FEAR igram, RE završia davno.
Btw pozz svima, čujemo se večeras.
Tad mene nema, tak da znaš. Dođem kad prohtijem.
FEAR igram, RE završia davno.
Btw pozz svima, čujemo se večeras.
Tad mene nema, tak da znaš. Dođem kad prohtijem.
Probaj onda Fear 1 i Resident Evil 4 ako već možeš podnijeti Dead Space.
Prešao obje i to davno.
Probaj onda Fear 1 i Resident Evil 4 ako već možeš podnijeti Dead Space.
Prešao obje i to davno.
Onda probaj Splatterhouse iz 1988 po meni jedna od najboljih iz horror žanra.
Ma kakvi ovi moderni horori, redovno zaspem gledajući ih ali zato igre koje si naveo plus Dead Space lede krv u žilama.
Amnezija, Penumbra? 
Ma kakvi ovi moderni horori, redovno zaspem gledajući ih ali zato igre koje si naveo plus Dead Space lede krv u žilama.
Amnezija, Penumbra? 
Koja Black Plague ili Overture.
Amnezija, Penumbra? 
Prešao 
Amnesia na plejki. Krv se ledi u žilama. Doslovno.
Što je horroroljupci nitko nije igrao Splatterhousehttp://www.techmynd.com/download-splatter-house/ imate link za download toplo preporučam.
Što je horroroljupci nitko nije igrao Splatterhousehttp://www.techmynd.com/download-splatter-house/ imate link za download toplo preporučam.
Priznajem da nisam, ali definitivno ću probati. Valjda će mi se svidjeti kad je toliko hvališ.
Splatterhouse je zakon, ali to nije horor, čista gore akcijska igra, ništa strašno u njoj.
Splatterhouse je zakon, ali to nije horor, čista gore akcijska igra, ništa strašno u njoj.
Istina nije tipičan horror ali to je jedina igra koja me ikad uistinu uspjela preplašiti čisto zbog zvuka.Ne znam kaj je to sa mnom no koji god horror gledam ništa,no ne daj bože da pogledam triler tipa The Game userem se od straha,na mene ne djeluje vizualno koliko auditivno.
Jel netko igrao Dead Island?Isplati li se kupiti?
Slažem se, a tek onaj zvuk zatvaranja vrata u Amnesiji...
Meni je bila bezveze, ali možda se tebi svidi. Pogledaj malo na YT-u pa procjeni.
Nije mi sjela baš, nikakva uzbuđenja, straha, po meni ne isplati se, osim ako je možeš dobiti za stvarno dobru cijenu...
Left 4 dead debelo prednjači nad time.Preporučam ti Left4Dead mjesto dvojke jer mislim da su ubili atmosferu sa zombijima po danu iako su oružja značajnije bolja od jedinice.U Dead Islandu mi se samo sviđa vožnja i pucanje u propanske boce.
Ste živi?
Laku noć svima, ja odoh učit, pišem zemljopis sutra.
Ste živi?
Laku noć svima, ja odoh učit, pišem zemljopis sutra.
Sretno!!!
.
Vozdra društvo, odoh vanka malo sa rajom guštat.
Pozz svima i laku noć.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Zatvoreno. :D
Otvoreno. :) Jutro.
Dobro jutro! 
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Dobar dan svima 
Dan svima, evo me iz škole. Dobio peticu iz kontrolnog :D