezija, slika
Sint1 kaže...

Ma kako da ne! Sad ce te vi meni uvaljivati neke vase demo-e i pokusaje probijanja na estradu na bug-ovom forumu. Ne hvala dosta mi je tih sranj... na Hrt-u, RTL-u, Novi, Red Carpetu, Garazi, Excluzivu itd... Necete mi uvaliti nikakvi youtube uradak osim ako niste imali odnosaje sa nekom poznatom osobom tipa Severina pa da i to vidim!

A isuse boze,pa ti nisi normalan.Te je netko prisilio da gledas ove Youtube uratke?ak ti ne pase nemoj gledat a ne se tu napuhavat.
Ljudi su ponosni na svoj rad i naravno da ga zele pokazati drugima,sta je u tome loše?A i tema nije ograničena na samo muziku i slicno.
Svi mogu stavljat sto god su sami izradili ili napravili kolko sam shvatio.Stavi ti neki svoj uradak pa se pokusaj "probiti na estradu".

edit:meni je dobat tekst iz pjesme narodnjaci.Belji se
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 16:03 (tommy2103).
4 godine

Ma pusti ga. Ne obaziri se na takve. I da, zamišljeno je kao nešto gdje prezentirate nešto što ste sami uradili bilo to glazba, fotografija, slika, poezija, video itd.

4 godine

- samo molim bez smijeha
MJESEC

Želim, o želim da si sretna,
Suputnik i prijatelj od gore,
Bio sam tu od tvoga života zore.

Lovac sam koji traži sreću i dom,
Šaren kao duga koja te budi iz sna,
Čuvar mira, pratilac sam koji se digao iz dna.

Pred tobom je prepreka, ocean dubok kao ja,
Ne predaj se jer i iznad njega moj ti se osmijeh smije
Dodirni svoje ogledalo, zajedno srce nam kao jedno bije.

Kada odeš spavati ja nad tobom bdijem,
Poput svjetla što se nazire u oblačnoj noći,
Iskra koja od mene dopire, čuvam te, tvoj sam izvor moći.

To je sve što radim, 
To je sve što jesam,Na crnom nebu svjetlo, tvoj sam mjesec...

...something diabolic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice