Prodaja preko interneta pitanje

poruka: 5
|
čitano: 821
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Nisam znao kako da nazovem temu ali nema veze pošto mislim prodat xbox 360 javio mi se neki čovijek da nije u mojoj blizini on je iz osjeka ja iz splita i kad bi ja njemu xbox poslao preko pošte ,na koji bih ja sve način mogao dobiti novac kuči ako se uzme u obzir da sam maloljetan 17god ?

Meni bi najviše odgovaralo da se novac pošalje na kučnu adresu je se to može tako?

.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 10:24 (RPG vs TENK).
3 godine
neaktivan

itko?

.
2 godine

imaš dvije opcije preko HP

-možeš da on tebi pošalje poštanskom uputnicom, tebi uputnica stigne na adresu u roku dan-dva te ti s njom odeš u poštu i podigneš novce i onda pošalješ xbox

-možeš ti poslat pošiljku u osijek preporučeno s otkupninom tako da kad poštar to njemu donese on plati poštaru i tek onda preuzme paket, a tebi novac stigne za dan-dva

{#}

3 godine
neaktivan
RE: Prodaja preko interneta pitanje
crazy_luđak kaže...

imaš dvije opcije preko HP

-možeš da on tebi pošalje poštanskom uputnicom, tebi uputnica stigne na adresu u roku dan-dva te ti s njom odeš u poštu i podigneš novce i onda pošalješ xbox

-možeš ti poslat pošiljku u osijek preporučeno s otkupninom tako da kad poštar to njemu donese on plati poštaru i tek onda preuzme paket, a tebi novac stigne za dan-dva

{#}

Možeš ono prvo malo dotaljnije opisat?

.
2 godine

daš mu adresu i kažeš da ti uplati novce, on samo ode u poštu i tamo će mu objasnit kako se to radi, tebi će za par dana stić jedan žuti papirić na kojem piše adresa i ime pošiljatelja i iznos, ti to odneseš u poštu i podigneš novce a onda ti lijepo upakiraš xbox i odneseš ga u poštu i pošalješ tom liku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice