TV to PC, prijenos slike i zvuka

poruka: 3
|
čitano: 766
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
offline
TV to PC, prijenos slike i zvuka

Ako uzmemo da želim naučiti bolje engleski i gledati neke engleske humoristične serije, filmove, dokumentarce, što već, logično bi bilo da spojim nekako signal s TV-a na kompjuter... Jedno rješenje bi bilo da kupim DVB-T karticu ili kak se to točno zove i gledam na monitoru/kompu... Jel se može to? Pa da snimim i pogledam u riječniku riječ koja me zanima? A drugo rješenje bi možda bilo da spojim s nekog izlaza s TV-a na komp ili što već ili kako već... Da li se to može? Ono što bi ja možda najrađe napravio, je pogledao seriju i poslije poslušao zvuk... Samo svi mumljaju na toj televiziji, pa ti pogodi riječ... Hvala na odgovoru...

 

P.S. Palo mi je na pamet kupiti knjigu, ali mislim se da svaka pili na svoj način po nekim SPECIFIČNIM izrazima... Pozdrav!

7 godina
neaktivan
offline
TV to PC, prijenos slike i zvuka

Poštovani!

 

Totalna sam neznalica u vezi "naprednog" korištenja kompjutora i ostalog.

Zanima me sljedeće:

Želim izravno prenositi sliku iz jedne prostorije na televizor koji ima wifi u drugoj prostoriji, udaljenoj 5 metara. Sve bi trebalo biti bežićno povezano i rezolucija mora biti prilično dobra, budući se radi o prijenosu operativnih zahvata.. Što mi treba od opreme i da li je to uopće moguće?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

fleg65
16 godina
offline
TV to PC, prijenos slike i zvuka

Prvi problem je što ne znaš uopće objasniti što želiš, tako da ti nitko tu ne može pomoći...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice