Prijedlozi tema za maturalni rad iz informatike

poruka: 14
|
čitano: 4.128
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

Hitno trebam pomoc!!! Trebam samo nekoliko tema sto se tice informatike....vase prijedloge....jer ja stvarno neznam o cemu da pisem. Mislio sam uzeti temu Povijest programiranja al nisam siguran da bi naso dovoljno literature za to. Zato vas molim da mi pomognete jer sam u gabuli. Ako ima nekog tko je vec imao maturu iz informatike nek mi kaze svoju temu ako je moguce. MOLIM VAS!!!!

Strvinar,muuhahahah
4 godine

A da probaš sa temom linux?

Sve od pocetka do danas.

Prilicno zanimljivvo i imaš masu toga na netu.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PITANJA NA PM NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
3 godine

Pa mozes pisati o microsoft operacijskim sustavima općenito .. od prve do zadnje verzije.. o svakom ponešto...  pa zatim o poboljšanjima usavršavanjima itd.... ima se tu jaaako dosta za pisati a nije komplicirana tema tako da bi se iz nje mogla izvući dobra ocjena

Po mom mišljenju!!

3 godine
RE: Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

ja se slazem vise sa bellatrix_om - imas hrpu toga pisati o microsoft os_ovima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
4 godine

Ma... Zašto bacati vrijeme na Microsoft...

Mislim da će biti super tema "Mac" ili "Apple". O tome malo ljudi zna i ako naučiš o tome dosta (ili saznaš) biti ćeš vrlo cijenjen...

Tako sam ja...

Imaš VIDI br.: 118... Glavna tema ti je preljub... Imaš zodnih stvari (makar je časopis iz 2006) o Macovima i prošlosti i budućnosti... To je bilo vrijeme prelaska na Intel...

A ako imaš pitanja u vezi sa tim pitaj samo mene...

Glavni freak...

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine
neaktivan

Sve me vise vuce na to da uzmem temu o operativnim sustavima,stvarno ima puno za pisat o takvim stvarima. A Apple i Mac cu morat preskocit jer stvarno me ne zanimaju takve stvari ne kazem da nisu zanimljive i da nije lose znat nesto o njima,ali...eto samo se jednom pise maturalni rad,a operativni sustavi mi se cine korisnijim i zaniljivijim za rad. Hvala alex55 na prijedlogu. Hvala svima.

Strvinar,muuhahahah
3 godine

Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
3 godine
RE: Prijedlozi tema za maturalni rad iz informatik
nCh! kaže...

Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.

Jep ja bih ti isto rađe preporučao nešto o mrežama (obrada svih layera mrežne komunikacije i međusobno komuniciranje između pojedinih layera). Istina da je tema teža, puno teža, ali naučit ćeš nešto što će ti na faksu sigurno trebati, a ako ne na faksu, dam se kladiti u stvarnom životu ako ćeš se i dalje baviti računalima, jednog dana sigurno...
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
4 godine

Takoder bih ti preporucio mreze.

Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...

Intel C2D E8400 3.0 @ 3.4/Asus P5W/CLUB 3D AtiRadeon HD 4850 512MB/4GB Kingston DDR2 Dual Channel 800 Mhz/HDD WD 500 GB for Windows XP, SP3 + 500 GB for Ubuntu 8.10/Fortron BlueStorm 500W We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse.
4 godine
neaktivan
goodye kaže...

Takoder bih ti preporucio mreze.

Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...

E ak imas tu maturalnu radnju kod sebe na kompu jel bi mi mogo poslat,tak da vidim kako to otprilike treba izgledat. Ajd molim te javi mi tak da znam...
Strvinar,muuhahahah
3 godine
protjeran

Predlažem temu Procesor - Može se dosta toga nać, i nije baš komplicirano.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
3 godine
neaktivan
RE: Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

halo ekipa, ima koja stranica ili link gdje je sve o nastanku OP SUSTAVA XP......sa detaljnima opisom...hvalaSmijeh

3 godine

Povijest programiranja je prilicno zanimljiva tema i more se dosta nac na netu, a imaje i neke zgrade u kojima ima puno knjiga, u njih se more uclanit i iznajmljivat knjige Smijeh Tu bi se moglo valjda nesto nac o tome, al vjerojatno ti se neda kao i ostalima, pa ces vecinu maturalnog rada skinit sa Wikipedia-e

2 godine
neaktivan
Maturalni radovi

Imas na ovom sajtu besplatan download radova u sekciji download.

7500 gotovih radova iz oblasti: ekonomije (menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja), bankarstvo, informacioni sistemi, racunarske mreze , hardver, inteligencija, turizam,menadzment, fizika, informatika, biologija i ekologija, filozofija, istorija, geografija, hemija, književnost, matematika, likovno, psihologija, sociologija, operativni sistemi, baze podataka, programiranje, informacioni sistemi, računarske mreže, e-society ...) , magistarski radovi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice