Opet ja mislim, pa to možda i nije točno
Sutra je četvrtak
Sutra je četvrtak
za 3500kn se moze slozit kompkoji vrti krizu a ne samo PES na 1680
btw vidio sam na dnevniku ipak zlocin i kazna
Kad moj komp vrti PES9 kako neki komp od 3500 kn neće PES 2010?To ste svi naučili na xpc
Ajd sugrađanine, složit ću ti ja nešto sada...
Ajte bok!Idem gledat tekmu(Barca,Barca...
).Pozdrav!
Sry, nisam dugo u bircu tek od sinoć xD da bi znao tko šta zna a tko šta ne zna... I još gledam pod tvoj pc i gledam gdje će s ovog na ono....ma zaboravi :)
nego LP i večeras ;)
Majke ti mile sta je taj Fine Reader spor...
OMG Oly, gledam tvoje videe na youtubeu od MW2 sve na ultra i onak 80 FPSa u smokeu... I još snjimaš.... A ja onak woow...
JUPIII Mentalist ;)
ljudi bok odo gledat serije na rtl-u pa ako ne zaspem ponovo se javim
JUPIII Mentalist ;)
weeey i ja gleam..
Nije tolko Fine Rader spor kolko je vec moj proc star... Al neka, izdrazat ce on jos najmanje godinu dana... :)
Večer svima!
Šta ima? (čak se i rimuje)
Bas si mislim... Za godinu dana kad bi ja mjenjao konfu, nadam se da ce AMD izbacit i onda procove za AM3 - da mi Mugen ne skuplja prasinu, ta predivna hrpa aluminija...
@IVO - bok daj ! :)
Oljy - pa ti si nekad bio ozbiljan... 
Uf... Punim komp avio-simulacijama 
Trenutno imam:

Bas si mislim... Za godinu dana kad bi ja mjenjao konfu, nadam se da ce AMD izbacit i onda procove za AM3 - da mi Mugen ne skuplja prasinu, ta predivna hrpa aluminija...
Valjda će bit para i za novi, bolji cooler 
Valjda će bit para i za novi, bolji cooler 
Ma nije meni za pare... Nego mi je zao ovoga...
Nek ostane u trenutnoj konfi..ili ga prodaš..nezz
Daj ga meni. Garantiram ti da će biti u dobrim rukama 
Daj ga meni. Garantiram ti da će biti u dobrim rukama 
Rekao sam da mi ga je zao, nisam skrenul s pameti da ga jos na kraju tebi dam... 
Jel moze netko pogledat pa pokusat pomoc u ovoj temi ?
Flashplayer, Silverlight, neki drugi važni pluginovi? Bijeg na Apple Safari? 
Rekao sam da mi ga je zao, nisam skrenul s pameti da ga jos na kraju tebi dam...

dajte molim vas odite provjerit jel vam hoce algoritmova stranica
Bi li netko znao u čemu je problem? Naime imam sluše nemam instalacijski disk ni ništa, amo reć da model znam koji je jer na njima piše nešto. No kad onu rozu i zelenu uštekam u pozadinu kućišta uopće ne detektira novi uređaj niti čujem niti mikrofon radi. Čujem kad ih samo u zvučnike uštekam. Itko?