Željko Bjelić - Iskustva zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 925
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Željko Bjelić - Iskustva

Eto,nakon onog mojeg okršaja s navedenim prevarantom ( na moju srecu bio sam pametniji od njega pa nisam nadrapao a htjeo me zavaljati za 1400-1500 kn) .

Uglavnom, do sada su mi se javile 2 ili 3 osobe koje su prevarene od strane navedenog lopova pa bih zelio da ljudi mogu pomocu googla doci do ove teme i fino procitati neke price sto se tice navedenog prevaranta posto sam ja naisao na par rijeci googlom i nista konkretnog.

Da napomenem, po zakonima foruma nesmijemo pisati ovdje privatne informacije zbog moguceg bana s foruma zauvijek,pa je najbolje sve rjesavati pomocu PM-a.

Moja priča s navedenim lopovom je počela ovdje na ovom forumu. 

Prodavao je dvije nokie : E95 i E66 i HDD 1TB Black Caviar .  Preko Gmaila smo izdogovarali cijelu prodaju u roku od 2-3 h posto mi je sve bilo sumnjivo,zahtjevao sam dokaze da ce poslati navedene stvari i nakon toga ja uplacujem novac na racun,tako je i bilo,prvi paket je bio poslan i ja sam uplatio novac. Po primitku paketa sve osim HDD-a je bilo u losem stanju a na E66 je ekran bio ostecen ( morao sam mijenjati ), naravno Željko se izmotavao da je posta kriva itd itd i da je on dobricina koja ce mi vratiti novac ako mu posaljem unaprijed paket doma.

Ok nakon sto sam upalio E66 i skuzio da je covjek zaboravio se izlogirati sa facebooka dosao sam do njegovog pravog identiteta i pomocu googla saznao s kime imam posla.

Bio sam nastavio imati snjim kontakt i naravno on je skuzio da me moze zavaljati posteno i poceo nuditi laptope,iphonove,Bog zna samo sto ne i ja sam naravno znao da je rijec o prijevari ali sam nastavio glumiti bogatog kupca koji je zainteresiran za sve. Dogovor je pao na iphone 4 za 1200 ili 1300 kn s svim papirima i garom,on to sve poslikao i poslao slike kako ga je zapakirao u paket,odnjeo na postu itd itd, i trebao sam mu poslati novac nakon njegovog slanja paketa,ali naravno nisam jer sam znao da je lopina lopovska smrdljiva pa sam ga cijeli dan zanemarivao,on me zvao 100000 puta,slao sms-ove itd ,nonstop govorio kako ce ga zena ubiti,kako sam ga prevario,kako sam G*vno od covjeka ( hahaha ) itd. I dolazi sljedeci dan HP express meni na prag,ja platio dostavu oko 60-70 kn,otvorio paket a unutra POTRGANI FLOPPY ( nice try lopino ) ,imate slike vec negdje postane ( u dobrim i losim trgovcima ja mislim )

Eto to je moja prica,ako imate Vi koju slobodno napisite,bas me zanima.

Dodatni tipovi : Covjek je nepismen,ima glas kao momak oko 18-20 godina ( meki ) , nonstop se izmotava na obitelj,zenu i banku. Vecinom trazi uplatu na PBZ racune.

3 godine
Željko Bjelić - Iskustva

LOL

Facebook - Bjelić Željko

0 0
11 mjeseci
protjeran
Re: Željko Bjelić - Iskustva

Koliko ja znam, sve preko 1000kn možeš prijaviti policiji da te je navedeni čovjek prevario.

2 godine
Željko Bjelić - Iskustva

Po ovome video taj je iz rijeke?

23 mjeseca
Željko Bjelić - Iskustva

Pogledaj moj potpis :)

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV | Gledaj filmove s prijevodom, serije i crtiće online - http://www.svehr.com
4 godine
moderator
Željko Bjelić - Iskustva
World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

4 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice