Što se događa s našim društvom?

poruka: 33.715
|
čitano: 993.817
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
pr0n_addict kaže...

A tko je poslao prvi PM sa glupom pretpostavkom da sam ja xyz? {#}

doh, pa pitao si me odgovorio sam ti, ti meni još nisi već pišeš sranja o WWII, lažeš i praviš se lud

ko ponavlja moje riječi jede govna iza peći
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:12 ((s)izgoreo).
13 mjeseci
(s)izgoreo kaže...
pr0n_addict kaže...

A tko je poslao prvi PM sa glupom pretpostavkom da sam ja xyz? {#}

doh, pa pitao si me odgovorio sam ti, ti meni još nisi već pišeš sranja o WWII, lažeš i praviš se lud

Ček, ti nisi ni očekivao odgovor na svoj PM? U tom se slučaju ispričavam zbog "krcanja" inboxa. Ma ionako ne mogu na nečije uvjerenje utjecat tako da carry on, soldier!

EDIT: Spamamo temu s ovim glupostima...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:17 (pr0n_addict).
5 godina
pr0n_addict kaže...

Ček, ti nisi ni očekivao odgovor na svoj PM?

očekivao sam jedan

2 godine
protjeran

Pa gledaj, ne postoji neko tko može menom vladati, osim ako mu ja to ne dopustim, ali to ovisi kako percipiraš svijet, okolinu i samoga sebe na kraju, ljudima sa puno mentalnih programa je lakše i kontrolirat, plašiti, natjerati da ubijaju jedni druge, a to je ono što se danas događa. Nije važno dali su to Iluminati, dali su to reptili iz neke druge dimenzije, vanzemaljci, a možda je "tek" samo Američka žeđ za naftom i bogatstvom, ta s***a se događaju i mi sa svojim mentalnim programima držimo tu piramidu da se ne raspadne, i dopuštamo da onome koji taj kaos radi, radi relativno uspješno.

I neznam zašto misliš da gledam Ickea kao neki uzor i da ga pretjerano štujem, i on griješi, pobogu, kažu za "teoretičare zavjera" da gledaju na ostale kao na ovce, a ti sada mene uspoređuješ sa nekim vjerskim fanaticima?

Što se tiče njegove zarade:

Piše on knjige, one svakako imaju svoju cijenu, ali koliko od toga je zapravo njegov dio? I on je to sve izmislio, kažeš? Pa neznam kako je to sve mogao izmislit u tako kratkom roku? Genijalan neki lažov? A ništa... sada kada si me uvjerio da su sve to gluposti idem se malo informirat... na Dnevnik.hr.. aha neki glupi političari... aha Modrič seli u (bubam) Chelsea... "Hoće li Rihanna proguratio novi trend?" pričekaj da se još malo infomiram, baš me znaim gdje će Modrić završiti, neda mi se ipak čitat o glupim političarima, pa čemo se onda tipkat.... :D

A sto se Wikipedije tice: http://news.cnet.com/2100-1038_3-5997332.html

Čak i da mi pomaze zubima, necu zrtvovat ionako nebas veliki iq za upitno bjelije zube, flour se davao zatvorenicima u nacističkim logorima da bi bili podložniji, plus pogledaj kakve zube imaju u "primitvinim" sredinama po Aziji, Africi, Južnoj Americi.

4 godine
Tawals kaže...

...flour se davao zatvorenicima u nacističkim logorima da bi bili podložniji...

Sam sam protiv fluoridacije, ali postižeš potpuno suprotni efekt iznoseći tvrdnju za koje ne postoje izvori. Sorry.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
5 godina
Tawals kaže...

I on je to sve izmislio, kažeš? Pa neznam kako je to sve mogao izmislit u tako kratkom roku?

Jer izmišljanje je teže i dugotrajnije od iscprnog infomiranja i objektivnog sagledavanja stvari?

Light a fire for a man, he'll be warm for a day. Light the man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
13 mjeseci
Random. kaže...
Tawals kaže...

...flour se davao zatvorenicima u nacističkim logorima da bi bili podložniji...

Sam sam protiv fluoridacije, ali postižeš potpuno suprotni efekt iznoseći tvrdnju za koje ne postoje izvori. Sorry.

Čekaj da nađe izvor koji kaže da je Mengele te eksperimente provodio {#} Kad to kažeš ljudima lakše ti povjeruju definitivno.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 21:45 (pr0n_addict).
2 godine
protjeran

Možda previše za ovaj forum, ali je imao poruke od nekih drugih bića iz neke druge dimenzije koliko sam ja shvatio, dalo bi se tu razgoravat, ali imate previše mentalnih programa, žao mi je :(

13 mjeseci
Tawals kaže...

Možda previše za ovaj forum, ali je imao poruke od nekih drugih bića iz neke druge dimenzije koliko sam ja shvatio, dalo bi se tu razgoravat, ali imate previše mentalnih programa, žao mi je :(

Smanji malo potrošnju božanske biljke - dobronamjeran savjet {#}

2 godine
protjeran

Neko se već pobrinuo da ono što mi je Bog dao moram masno plaćat, ne brini se ti, a novaca bas i nemam, tako da se nemoras briniti sto se toga tice. Mozda počnem uzgajat svoju Bozansku biljku...

Btw. ako mislis da sam skrenuo s pameti, jako mi je žao ako smatraš današnja dostignuća toliko velikim da isključimo takvo nešto u potpunosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 22:28 (Tawals).
13 mjeseci
Tawals kaže...

Neko se već pobrinuo da ono što mi je Bog dao moram masno plaćat, ne brini se ti, a novaca bas i nemam, tako da se nemoras briniti sto se toga tice. Mozda počnem uzgajat svoju Bozansku biljku...

Bolje i to nego šljaka od 8-16 za 1600 kn.

He who dares wins!

2 godine
protjeran

Ne mislim je prodavat.. mozda nesto sitno za koji gudiz kako bi rekao informaticar starog kova, i to ne direktno. :D

4 godine

Mislim da bi uzgajanje trebalo ograničiti na vlastite potrebe, eventualno uži krug ljudi kojima nebi ni direktno prodavao, čisto nekakav sistem protuusluge s ljudima kojima sam dobar, bez zapisivanja, bez dugova. Ali ići dalje od toga nikako niej pametno, naročito ako se ne planiraš skroz posvetiti poslu, a to ti ne preporučujem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
4 godine
Tawals kaže...

Mrak..

Evo, uključio sam mentalni antivirus, pa možemo razgovarati. Kakva bića iz druge dimenzije?

14 mjeseci

Damn, đenerali i jezikoslovlje, uzgajanje marice, teorije zavjere (ilitiga 'ko truje naše prešs tjelesne tekućine), raskrinkavanje mog pomno osmišljenog aliasa,.. Produktivni ste danas :P

Tread softly because you tread on my dreams.
5 godina
Tawals kaže...

Pa gledaj, ne postoji neko tko može menom vladati, osim ako mu ja to ne dopustim, ali to ovisi kako percipiraš svijet, okolinu i samoga sebe na kraju, ljudima sa puno mentalnih programa je lakše i kontrolirat, plašiti, natjerati da ubijaju jedni druge, a to je ono što se danas događa. Nije važno dali su to Iluminati, dali su to reptili iz neke druge dimenzije, vanzemaljci, a možda je "tek" samo Američka žeđ za naftom i bogatstvom, ta s***a se događaju i mi sa svojim mentalnim programima držimo tu piramidu da se ne raspadne, i dopuštamo da onome koji taj kaos radi, radi relativno uspješno.

[...]

Piše on knjige, one svakako imaju svoju cijenu, ali koliko od toga je zapravo njegov dio? I on je to sve izmislio, kažeš? Pa neznam kako je to sve mogao izmislit u tako kratkom roku? Genijalan neki lažov? A ništa... sada kada si me uvjerio da su sve to gluposti idem se malo informirat... na Dnevnik.hr.. aha neki glupi političari... aha Modrič seli u (bubam) Chelsea... "Hoće li Rihanna proguratio novi trend?" pričekaj da se još malo infomiram, baš me znaim gdje će Modrić završiti, neda mi se ipak čitat o glupim političarima, pa čemo se onda tipkat.... :D

Sad ću bit optužen za ad ridiculum, ali kad stvarno jedino što imam za reći je - šta reći... :D

2 godine
protjeran

Bojim se da si uključio firewall za neke nove spoznaje, ali nema veze, istraživaj sam.

5 godina
Tawals kaže...

Bojim se da si uključio firewall za neke nove spoznaje, ali nema veze, istraživaj sam.

Ne, daj nam pojasni...

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
5 godina
tnakir kaže...

Ne, daj nam pojasni...

si lud? dosta je objasnio

5 godina
(s)izgoreo kaže...
tnakir kaže...

Ne, daj nam pojasni...

si lud? dosta je objasnio

Ne, ne... hocu da mi objasni...

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
2 godine
protjeran

Ima stvarno puno materijala koje bi mogao istraživati, nemoraš vjerovati svemu što pročitaš, ako ništa drugo barem zbog zabave i skraćivanja vremena, možda kroz neko vrijeme dobiješ višu sliku o svemu.

23 mjeseca

Preporučam Harry Pottera možda čak i LOTR. Meni je osobno Pjesma leda i vatre usadila mnoge vrijednosti i promijenila pogled na svijet. Ipak, preporučam za početak Crvenkapicu kao nešto lakše štivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:38 (Camalus).
2 godine
protjeran

Dao sam ti TU za sarkazam, dobro si me nasmijao, to je samo obranbeni mehanizam, daj si priliku i vidjet ćeš kako mentalni programi počinju pucati.  Evo ne govori o nikakvim Iluminatima niti reptilima, 

, imam jos par video na toj listi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 21:51 (Tawals).
4 godine
Tawals kaže...

Ima stvarno puno materijala koje bi mogao istraživati, nemoraš vjerovati svemu što pročitaš, ako ništa drugo barem zbog zabave i skraćivanja vremena, možda kroz neko vrijeme dobiješ višu sliku o svemu.

Zašto ti onda vjeruješ u sve što pročitaš?

Enivej, stvarno me interesiralo otkud ti spika da Icke-u dolaze poruke od bića iz drugih dimenzija??!? Gled'o njegova predavanja (dok još ti nisi čuo da postoji), imam 5 dvd-a - 8 sati predavanja - čisti hardcore, ali se ne sjećam te priče.. Mislim, ima tih primjera u povijesti; proročica iz Delfija, savjetovala Grke. Navodno se šlagirala plinom, kažu znanstvenici.. Hićo se palio na Vril grupu i Mariju Oršić (dobra), koja je gatala svoju mantru. Čak je i Tesla tvrdio da mu ideje za izume dolaze iz etera. Da ne ulazimo u priču da li je tako nešto uopće moguće, rekao bih da se radi o pokvarenom telefonu nadobudne dječije populacije, koja nešto načuje, pa spaja kruške i jabuke. I onda mali zeleni Icke-u otkrivaju tajne..

Btw, ne treba meni širiti vidike, stari sam ja teoretičar zavjere :P

4 godine

Icke je očajan za pratiti, predavanja mu redovito traju preko pet sati, prvo potroši dosta vremena da pobije predrasude čovjeka prema njemu odprije, onda izlaže što ima reći. Meni je doduše, i dalje komičan. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:02 (thuglife).
14 mjeseci
thuglife kaže...

Icke je očajan za pratiti, predavanja mu redovito traju preko pet sati, prvo potroši dosta vremena da pobije predrasude čovjeka prema njemu odprije, onda izlaže što ima reći. Meni je doduše, i dalje komičan. :D

Slažem se, ja bi samo umjesto predrasude rekao opravdani skepticizam :P

I meni je komičan, al mi ni na tom polju nije pretjerano zanimljiv jer ima puno boljih od njega :)

Tread softly because you tread on my dreams.
4 godine
thuglife kaže...

Icke je očajan za pratiti..

Hebo Icke-a. Meni je najbolje kako se lijepe za tu priču i onda mantraju svima novostečenu 'mudrost', a prva im je; ne vjerujete svemu što pročitate. Kažu oni nakon što povjeruju u tu priču. Lol.. A u maniri pokvarenog telefona raste riba sa svakim prepričavanjem. To mi je zapelo za oko..

4 godine
Ma oduvijek je to tako bilo, i prije Ickea.

Sjecam se kad sam bio mladji, pred kraj puberteta, druzio sam se s nekom ekipom koja je otkidala na Alistair Crowleya, i njihov glavni argument za sve je bio: "Ne shvacas.., ali nije bitno, svi shvate jedan dan." Naravno, uz hrpetinu, hrpetinu neargumentiranih izjava, raznih imena, knjiga, citata, pa onda lovackih prica o vizualizaciji, pa telekinezi, etc... a sve gluposti do jedne, samo sto tada nisam imao muda da im lijepo odgovorim da si lazu mamu doma i otisao nac druge prijatelje :-)

Covjek je u moderno doba posebno osjetljiv i self-conscious, i nalazimo svakakve lazne oblike 'posebnosti' da bi se nekako istaknuli od drugih i onda osjecali sigurnije.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
5 godina
Deus ex machina kaže...

Sjecam se kad sam bio mladji, pred kraj puberteta, druzio sam se s nekom ekipom koja je otkidala na Alistair Crowleya, i njihov glavni argument za sve je bio: "Ne shvacas.., ali nije bitno, svi shvate jedan dan." Naravno, uz hrpetinu, hrpetinu neargumentiranih izjava, raznih imena, knjiga, citata, pa onda lovackih prica o vizualizaciji, pa telekinezi, etc... a sve gluposti do jedne, samo sto tada nisam imao muda da im lijepo odgovorim da si lazu mamu doma i otisao nac druge prijatelje :-)

Covjek je u moderno doba posebno osjetljiv i self-conscious, i nalazimo svakakve lazne oblike 'posebnosti' da bi se nekako istaknuli od drugih i onda osjecali sigurnije.

Joj e, pricaj mi.

U drustvu imam par njih koji vjeruju u nekakve misticne energije, telekineze, nekakvo vjersko iscjeljivanje, vizije, levitaciju i citanje misli.

Da ne pricam kako je vecina jos i religiozna.

Trebas vidjeti te diskusije...obicno zavrse tako da ja i jedan razuman prijatelj bivamo obliljezeni kao "ljudi s kojima se nema smisla raspravljat i koji su zadrti". {#} Ne bi vjerovao.

Ja se kad dode do takvih izjava ipak samo nasmijem i mislim si u sebi: "Naravno da nema smisla s nama raspravljati kada smo u pravu, jer kada ja nesto kazem to i podkrijepim pravim argumentima i cinjenicama, a ne temeljim sve na vjerovanju bez ikakvih dokaza"

Zavrsivsi s tom misli diskusiju, zadovoljan sam jer znam da su zapravo oni u toj diskusiji ispali zadrti i zapravo su oni ti s kojima se ne moze raspravljati.

No opet kad prode 10 minuta, shvatim kako oni vjerojatno nikada nece razumjeti to kakvi su i kako normalna kulturna rasprava treba izgledati...pa me kopka sto u njihovim glavama ispada kako su oni zapravo u pravu...no putem toga opet dodem na ono kako nema smisla raspravljati s njima, ali meni to jednostavno neda mira.

Kad mi netko izvali neku takvu izjavu tipa "Bog je intervenirao kako bi me sjetio da sutra imam kolokvij" ili "Moj bratic prakticira xyxxysa i vidio je isusa i moze rijesit glavobolju tako da ti nevidljivim energijama makne negativnu energiju s tebe", jednostavno ja ne mogu to cuti i ne poceti diskusiju jer me smeta takav debilizam i nedam se smesti od strane praznovjernih ljudi.

Ovom jednom pak majka prakticira taj neki rejki ili kak se vec zove, tvrdi da je (to ona zapravo tvrdi) dosla u razinu tog rejkjija gdje moze citati misli i u kontaktu je s bogom.

Ja ga pitam: "Sta kad dodes doma i kad ti procita misli, jel zna sto si radio proslog vikenda jer ja dobro znam i znam da bi ti glavu otkinula". {#}

Odgovor je sutnja ili neki ad hominem ili nesto deseto totalno nerelevantno.

Al ja sam zadrt! xD

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 16:33 (Psiho246).
13 mjeseci
Deus ex machina kaže...

Crowleya i Icke spominje vezano uz teorije zavjere. On toliko teza iznosi da bi bilo iznimno glupo baš svaku prihvatiti, ali par njih mi je zapelo za oko (Rotschildi, Bliski Istok kao tvornica religija itd., svjestska država i ekonomija) dok mi neke zvuče posve neutemeljeno (npr. priča o gmazovima). Mada ja mislim da bi imao daleko više kredibiliteta da ne mlati takve pare; izdao je desetak knjiga u kojima svaki put prožvače jedno te isto otprije i doda par novih stvari da se nađe (pročitao sam dvije, jedna je Najveća tajna, a druge se ne sjećam). Ima takvih koliko hoćeš, samo kad se sjetim Dänikena manijaka, jao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 16:34 (pr0n_addict).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice