Zoran Šprajc više nije urednik Dnevnika zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 1.153
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Zoran Šprajc više nije urednik Dnevnika

Čovjek bez dlake na jeziku, legenda HRT-a koja se ne boji ni Jace ni Ive...

Ono na čemu mu se najviše divim je na nedavnom javnom odhebavanju ljudi koji su se žalili što su snimku Tuđmanovog prepuštanja Vukovara neprijatelju pustili na televiziji na dan pada Vukovara.

Stvarno sramota za HRT! Šprajc legendo!

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
3 godine

s obzirom da ne znas sve detalje, molim te, nemoj dizat sprajca u nebesa...nije sve tak kak zgleda...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:55 (Srednji).
3 godine

Dizanje u nebesa? Ne.

Zašto ne bih izrazio poštovanje prema čovjeku koji je zbog svog jezika dobio otkaz?

I da nije sve 'tak kak zgleda', Šprajc je čovjek koji je uspio 'pridobiti pozornost naroda' riskirajući karijeru...

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/12/20/0469006.html?pos=n1

2 godine
Re: Zoran Šprajc više nije urednik Dnevnika
Srednji kaže...

s obzirom da ne znas sve detalje, molim te, nemoj dizat sprajca u nebesa...nije sve tak kak zgleda...

A kak' 'zgleda?

Objasni nam.

Jer meni pari na politikanstvo i cenzuru medija, vječni problem ove seljačke države.

3 godine

zbog svog jezika?? 

da ne govorimo da je prilog montiran, izrezani bitni dijelovi ili sto bi nas narod rekao izvuceno iz konteksta, komentiram samo ovo sto se desilo u nedjelju....daleko je od istine u koju se kunu hrvatski novinari...ne branim ili poricem sto se desilo tada ali ima tu puno vise od onog sto su sprajc i zovko pokazali...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
3 godine
forzzuk kaže...
Srednji kaže...

A kak' 'zgleda?

Objasni nam.

Jer meni pari na politikanstvo i cenzuru medija, vječni problem ove seljačke države.

nazalost nesmijem puno pricat o tome jer sam vrlo blizu mnogim imenima koja se spominju i kad citam portale da se sve price spoje u jednu daleko je od prave istine koja se desavala tada...

10 mjeseci

I ispravno su postupili.

Zalosno je kad dodjes u kafic u Zagreb i vidis 'najuzvisenijeg' urednika nekog dnevnika sa HRTovom VIP oznakom oko vrata kako mrtav pijan skoro spava na stolici.

Prije je mozda i bio bolji, i imao je stvarno trenutaka za pohvalu, nema sta, ali odkad sam ga vidio pijanog kod West Gatea znao sam da ga nece jos dugo zadrzati..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 16:11 (Tomek.Klc).
3 godine
Srednji kaže...

nazalost nesmijem puno pricat o tome jer sam vrlo blizu mnogim imenima koja se spominju i kad citam portale da se sve price spoje u jednu daleko je od prave istine koja se desavala tada...

Već s ovim tu pretpostavljam da si bio dosta blizak "bivšoj" diktaturi, čime automatski nam daješ do znanja da si pristran jednoj strani, čime opet (ako ne izneseš svoje činjenice) ne možemo ti vjerovati na riječ.

Šprajcovi dnevnici su uvijek bili "dobro štivo HRT-a", jedino koje sam ja znao ponekad pogledati.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
12 mjeseci

Tocno to. Jos da ukinu Nu2 i Stankovića i mogu slobodno brisat HRT sa popisa programa, iovako su za neku stvar.

Vi veri veniversum vivus vici
3 godine
Srednji kaže...

Čekaj, što se točno dešavalo tada? Nisam potpuno siguran...

Kao što kolega kaže, to je jedini pravi Dnevnik kojeg sam znao pogledati... O tom napijanju, njegov privatni život nije baš javna stvar koliko položaj urednika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 16:20 (DmL).
7 mjeseci
protjeran
forzzuk kaže...
Srednji kaže...

A kak' 'zgleda?

Objasni nam.

evo ja bum ti objasnil.

taj šprajc legenda, polubožanstvo ili isus prisavlja kak ga zovete je zajeedno s mesićem i tajnim službama svih mogućih zemalja uništio mikšića na predsjedničkim izborima kada je uoči izborne šutnje podvalio anketu o 8% popularnosti iako je dotični izbornom krađom ispao iz drugog kruga imao je malo manje od 20% čini mi se oko 18%, a listiće sa svojim imenom zaokruženim našli su na smetlištu u šibeniku, donio ih je u emisiju i pokazao svima na novoj tv kada je vlahov bio voditelj. taj šprajc je namještenom anketom satro njegove šanse jer su se neodlučni okrenuli mesiću i kosor iako je mikšić i bez toga trebao u drugi krug. samo je letica i još jedan čovjek pozvao na sankcije šprajcu, ali bez uspjeha. pisao sam i ja ali mi je vrlo bahato replicirao par puta kako nema nikakve veze sa zavjerom i kako je anketa bila ispravna. smrad.

puca u meso samo kad ima ziheraški šut, a kao šef na najvećoj prostitutki u rvata ima putra na glavi kao i prosječni političar koji je proveo 10 godina na čelu države.

3 godine
damir33 kaže...

taj šprajc legenda, polubožanstvo ili  isus prisavlja  kak ga zovete je zajeedno s mesićem i tajnim službama svih mogućih zemalja uništio  mikšića  na predsjedničkim izborima kada je uoči izborne šutnje podvalio anketu o 8% popularnosti iako je dotični izbornom krađom ispao iz drugog kruga imao je malo manje od 20% čini mi se oko 18%, a listiće sa svojim imenom zaokruženim našli su na smetlištu u šibeniku, donio ih je u emisiju i pokazao svima na novoj tv kada je vlahov bio voditelj. taj šprajc je namještenom anketom satro njegove šanse jer su se neodlučni okrenuli mesiću i kosor iako je mikšić i bez toga trebao u drugi krug. samo je letica i još jedan čovjek pozvao na sankcije šprajcu, ali bez uspjeha. pisao sam i ja ali mi je vrlo bahato replicirao par puta kako nema nikakve veze sa zavjerom i kako je anketa bila ispravna. smrad.

puca u meso samo kad ima ziheraški šut, a kao šef na najvećoj prostitutki u rvata ima putra na glavi kao i prosječni političar koji je proveo 10 godina na čelu države.

Isus Prisavlja? Ok...

Boris Mikšić? Molim te, on je sam sebe sabotirao. Nakon što je proživio američki san, onda dolazi u Hrvatsku da bi dokazao kako on može promijeniti državu... 

Osim toga, gdje je bio '91.  (voli naglasiti kako je bio uz Tuđmana)

Mislim da hrvatski narod ne voli čovjeka koji misli da Republika Hrvatska ima 11 županija!

3 godine
Srednji kaže...

Pošto si ovdje samo još jedan anonimus s nickom ,prosvjetli nas ,da i mi znamo o čemu se radi! Čisto sumnjam da će te netko s HTV-a prepoznat! A ako nećeš ,bolje ne lupetaj gluposti!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 16:39 (kizo2703).
3 godine
damir33 kaže...

nemoj više postat blamiraš se maximalno. mikšić je bio uz tuđmana kao i ja koji sam glasao za rvacku neovisnost na referendumu. a mesić? uz koga je on bio?

Oh, oprosti uzvišeni, zbog tebe ću deaktivirat account. Zašto ti meni postavljaš pitanje o Mesiću? Niti sam izrazio neku sklonost njemu, malo bolje iščitavaj tekstove. 

4 godine
Srednji kaže...

komentiram samo taj prilog koji je isao u nedjelju, pogledali smo (kolege i ja) cijelu sirovinu i istina je puno drugacija od onog sto je prikazano...necu vise o tome jer danas imat posao je velika povlastica, htio sam samo reci da je dobro prvo saznat istinu a onda donjet misljenje, jer zivot na staroj slavi je odavno izbljedio....

Poanta svega je to da nije pušten, cijeli razgovor između Tuđmana i Dedakoviča več su smontirali nekaj drugo. E sad glavno pitanje je ovo, zakaj nisu pustili cijel razgovor pa ne traje dva sata ili pusti sve da ljudi mogu sami zaključit kaj se priča a ne montirat nekaj onak od oka dakle obični papci ili Balvani kaj drugo.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
3 godine
rambox kaže...
Srednji kaže...

komentiram samo taj prilog koji je isao u nedjelju, pogledali smo (kolege i ja) cijelu sirovinu i istina je puno drugacija od onog sto je prikazano...necu vise o tome jer danas imat posao je velika povlastica, htio sam samo reci da je dobro prvo saznat istinu a onda donjet misljenje, jer zivot na staroj slavi je odavno izbljedio....

Poanta svega je to da nije pušten, cijeli razgovor između Tuđmana i Dedakoviča več su smontirali nekaj drugo. E sad glavno pitanje je ovo, zakaj nisu pustili cijel razgovor pa ne traje dva sata ili pusti sve da ljudi mogu sami zaključit kaj se priča a ne montirat nekaj onak od oka dakle obični papci ili Balvani kaj drugo.{#}{#}

to moras pitat njih, a o tome i govorim, senzacija se lako prodaje u gladnih i sirotih hrvata, a u istini nema senzacije...

3 godine

srednji,ne javljaj se ako nemaš reči nešto šta neznamo, lipo zavuci se ti svojim sefovima u guz i miruj

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 mjeseci
Čisto sranje,a čovjek bio legenda,stvarno je kreten onaj ko ga otpustio.Sad će sigurno na RTL ili na Novu,pretpostavljam ali živi bili pa vidili.
Dino
3 godine
Dinče kaže...
Čisto sranje,a čovjek bio legenda,stvarno je kreten onaj ko ga otpustio.Sad će sigurno na RTL ili na Novu,pretpostavljam ali živi bili pa vidili.

tko ga je otpustio???

3 godine
damir33 kaže...
taj šprajc legenda, polubožanstvo ili isus prisavlja kak ga zovete je zajeedno s mesićem i tajnim službama svih mogućih zemalja uništio mikšića na predsjedničkim izborima..

Zaboravio si židove, masone i Bin Ladena..

damir33 kaže...

mikšić je bio uz tuđmana kao i ja koji sam glasao za rvacku neovisnost na referendumu.

Sad si rekao sve..

bedsoft.net
3 godine
damir33 kaže...

@bad

a ti živi u uvjerenju da mesić došao na vlast sam bez ičije prljave pomoći. kao da su i listići s mikšićevim zaokruženim glasom doši na šibensko smetlište by david copperfield.

Silno želiš prenijeti poruku da su Mesić i HRT-ovci neobrazovani kriminalci...

Jesi li ti uopće završio osnovnu školu? Na takav način pisanja (bio on namjeran ili slučajan) ne bi nabasao ni u obližnjem vrtiću. Sviđa mi se kako iz HRT-a prenosiš poruku na političare i rat, iako to nije previše međusobno povezano.

3 godine
protjeran

...

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
3 godine
damir33 kaže...

a ti i dalje vjeruj u šprajčevo, srzićkino, bilićevo, čuljakičino itd poštenje i kako rode nose djecu kroz dimnjak.

A da jednostavno priznaš da ti se Šprajc ne sviđa jer diže glas protiv Tuđmana?

4 godine

Ako je itko relevantan za raspravu o HRT-u, onda je to Srednji. Iako ga ne poznam ni osobno ni virtualno, par puta je u raznim threadovima pokazao kako zna bolje od svih što se događa na HRT-u, te samim time zvuči vrlo vjerojatno da i radi na HRT-u.

Što se tiče aktualne situacije, Šprajc mi je super voditelj koji ima stila, no on ipak radi na Dnevniku, prvenstveno informativnoj emisiji koja ne treba komentare voditelja i površne, senzacionalistički uređene vijesti. Dnevnik nije mjesto za istraživačke novinare ili komentatore društveno-političkih događaja već informativna emisija kojoj je funkcija izvještavanje o konkretnim informacijama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice