- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znali li itko što se dogodilo s Blackcats trackerom?
Kada uđem onda mi pokaže ovu sliku.
ode domena
mozda imaju novu ?
Kod mene ista stvar sa BCG
To vam je fake login page, upise se nesto u search i onda se dobije pravi login page.
E sad sto se treba upisati nepitajte me, nisam tamo.
Kod mene ista stvar sa BCG
Uspio sam vratit zahvaljujući BORG-u 
Prvo u search bar napiši "recover" (bez apostrofa) i dnu ti se pojavi da upiseš email adresu na koju ti je vezan acc.
Zatim ideš u inbox i pročitaš mail.Tu dobiješ opet neki key word koji uneseš u search bar
i onda ti se na dnu pojavi user name i password.
Nije nista sa BCG vec su vratili "feak page" kao sto su i prije imali.
Gore u "Serach box" morate upisati svoj keyword (nalazi se napisan u vasem profilu) bez da stiscete enter ili submit.
Nakon toga ce vam se na dnu stranice pojaviti dvije nove kucice u koje pisete svoj username i password te tek nakon toga idete na submit.
Ako ste zaboravili ili ne znate svoj keyword, jednostavno u search box upisite recover (opet bez ikakvog udaranja entera) te ce vam se na dnu stranice ovog puta pojaviti kucica u koju upisujete mail sa kojim ste registrirani na BCG i idete na submit ili sta vec pise.
Odmah nakon toga ce vam na mail doci vasi login podaci, a medu njima ce biti i taj keyword kojega morate bas upisati, a ne raditi copy/paste.
Sve ovo vam je pisalo u obavijesti na BCG, ali ocito niste stigli procitat posto je jako kratko pisala obavijest i brzo se se prebacili opet na fake page.
Uostalom, upute vam pisu i na fake page-u. 
Šta se događa sa torrenthr?
Imam otvoren account na HD-Torrentsu već 7-8 mjeseci i prije dva dana poželim skinuti film ali jednostavno se ništa ne skida
. Dosada sam skinuo 53 GB i ratio mi je 1.22 i ne kužim zašto sada ne skida ( probao sam više različitih filova i nijedan ne radi ). Hvala
Tamo imaš da moraš u kvartalu skinuti minimalno 15GB, možda prošli kvartal nisi skunio pa je to kao "kazna" ili šta ja znam..
Ma skinuo sam i preko toga i koliko vidim sve je po pravilima ali torrenti se ne skidaju.
Rušenje servera, jer se svađaju sa krivim ljudima. A to kaj oni pišu i seru je laž
Rušenje servera, jer se svađaju sa krivim ljudima. A to kaj oni pišu i seru je laž
Hoćeš reći da je ddos u pitanju?
Da, točno to
Pretpostavljam da je ljuska u pitanju...
AsianDVDclub se vratio u pogon :)
THR bude cesto down zato sto su najpametniji uvjek pitas nesto na ircu odmah te odkantaju...pff...
Before you get busy hunting on Easter eggs and other activities don't forget to come here because we have a basket full of torrents for you and they are all free!
We know you will be too busy on Sunday, so we activated one week site-wide freeleech today and open registration will be until Monday.
The whole staff crew wishes you a Happy Easter!
HDAhoy Staff
premalo prostora za tu cijenu. ja bi ti radje preporucio ove:
https://bytesized-hosting.com/ - ovdje imas prostor od 140gb za 10e jedina kvaka je upload od 2 tb mjesecno. ali vec za 13e imas neogranicen promet i 110gb prostora
uzmi si quark unmeterd http://whatbox.ca/plans
Slažem se, ali Heat opciju. Fenomenalna brzina, milina gledati kako ide do 40MB/s.
Slažem se, ali Heat opciju. Fenomenalna brzina, milina gledati kako ide do 40MB/s.
Lunch-Box , jednostavno ne mozes pogrijesiti s njima ;)
da li je netko cuo za trancepromos?
mozel mi neko pomoci u vezi THR pise mi nick i odmah poslije toga (!) i kada odem na to pise warned sta to znaci
mozel mi neko pomoci u vezi THR pise mi nick i odmah poslije toga (!) i kada odem na to pise warned sta to znaci
Dobio si HNR bod
HNR je skraćenica od Hit and Run iliti nakon što skinete torrent ga obrišete sa seed-a, a da pritom niste ništa (ili jako malo) seedali. Predlažemo da seedate torrente što je duže moguce, iz razloga da Vaši kolege na THR zajednici imaju iste download mogućnosti kao što ste ih i Vi imali.
Da bi izbjegli HNR bodove seedajte torrente do 1.0 ratia ili najmanje 72h. Preporučljivo je da seedate preko minimalnih vrijednosti (npr. 2.4 ratio / 94h).
HNR sustav funkcionira na sljedeči način:
• 1-9 HNR-ova -> PM upozorenje
• 10 HNR-ova -> Automatski BAN!
razlog:prestani dolaziti na HELP spojivost , imas tutorijale pa se snadi sam" pa neznam sta treba raditi sad jeli to upozorenje ili nesto drugo rijesio sam spojivost malo prije
Freeleech na HD-Spaceu.