Rubikova Kocka (Ruiks Cube)

poruka: 16
|
čitano: 1.327
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan

Evo, vidim da nema ovakve teme pa sam je odlučio otvorit Osmijeh. U ovoj temi možemo razgovarat o rubikovoj kocki, vaš rekord, gdje ste kupili kocku, dali imate ostale vrste kocke (2x2, 4x4, Miror Blocks, Rubiks 360... itd. Kojom metodom slažete, gdje ste našli rješenje.  (ako ste našli)Cool Evo ja imam kocke  3x3, 2x2 originalne i sada ću kupiti mirror blocks. Cool

Ako trebate rješenje samo pitajte... Namigiva

Ovdje ide potpis :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 12:23 (Filip5).
3 godine

Imam jednu 3x3 neku oriđiđi, najbrže složio za 2:10 sekundi, naravno nasao rjesenje negdje na internetu, ali sad je znam slozit kad god se sjetim...

Mafia 2 - world best game
2 godine
neaktivan

Moj rekord je 58sec i neš sitno

P.S. Gdje si nabavio kocku?

4 godine

mada faka Iznenađen

teško vrijeme za matore
2 godine
neaktivan

A rekord je 6 sec  neš sitno, al sigurno namješteno Namigiva

2 godine
neaktivan
RE: Rubikova Kocka (Ruiks Cube)

Evo rekord:

6 mjeseci
neaktivan

Možete li mi dati uputu kako malo brže složiti rubikovu kocku (3x3)  jer je ja slažem po nekakvim algoritmima pa to dugo traje ?

21 mjesec

Složiti po algoritmima se jedino može, imaš i Fridrich metodu, pogledaj to.

Rekord mi je s mojom kockom (neka Šrotex, iz kineskog dućana) 1min 48 sec a s Typ f(II) oko 1min 20sec

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
9 mjeseci
protjeran

Nekako mi se ovo kad je sami razmotaju čini namješteno, nek daju meni ja im je smotan i onda je namjeste, ovako samo napamet nauče i deri, važna je samo brzina ruke.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
21 mjesec
Re: Rubikova Kocka (Ruiks Cube)
proćerani kaže...

Nekako mi se ovo kad je sami razmotaju čini namješteno, nek daju meni ja im je smotan i onda je namjeste, ovako samo napamet nauče i deri, važna je samo brzina ruke.

Pogledaj si videe s natjecanja, nije namješteno, nemoguće je

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
9 mjeseci
protjeran
petarvarga kaže...
proćerani kaže...

Pogledaj si videe s natjecanja, nije namješteno, nemoguće je

Ne kažem ja za videe sa natjecanja, nego ovi videi od doma. Npr. Ja namjestim sebi kocku i naučim kako sam je razmješto, i poslje samo unazad ponovim taj proces

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
21 mjesec

Evo da se tema malo osvježi moj novi rekord je 1m 3 sec, ako tko treba neke speedcubing kocke neka natipka tu, mogu naruciti

2 godine

meni je rekord 2:51. Obozavam slagat rubikovu kocku (3x3x3), ali imam onu obicnu za 10 kn iz ducana pa sam htio pitat gdje bi mogo kupit neku pristojnu kocku u osijeku, a da nemoram narucivat preko neta

18 mjeseci

slazem 2 mjeseca.

rekord 29 sekunda.

avg bude nekih 35 ....

dobio i 4x4x4 i pyramix 

naruceno 5x5x5. 3x3x3 , dvije 2x2x2 ,rubiks mirror, rubiks sheet ..... xD 

18 mjeseci

u mullera su ti bile neke kocke od 40ak kn

onako  solidan shit al bolje nego obicna

2 godine