SpyGi-pozdrav ! zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 1.457
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
SpyGi-pozdrav !

Proveo sam punih 19 mjeseci na ovom forumu al sada sam zatrazio protjeravanje zauvijek jer mi dosadio ovaj forum...bye bye.

4 godine
SpyGi-pozdrav !

mora biti da si ti neka velika faca.

2 godine
SpyGi-pozdrav !

bye bye god of spam

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

11 0
3 godine
Re: SpyGi-pozdrav !
kako mi ta balavurdija na živce ide, šta nemoš normalno otići? ma nee, gdje bi, on je poseban pa ga se protjerivat treba.. ffs..
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
23 mjeseca
protjeran
SpyGi-pozdrav !

Jos jedan forumas u vjecnom odlasku :) Bogami pokajat ces se ako nista drugo 

EnlightenedPhoenix rests in peace since 24.06.2011.

1 0
4 godine
SpyGi kaže...

Proveo sam punih 19 mjeseci na ovom forumu al sada sam zatrazio protjeravanje zauvijek jer mi dosadio ovaj forum...bye bye.

Hvala k*rcu, i ti si nama dosadio posljednih par tjedana, zabio si nos i gdje treba i gdje netreba!

Nisi ovo trebao ovako napraviti, jednostavno se nisi trebao prijavljivati i acc bi ti postao neaktivan, a ovako ćeš dobiti crnjaka i više nema povratka{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu
2 godine
Nakon fori da zelis bit dobar i to, a pogotovo onaj tupavi video,pa neznam sto te toliko dugo drzalo.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
5 godina
SpyGi-pozdrav !

sva sreća pa ne budemo trebali više čitati tvoje bisere.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
23 mjeseca
protjeran
SpyGi-pozdrav !

1 0
3 godine
protjeran
SpyGi-pozdrav !

Odlucio sam da cu prodati svoj gamerski komp kupiti laptop kasnije skuter imati curu,zivot...

3 godine
Jesi pripremio drugi acc, troll?
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
3 godine
SpyGi-pozdrav !

Sretan Uskrs ak se ne vidimo {#} 

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
3 godine
SpyGi-pozdrav !

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
4 godine
SpyGi kaže...

Odlucio sam da cu prodati svoj gamerski komp kupiti laptop kasnije skuter imati curu,zivot...

Uvjek sam znao da nemaš život....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu
5 godina

mogao si se neprijavljivat, ostao bi neaktivan kao što je kolega rekao, za 5-10 godina bi ti palo na pamet da ideš malo na forum a tamo sve balavurdija tek par mjeseci na forumu pa bi svi rekli: vidi ga taj striček spyGi kak je dugo tu, ziher nekaj zna :)

23 mjeseca
protjeran
SpyGi-pozdrav !

Barem prodaj ovaj acc, nemoj ga sad sje*at :)

0 0
5 godina
SpyGi kaže...

We are nothing but the stones to pave the way...
3 godine
protjeran
SpyGi-pozdrav !

Aj OK nemojte me nabanovat plsss ono je bio trenutak slabosti...Danny nemoj molim te.

4 godine
SpyGi kaže...

Aj OK nemojte me nabanovat plsss ono je bio trenutak slabosti...Danny nemoj molim te.

Dali treba dobiti ban?

61 DA
4 NE
3 godine
SpyGi kaže...

Daj odi koga briga..

3 godine
SpyGi kaže...

više nećeš curu i život?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
3 godine
SpyGi-pozdrav !

dude, nobody cares.... just go.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice