Skidalo se 7 puta jer su savjetovali 7 načina instalacije. Čak su mi slali neke posebne datoteke za instalaciju (DLL). - Da, brutalne probleme. Većinu vremena radi dobro, ali svaki drugi patch sve onesposobi i tek idući popravi.
Najprije se nije htio završiti updejt, pa se zatim završio, ali nije kužio PB. Pa je onda radilo startanje igre i ulazak, ali bi nakon par sekundi igra pala u nesvijest. Nakon toga se nije htjela učitati razina, nego bi prozor igre stajao bijel pet minuta, a zatim bi Battlelog javio "Disconnected from EA Online", a nakon iduće instalacije "Server disconnected", a zatim bi se javljale još 3 greške. Svo to vrijeme, igra se uredno starta s laptopa (preslabog za 3D, naravno).
Nije problem u mome računalu, jer mi radi sve drugo, ali baš sve. Od F12011 i Jagged Alliancea i Civilizationa 4 i 5 na Steamu do StarCrafta 2 i bete Diabla III. Dakle, radi mi i jedna beta. Ne znam kako Blizzard nikad nema problema s mojim računalom, odnosno kako ja nikad nemam problema s Blizzardovim igrama.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png