Battlefield - gameplay video, soundtracks, montage
- poruka: 191
- |
- čitano: 8.495
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
sta je ono s lijeve strane(pokazuje tko govori na ts)?
To je PlayClaw 3, ima overlay za TS3.
sta je ono s lijeve strane(pokazuje tko govori na ts)?
To je PlayClaw 3, ima overlay za TS3.
Ima i TeamSpeak u sebi overlay za igre.
Samo sto nekome radi, nekome ne.
Meni je radio, i onda od jednom prestao prije koji tjedan. Pri pokretanju mi javlja gresku i srusi igru :(
jel ovo prije patcha ili poslije?... jer meni je se prije ovako ponasala patcha manje vise...... sada kao da imam pneumatsku busilicu u rukama..... i koji setup... jer vidim da je forgrip on.... a sad kad njega stavis metci lete svugdje samo ne u metu... i koji FOV koristis?
jel ovo prije patcha ili poslije?... jer meni je se prije ovako ponasala patcha manje vise...... sada kao da imam pneumatsku busilicu u rukama..... i koji setup... jer vidim da je forgrip on.... a sad kad njega stavis metci lete svugdje samo ne u metu... i koji FOV koristis?
ovo je poslije patcha igrano je 19.04.2012, foregrip sa heavy barelom, inace nekoristim m16a3 nego m416, pa sada probavam igrati sa njom jer ima preveliku prednost. a fov mi je 90.
ovo je poslije patcha igrano je 19.04.2012, foregrip sa heavy barelom, inace nekoristim m16a3 nego m416, pa sada probavam igrati sa njom jer ima preveliku prednost. a fov mi je 90.
Ne znam zašto stavljaš foregrip na pušku?! Nikad mi neće biti jasni ljudi koji stave foregrip na npr M16A3 (povećava spread metaka za 20% na toj pušci čini mi se) i onda recimo gore lupe heavy barel (flash sup. još gore kad vidim)...sa HB si ajmo reći precizniji na daljinu i onda gore staviš foregrip i to si sve poništiš...onda bolje nikakve attachmente stavljati!
Na tim norecoil puškama (m16a3, ak74, m416...) nema uopće potrebe za foregripom (on i tak i tak samo horizontalni recoil smanjuje) i puno je preciznija puška bez njega pogotovo u kombinaciji sa HB-om.
TU je za tebe Ceco,a ne videu-jer mi video i nije bog-zna-sto.
Ok tip dere helijem,ali nista posebno,jer lako je biti faca i skidati sve zivo kada ti netko uredno SOFLAM-om markira mete ili ekipa dolje uredno spota sve pjesake.
Let kroz tunel je vec prastara fora koju svi sada furaju,tako da.....
Ja sam prosjecan igrac,ali sam puno bolji pilot od ovoga!
sam sam sebi sfolamo :P a i video nije za neki skill(ja ga nemam bas)... nego cisto vozilo koje mi je najdraze :)
sam sam sebi sfolamo :P a i video nije za neki skill(ja ga nemam bas)... nego cisto vozilo koje mi je najdraze :)
Cek,cek,cek-a to si ti?
...a ja te nakudi!
Kako si soflamo,ako koliko se sjecam u videu ima dosta scena u kojima centar nisana uopce nije na meti(stovise daaaaleko od mete),a soflam ga locka?
Cak u jednoj sceni imaju 2 mete lockane soflamom?
Za spotanje prašinara sam bas načulio usi da cujem dali pilot spota ili ne...no nisam cuo pilota!
laser painter+guided+emc... i ne moze ti nitko nista osim obicne pjesadije jer te oni lakse ubijaju u heliju nego kad si inf :) pogotovo kad su upropastili scout heli i napravili u prvom redu lovca na vozila... nisko vise ne smijes jer ako te puska ne ubije... ubije te jedan rpg... da ne govorim koliko su mu okretljivost shebali... glupo mi je samo sto nisu stavili kad sam sebi bacis paint da dobijes laser damage...
LJUDI SVI PISETE ONEKIM SULUDNIM STVARIMA , DAJ NESTO NOVO KAKO MOGU DOCI DO KEY-A ZA BF3 MULTIPLAYER ZA ORIGIN POMPZITE MI NIGDJE NEPISE STA JE OVO
Sto je s tobom? Potpuno si se pogubio :)
Velika slova na internetu znace vikanje!
Tema se zove "Battlefield - gameplay video, soundtracks, montage"
Odkud ti je uopce palo na pamet da bi netko trebao spomenuti KEY?
I kako videi po tvome u ovoj temi mogu biti "sulude stvari"?
I prepun je internet stranica gdje se moze kupiti KEY.
Originalna Originova je ova:
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.225064100