Sretan rođendan

poruka: 16
|
čitano: 2.353
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Sretan rođendan

Nedavno smo trazili da nam dole u dnu pise tko sve taj dan slavi rodendan.

Dobili smo sto smo trazli, pa mislim da bi bilo vrijeme da i cestitamo rodendan nasim forumasima.

Evo ja cu poceti i cestitati rodendan svima koji danas slave:

Ačx, Apocal, Borisa, Bule, CeP, Dj Warfare, drako, ejchy, Fazilius, il toma, jole321, Knez_007, ljuban, Mace, markinho19, miro_klc, nolcek, nss, pikac, puska_66, PYRORAPTOR, Rudi33, Salamander, scurapura, Serious NERD, shimano, Spector Integer, Teran, The_Raptoxx, Tomek155, Trevor.x, ultimate 01, ultknc, Wenom_Lord, woodgamesfx, ZvonimirM

Cestitajte onim koje poznate sa forum, ali i onima koje ne poznate.

Da tema nebi bila samo spamanje cestitajte ili sutite.

SRETAN RODENDAN (ne klikaj ako nemas 18+)

Happy Birthday Happy Birthday
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
4 godine
Sretan rođendan

Sretan rođendan svima.

Ovo nisam ni primjetio dok nisam otvorio ovu temu. Meni je rođendan bio prije 9 danaSmijeh

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
4 godine
Sretan rođendan

Evo kad nece nitko, sretan rodendan svima koji danas slave (BORG), a pogotovo MENI!!!

Eto, 25 godina dode i prode.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 8:37 (goodye).
3 godine
Sretan rođendan

Pa mislim ono, tek je 8h ujutro.

Sretan rođendan tebi i ostalima (Berko, boxxx0275, GloomY, googy, H200H, Hell-Raider, ijurko, Joso053, jovo.r, Kika2704, maddogX, Matija01, Mirko935, Moon Raider, Moth, MR12, pelle18, pileboy2704, PRO DEFENDER, tile, toni10, vtec emac, wasted01, wavefunction, xXxCRNJOxXx, Y2K2).

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 9:05 (xxxxx).
4 godine
Sretan rođendan

SR goodye

Naravno i drugima koji danas slave taj dan, no sumnjam u njihovu posjećenost ovog topica :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
2 godine
protjeran
Sretan rođendan

sretan rodjendan svima i od mene

Berko, boxxx0275, GloomY, goodye, googy, H200H, Hell-Raider, ijurko, Joso053, jovo.r, Kika2704, maddogX, Matija01, Mirko935, Moon_Raider, Moth, MT12, pelle018, pileboy2704, PRO DEFENDER, tile, toni10, vtec emac, wasted01, wavefunction, xXxCRNJOxXx, Y2K2

2 godine
Sretan rođendan

Sretan rođendan Goodye i svima koji danas slave.................

The quieter you become, the more you are able to hear...
2 godine
protjeran
Sretan rođendan

sretan vam B-day sve naj bolje Smijeh

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
21 mjesec
protjeran
Sretan rođendan

Kome je rođendan 11.1!?

2 godine
Sretan rođendan

Sretan rođendan svim forumašima koji ga danas slave, a među njima sam i ja!

2 godine
Sretan rođendan

Naravno i forumašicama, da ne zaboravim.

10 mjeseci
Sretan rođendan

SRETAN ROĐENDAN SVIMA KOJI GA SLAVE :):)

3 godine
Sretan rođendan

sretan mi rođendan :)

EDIT: brijem da je lista sa foruma stara... nema me na popisu... {#}

WithStyle
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 3:21 (WithSkill).
4 godine
Sretan rođendan

Tema nije zazivjela, pa nisam htio forsirati.

Imas dole na dnu foruma tko slavi rodendan.

Danasnji slavljenici:

_ozzy401_, AcOO, alexamilici, Alkoone, Amarelija, ameer, analyzer, api, bara1983, blueangel0, brica, čale, Dali, death_of_art, dijana00, Duality, EXi, Ezalor, ezio1, ficowww, forever, forza Juve, gangxxxta, GoZbAr94, Illll, jazz_1802, jjpimpin18, jraji22, Juninho8, kale1234, Laco, leo_91, maxosb, mlgol, mpal83, offside, paci, pandza94, Pro Noob, rodryguez, sminigo, sporki, St0ka, Stoše, TardisBlue, TheJunkie, Thor, TOBO97, toma1990, tomo1802, tony123, x17dodo17x, zok1001

Sretan rodendan svima !

3 godine
Re: Sretan rođendan
goodye kaže...

Tema nije zazivjela, pa nisam htio forsirati.

Imas dole na dnu foruma tko slavi rodendan.

Danasnji slavljenici:

_ozzy401_, AcOO, alexamilici, Alkoone, Amarelija, ameer, analyzer, api, bara1983, blueangel0, brica, čale, Dali, death_of_art, dijana00, Duality, EXi, Ezalor, ezio1, ficowww, forever, forza Juve, gangxxxta, GoZbAr94, Illll, jazz_1802, jjpimpin18, jraji22, Juninho8, kale1234, Laco, leo_91, maxosb, mlgol, mpal83, offside, paci, pandza94, Pro Noob, rodryguez, sminigo, sporki, St0ka, Stoše, TardisBlue, TheJunkie, Thor, TOBO97, toma1990, tomo1802, tony123, x17dodo17x, zok1001

Sretan rodendan svima !

pa di sam ja na tom popisu :P

WithStyle
4 godine
Sretan rođendan

Pa stavi u profilu da ti se vidi datum rodenja ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice