Inače, zgodan grafit sam jutros pročitao,. Kaže tako nepoznati autor: najmanji narodi imaju najveće rodoljube.
Tako to ide.
Inače, zgodan grafit sam jutros pročitao,. Kaže tako nepoznati autor: najmanji narodi imaju najveće rodoljube.
Tako to ide.
Ako mi već tražiš sličnog forumaša, meni je po političkim stavovima bliži LittleManBeingEmbarassed nego M_Dipl, koji mi jest prijatelj, ali se u mnogome s njime i ne slažem.
nije da sam bas embarrased ali ok :D
*back to lurking*
Ako mi već tražiš sličnog forumaša, meni je po političkim stavovima bliži LittleManBeingEmbarassed nego M_Dipl, koji mi jest prijatelj, ali se u mnogome s njime i ne slažem.
*back to lurking*
LOL - tek sad vidim da si "erased", a ne "embarassed" :-).
Sam si si kriv kad ti nick ima petsto slova - što nemaš neko normalno ime ka Kerum ili Šundov!
*back to lurking*
LOl, bas sam ga pred 2 minute PM-ao kako se i ja uvijek zabunim :-D
*back to lurking*
LOl, bas sam ga pred 2 minute PM-ao kako se i ja uvijek zabunim :-D
Ja sam mislio da je Little man being raised. Šta uraditi malom tipu već odgojiti ga.
Ali ja mislim da je i ovaj post malo previše što se tiče njegovog imena.
Evo jednog hrabrog djela :
'Nije nam bilo druge nego probiti more, boriti se s valovima koji su dosezali i do pet metara te s vjetrom koji je na mahove puhao i 60 čvorova. Nisam baš plašljiv čovjek, ali stvarno je bilo jezivo', priča Supetranin koji je u utorak glisreom usred bure s Brača trudnicu prevozio u Split.
"Kad sam primio poziv da pomognem trudnoj Ružici, ni trenutka se nisam dvoumio, kakav bih, uostalom, čovjek bio kada bih kazao neću. Rečeno mi je da je gospođi puknuo vodenjak i da je žurno trebam prebaciti do Splita. Ja sam joj bio jedina nada jer zbog orkanske bure trajekti nisu vozili, a ni helikopter nije mogao poletjeti", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju 34-godišnji Supetranin koji je toga dana i svoj život stavio na kocku. Iako, kaže, sa svojim 10-metarskim čamcem inače surađuje s Hitnom, ovakvo more dosad nije doživio.
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/02/10/0070006.html?pos=n1
Splitski haiku:
Dica kližu.
Kosti pucaju.
Majke plaču.
Kerum.
(Ukrao s fejsa, tek sad vidim da je jučer bila u Humor temi, jbg)
Splitski haiku:
Dica kližu.
Kosti pucaju.
Majke plaču.
Kerum.
Bio danas u Lidlu, vidio petnaestak ljudi s rukama u gipsu, lol, ali, kako kaže Kerum, "hvala bogu pa nitko nije ozlijeđen".
Inače, splitski se kreativni vandalizam manifestira i u domeni tzv. "zimskih radosti", neki dan sam vidio skupinu huligana koji su razmontirali onaj žuti plastični kontejner za boce. Dvojica su se sanjkala na poklopcu a trojica u onom dubljem dijelu, i to sve po stepenicama koje vode od nove sveučilišne do prime 3, gdje ljudi, jelte, hodaju. Nema šta...
Bio danas u Lidlu, vidio petnaestak ljudi s rukama u gipsu, lol.
Inače, splitski se kreativni vandalizam manifestira i u domeni tzv. "zimskih radosti", neki dan sam vidio skupinu huligana koji su razmontirali onaj žuti plastični kontejner za boce. Dvojica su se sanjkala na poklopcu a trojica u onom dubljem dijelu, i to sve po stepenicama koje vode od nove sveučilišne do prime 3, gdje ljudi, jelte, hodaju. Nema šta...
E ,a ko vam kriv kad ne znate hodat po ''prekrasnoj'' rivi!!
Dobro vam kaže Seka! 
Postoji i veći stupanj retardacije, demoliranje tramvajskih stanica, odnosno pleksiglasa i stakala, koji normalan i zdravouman puk štite od kiše i vjetra, koja debilčina moraš biti da polupaš tramvajsku stanicu ?!
Splitski haiku:
Dica kližu.
Kosti pucaju.
Majke plaču.
Kerum.
Bio danas u Lidlu, vidio petnaestak ljudi s rukama u gipsu, lol, ali, kako kaže Kerum, "hvala bogu pa nitko nije ozlijeđen".
O, to je neki napredak! Ja sam vidio djecu da se sanjkaju na šperpločama, prometnim znakovima i, pazi sad - branicima od auta!
Di ste sad Slavonci? Ajde odvojite malo kulena od svojih usta i pomozite čovjeku... U Brodu se na minus 26 smrzava beskućnik - svjetski prvak u taekwondou!
Di ste sad Slavonci? Ajde odvojite malo kulena od svojih usta i pomozite čovjeku... U Brodu se na minus 26 smrzava beskućnik - svjetski prvak u taekwondou!
Ja mislim da je on sve pare spiskao na alkohol, drogu žene... I sad se je sjetio s tim izać u javnost. E pa nejde to tak, i to nek bude poruka svim zvijezdama i zvijezdicama sportašima. Pamteno s novcima.
Ja mislim da je on sve pare spiskao na alkohol, drogu žene... I sad se je sjetio s tim izać u javnost. E pa nejde to tak, i to nek bude poruka svim zvijezdama i zvijezdicama sportašima. Pamteno s novcima.
Zapravo, problem je vrlo jasan - odabrao je sport zbog sporta i to onaj u kojemu nema novca. Ima takvih hrpa.
E sad, mišljenja sam da si država može priuštiti stipendije za najbolje iz bilo kojeg sporta, a takvi kasnije najčešće ionako postanu treneri, ili dobiju nekakvu funkciju unutar sporta u kojemu su "razbijali"... tako barem treba biti, mi smo posebna nacija.
Gimnastika, streličarstvo, kuglanje i bilo koji drugi neprofitabilan sport zapravo "osuđuju" ljude koji se bave tim sportovima na potpunu neizvjesnost, jer od toga neće živjeti...tako i njegov taekwondo.
Dodatni minus, osim hladnoće, mu je što je rođen u Hrvatskoj, pa tako niti posla ne može naći....pitam se ima li majicu "Proud to be Croat" i da li će ju nositi ako nađe nekakvog sponzora i osvoji neko internacionalno prvenstvo 
Zapravo, problem je vrlo jasan - odabrao je sport zbog sporta i to onaj u kojemu nema novca. Ima takvih hrpa.
E sad, mišljenja sam da si država može priuštiti stipendije za najbolje iz bilo kojeg sporta, a takvi kasnije najčešće ionako postanu treneri, ili dobiju nekakvu funkciju unutar sporta u kojemu su "razbijali"... tako barem treba biti, mi smo posebna nacija.
Gimnastika, streličarstvo, kuglanje i bilo koji drugi neprofitabilan sport zapravo "osuđuju" ljude koji se bave tim sportovima na potpunu neizvjesnost, jer od toga neće živjeti...tako i njegov taekwondo.
Dodatni minus, osim hladnoće, mu je što je rođen u Hrvatskoj, pa tako niti posla ne može naći....pitam se ima li majicu "Proud to be Croat" i da li će ju nositi ako nađe nekakvog sponzora i osvoji neko internacionalno prvenstvo 
Zapravo njegov problem je u tome što se nije rodio u Australiji. "Ultrakapitalistička" država ali ulaže u sport i sportaše.
http://www.ausport.gov.au/ais/scholarships
Izgleda da se malo toga (dobrog) dešava u društvu... jer.
-jedna stranica koja objedinjuje čitav tjedan, ''... pokazao da ima muŽa.'' (tipfeler, zbog djece
).
Dovoljne su crtice:
- Pao je snijeg, hladno je.
- (čak se i Crnogorci) sprdaju s našim 'svetinjama' tj. Kresusom, odnosno, genetskom greškom (sestrom).
- Josipović više nije miljenik twitija..
itd. To je čak jedan od rijetkih trenutaka kad se nema što čitati ni između redaka.. nema ničeg što bi bilo ''nešto''. Nešto za promjenu.
ni pustinjacima ne daju disati, btw. tako ću i ja jednog dana kad mi pukne đoka od svog ovog sranja, + staviti zamke protiv inspekcija i ostalih nametnika koji bi naplaćivali branje gljiva, šparoga, pregledavali kako mi je etc.
ni pustinjacima ne daju disati, btw. tako ću i ja jednog dana kad mi pukne đoka od svog ovog sranja, + staviti zamke protiv inspekcija i ostalih nametnika koji bi naplaćivali branje gljiva, šparoga, pregledavali kako mi je etc.
da,da..u planine ,tamo je čist i oštar zrak,pa ćeš se nakon iskušenja i kontemplativne samoće spustiti u gradove i otkriti puku prave istine
taj vjeko koji se zavukao u tu spilju je neki freak,u najmanju ruku čudak,a u krajnjoj liniji potencijalni korisnik neke specijalizirane ustanove,recimo zavoda za umobolne stenjevec (kako se lijepo zvala one davne 1878/9 kad je otvorena,pa je tom prigodom nekih stotinjak luđaka ,jednog maglovitog prohladnog jutra,kočijama prebačeno iz bolnice na harmici,da bi eto dobila svoje prve stanare..)
Ipak je Win situacija za Splićane i turbo-folk scenu..
Što bih dao za scan tog nedeljnog jutarnjeg. Baš si me sad zainteresirao.
Gadni neredi u Ateni, kažu da se čuju i pucnjevi. Zapaljene zgrade.
Gadni neredi u Ateni, kažu da se čuju i pucnjevi. Zapaljene zgrade.
U jbt ovo je baš gadno, pogledaj ti to. Nadam se da nema nikoga u tim kućama. Strašno.
Što se tice decka iz Broda kojega je netko spominjao..ajmo redom
Prvo, osvojio je svjetsko prvenstvo u Umagu na kojem je sudjelovalo pet zemalja uglavnom nasih susjeda. Kako to? Naime Taekwondo ima nekoliko stilova i federacija unutar stilova i velike su razliek među njima. Svaki poduzetniji majstor moze napraviti svoju federaciju i svjetsko prvenstvo u njoj. Jako dobro znam i pozadinu toga, ali to sada nije bitno. To uglavnom nije ni s od Svjetskog prvenstva.
Drugo, trenirao je uglavnom kickbox, a ne Taekwondo, a tu ne znam za njegove rezultate, ali sumnjam da su bili veliki, sudeci po "svjetskom prvenstvu u taekwondou".
Treće, i sam sam tekvandaš vec dugo vremena, zivim u Brodu, nakon sto sam saznao za njega iz novina obavijestio sam trenera, htjeli smo ga dovesti u klub i ponuditi besplatno treniranje a mozda i posao pomocnog trenera ako je dobar, odbio je. ?????
Četvrto, dečko ima pored zivotnih i osobnih problema. Radio je i u nekim kaficima u Brodu pa dobio otkaz..nije bitno
Neću dalje, ali samo neka se zna, prica je daleko od onoga sto citate u medijima.
E, sto se tice taekwondoa, kao sto rekoh ima puno federacija i stilova. Nije istina da nema novaca u Taekwondou. Bilo kojim boljim borcima iz bilo koje federacije otvaraju se vrata za Olimpijski taekwondo, nastupe za reprezentaciju, kategorizacijau sportasa od HOO, a ako su jos bolji, otvaraju im se vrata u full concact taekwondo natjecanja, K1 turnire, itd, gdje ima itekako novaca.
U svakom slucaju taekwondo se ipak ne trenira radi novaca nego radi toga da ga treniras, kao i skoro sve borilacke vjestine (iako se da zaraditi fino). A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno
A za razliku od njega, poznajem neke ljude koji su osvajali prava svjetska prvenstva pa ne mogu uci u repku i kandidate za olimpijadu jer nije iz Zg ili mu je trener odabrao krivu politicku opciju.
Treće, i sam sam tekvandaš vec dugo vremena, zivim u Brodu, nakon sto sam saznao za njega iz novina obavijestio sam trenera, htjeli smo ga dovesti u klub i ponuditi besplatno treniranje a mozda i posao pomocnog trenera ako je dobar, odbio je. ?????
Četvrto, dečko ima pored zivotnih i osobnih problema. Radio je i u nekim kaficima u Brodu pa dobio otkaz..nije bitno
OMG. Taj tip je stvarno retard.
U novinama/netu piše da ne želi novac,već posao,i ako je stvarno odbio posao zaključak je samo jedan-tip je psihički bolesnik.
Koji je onda njegov životni cilj? Biti besposličar i beskućnik kojeg svi sažalijevaju?
Istina je obično između. Neki bi se hebali al da im ne uđe.
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
@Pranja Nemoj nagliti. Dečko je jednostavno izgubio kompas, doći će sve to na svoje. Ja sam samo htjeo reci da su mediji opet sve krivo napisali a da ni on nije bas zlatan momčić, iako ne bas psihicki bolesnik.
Vjerovatno je jednako mutav kao i prosječni Joza samo nije imao podrsku roditelja u tome kao sto vecina ima i zato je tu gdje je.
Istina je obično između. Neki bi se hebali al da im ne uđe.
Očito čeka da mu uleti neki bogati klub,uvali lovu,da mu stan i učine od njega nekakvog profi sportaša koji se može prodati.
A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno
Koliko ja znam, taekwondo je borilačka vještina. To je znanje. Ako znam koristiti pištolj ne očekujem da mi netko isplati masne pare.
Koliko ja znam, to je i sport. Sport se igra radi zabave gledateljstva, ako nema toga, nema ni zarade. Ako se u njemačkoj to gleda i ljudi plaćaju hiljade ulaznica, logično je da borci dobivaju pare. U nas je to neposjećeno kao i mačevanje i badminton. Opet, nikad se mačevaoc na ovom forumu nije žalio.
Koliko ja znam, a malo znam, ali znam, taj taekwondo je neatraktivna borilačka vještina gdje se udara nogom. Osim kad se borac zaleti, skoči, napravi 3 salta i nogama otkine glavu protivniku -to se rijetko dešava.
A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno
Koliko ja znam, taekwondo je borilačka vještina. To je znanje. Ako znam koristiti pištolj ne očekujem da mi netko isplati masne pare.
Koliko ja znam, to je i sport. Sport se igra radi zabave gledateljstva, ako nema toga, nema ni zarade. Ako se u njemačkoj to gleda i ljudi plaćaju hiljade ulaznica, logično je da borci dobivaju pare. U nas je to neposjećeno kao i mačevanje i badminton. Opet, nikad se mačevaoc na ovom forumu nije žalio.
Koliko ja znam, a malo znam, ali znam, taj taekwondo je neatraktivna borilačka vještina gdje se udara nogom. Osim kad se borac zaleti, skoči, napravi 3 salta i nogama otkine glavu protivniku -to se rijetko dešava.
Znas jako malo. Malo si neispravno postavio stvari. Ne pada mi na pamet da te ispravljam sada, neda mi se toliko pisati.
Internet, uči ako te zanima :)